Cum de a preveni dezastrele de încălzire a acvariului

Un încălzitor de acvariu care funcționează corespunzător la un pește fericit și sănătos

Este inima de inimă pentru a pierde totul în rezervorul dvs. de la ceva ca un încălzitor care merge Haywire. Puteți să mergeți lângă rezervor într-o dimineață pentru a găsi tot ceea ce puneți burta de la un termostat blocat, lăsând rezervorul dvs. la 95 F, iar răspunsul dvs. la acest scenariu "totul este mort" va fi fără îndoială. Există câteva lucruri simple de făcut care ar putea ajuta la prevenirea acestui dezastru să se întâmple cu dvs.

Nu scrimi pe un încălzitor

Luați în considerare un încălzitor de acvariu pentru a fi a critic Piesă de echipament, la fel cum ați fi un filtru sau o altă piesă de echipament care este esenţial la mijloacele de trai ale locuitorilor tăi. Achiziționați o unitate de cea mai bună calitate. Prea adesea încălzitorul este considerat ca un dispozitiv simplu și ieftin, iar unul tinde să ieșească ieftin la cumpărarea unuia. Ce costă mai mult, pierzând totul în rezervorul dvs. sau petreceți puțin mai mulți bani pe un încălzitor mai bun pentru a începe?

Verificați temperaturi cu un termometru

Temperaturile încălzitorului trebuie confirmate prin utilizarea unui termometru. De la $ 2 pentru a Termometru de bază, Până la 40 $ sau mai mult pentru o unitate de calitate cu alerte automate și alte caracteristici, aceasta este o piesă simplă de echipamente care ar trebui să fie inclusă în fiecare acvariu.

Luați în considerare investiția într-un controler de temperatură încălzitor / răcitor sau un alt tip de dispozitiv care monitorizează automat, controale și vă avertizează la funcții de echipament și acvariu.

Urmați instrucțiunile de instalare și utilizare

Acordați o atenție deosebită instrucțiunilor pentru a vă asigura că încălzitorul nu este corect configurat, dar utilizat corect și utilizat. Unii sunt susceptibili la creepul de sare sau ard afară. Asigurați-vă că aveți toate buclele de picurare adecvate sau alte echipamente speciale indicează manualul.

Mențineți un program regulat de curățare

Curățați în mod regulat încălzitorul și orice alte componente, în special pentru ao împiedica eliberarea de sare, care poate părăsi unitatea sau caseta de control cade în sare în doar câteva zile. Salt Creep este acumularea albă a mineralelor din apă. Nu este pur și simplu sare de masă (clorură de sodiu), dar, de asemenea, poate calciu și alte minerale. O singura data Salt Creep dezvoltă, poate dura o mulțime de lucruri pentru a elimina și nu va fi pur și simplu spălate cu apă proaspătă.

Deconectați încălzitorul în timpul schimbărilor de apă

Pentru a proteja de supraîncălzire, care poate provoca daune, deconectați întotdeauna încălzitorul atunci când faceți acvariu schimbări de apă sau scoateți-o din apă. Mențineți nivelul apei din rezervor pentru a păstra un anumit tip de încălzitor submersat corect conform instrucțiunilor.

Evitați repararea încălzitorului DIY

Nu încercați să reparați sau să utilizați un încălzitor rupt. S-ar putea să fiți la îndemână, dar există multe în joc. Aruncați-l și obțineți unul nou. În cele din urmă, un încălzitor de calitate (sau doi) vă va costa mult mai puțin decât unul (sau mai mult) de pește din rezervorul dvs.

Păstrați o copie de rezervă

Ar putea fi util să cumpere a încălzitor de rezervă să aibă la îndemână. Acest lucru poate reduce tentația de a limpezi împreună cu unul care nu funcționează bine. Este o investiție ieftină care vă va economisi bani și o mulțime de dezamăgire pe termen lung.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a preveni dezastrele de încălzire a acvariului