8 Moduri de a preveni rănile la câini

Câinii sunt animale naturale curioase și întotdeauna pline de energie. Ei se bucură de alergare, jucând și explorarea, care uneori poate duce la răutate, așa că nu este o surpriză că ei se pot răni acum și din nou. Ca proprietar, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a preveni rănile la câini.

Fiecare câine este diferit, și veți întâlni cazuri în care nu ați putea face nimic pentru a evita rănirea, dar în alte situații, ați putea să vă salvați animalul dacă luați pașii potriviți. Mai jos sunt câteva sfaturi despre cum să preveniți rănile la câini și o listă cu cele mai frecvente leziuni canine pentru a viziona.

Strângere și lacrimi

1. Strângere și lacrimi

Strângerea și lacrimile sunt cel mai comun Accidente la câini ca fiind legate de mișcare. Ele apar adesea în timpul jocului de joc Când câinele dvs. se execută în parc, urmărind că vă aflați aruncați. Cu toate acestea, ele pot apărea și la cele mai neașteptate vremuri, cum ar fi pupul tău sărituri de pe canapea.

Aceste leziuni au un nume comun: Leziuni cu țesuturi moi, și de obicei sunt ușor de observat. Câinele dvs. va fi limpede; Ei vor folosi piciorul sănătos mai mult decât cel rănit și el va pierde interesul de a juca din cauza durerii.

Cea mai bună modalitate de a preveni entorcile și rănile la rupere la câini este să Păstrați-vă câinele activ cât de mult poți, pe tot parcursul anului. Câinii sedentari sunt mai probabil să sufere de curatele și lacrimi, deoarece articulațiile și mușchii lor sunt stagnante și mai puțin mobile.

Aceste leziuni cele mai des apar în primăvară, După o iarnă lungă în timpul căruia câinii au fost inactivi și pierduți puterea musculară și rezistența. Dacă pooch-ul dvs. a fost inactiv pentru o perioadă de timp, să-l ușureze în exercițiu și să mențină cel puțin nivelul minim de activitate prin ziua sa. De asemenea, puteți face unele Exerciții de încălzire.

Leziuni ale gurii la câini

2. Leziuni ale gurii

Majoritatea câinilor vor pune ceva în gură. Este normal pentru câini și că dorința exploratorie pe care o simt că vor duce adesea la leziuni diferite ale gurii. Cele mai frecvente traume gura vin de la Bones și bastoane. Pentru a preveni astfel de leziuni la câini, nu dați niciodată oasele gătite de câine - ei pot sparge, provoca lacrimi în gură și chiar sufocare.

În ceea ce privește bastoanele pentru & # 8220; du-te, dar ar trebui optați pentru o opțiune mai sigură. Aduceți unul dintre jucăriile preferate ale câinelui dvs. cu dvs. în parc, cum ar fi minge de tenis sau disc de zbor, și jucați preluați cu el în loc de un baston de lemn. Există o mulțime de alte jucării de câini mari, concepute pentru un joc de preluare ca Chuck-It Bile, discuri și lansatoare de jucărie.

Un alt lucru pe care îl poți face este supraveghează câinele mai des și păstrează un ochi pe lucrurile pe care animalul tău le pune în gură. Nici unul dintre noi nu poate viziona câinii noștri în orice moment și nu puteți împiedica întotdeauna rănirea gurii la câini, dar în multe cazuri, reacția dvs. va fi suficientă pentru ca câinele să renunțe la lucrul din gură și să vă amintiți să nu faceți asta din nou.

Câine accidente de mașină

3. Accidente auto

Din păcate, accidentele de mașini cu câinii implicați sunt De asemenea, destul de obișnuit, Indiferent cât de precauți credeți că sunteți. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu ar trebui să faci totul în puterea ta pentru a preveni rănile la câinii de acest tip. Există câteva măsuri de precauție pe care le puteți lua pentru a vă face sigură canină (R).

Cel mai mare pericol este acela de a permite câinelui pentru a merge liber. Deci, dacă există o șansă de a ieși din cainele dvs., începeți prin a împiedica acest lucru să se întâmple. De exemplu, asigurați-vă că familia dvs. nu știe să nu părăsească ușa deschisă. Dacă aveți o curte de curte, asigurați-vă că are suficientă ca câinele să facă, locul de odihnă și altfel păstrați-vă animalul de companie acolo. De asemenea, puteți utiliza Garduri invizibile sau pentru câini de sărituri, acest tip delict.

Trebuie să Învățați comanda de rechemare a câinelui, și asigurați-vă că o cunoaște înainte de a vă lăsa să povestiți lesa. Când îl lăsați de pe lesa, ar trebui să o faceți numai în zonele mai clare de la orice drumuri și trafic. S-ar putea să credeți că câinele dvs. nu va fugi niciodată să urmărească o veveriță sau o pisică, dar animalele sunt imprevizibile. Acestea sunt instincte naturale și pot de multe ori loviți în mod neașteptat.

Câine mănâncă răni

4. Consumul de leziuni

Similar cu o leziune a gurii de câine, câinele tău va ridica ceva și-l pune în gură. Cu mâncarea de leziuni, de obicei înseamnă că poochia ta a mâncat și a înghițit-o de data asta.

Tu ar trebui Nu lăsați niciodată câinele să mănânce oase neintenționat. Asigurați-vă că toate jucăriile lui nu sunt prea mici pentru el sau îi poate înghiți și le poate sufoca. Acest lucru este valabil mai ales pentru jucăriile de mestecat ca nylabone, care trebuie să fie ales cu atenție.

Păstrați un ochi pe câinele dvs. în orice moment când mergeți la o plimbare. Având câinele dvs. înghiți ceva când pe o plimbare ar putea provoca probleme grave intestinale sau digestive, mai ales atunci când este ceva ascuțit sau toxic.

Asigurați-vă că toate plantele tale în casa ta nu sunt toxice, și nu cumpărați plante noi dacă nu sunteți sigur dacă pot fi dăunătoare câinelui dvs. Păstrați medicamentele și produsele de curățare închise sau ridicate la îndemâna câinelui dvs., deoarece acestea pot fi periculoase. Lucruri cum ar fi pesticidele adesea găsite în case sunt, de asemenea, toxice pentru câini.

Fiți conștienți de alimentele umane, mai ales dacă nu sunteți sigur dacă sunt rele pentru câinele dvs. Ciocolata, nuci, ceapă, struguri, alcool, sunt doar câteva lucruri pe lista fără nici o listă, dar le puteți găsi adesea minciuna despre casa ta.

Răni mușcături și alte tăieturi la câini

5. Răni mușcături și alte tăieturi

Dacă câinele dvs. are o rană de mușcătură de a juca cu alți câini, sau de la luptă cu ei, ele sunt destul de comune, precum și alte tăieturi și abraziuni care se întâmplă atunci când câinele dvs. se joacă și nu este suficient de atent.

Este imposibil să împiedicați complet tăierile și mușcăturile rănilor la câini, dar dacă mergeți la un parc de câine, urmați unele Orientări de bază. Ar trebui să inspectați zona în care câinele dvs. va juca înainte de al lăsa să-l slăbească. Stați departe de locuri care au suprafețe aspre sau o mulțime de resturi ascuțite.

Să cunoască pe alți câini și proprietarii lor în parc și să-i lași câinele să-i cunoască și ei. Luptele se întâmplă adesea, deoarece câinii nu sunt introduși în mod corespunzător și pentru că unul dintre ele nu este confortabil cu celălalt. Nu lăsați câinii care abia cunosc reciproc nesupravegheați. În ceea ce privește rănile de mușcătură jucăuș, nu există prea multe pe care le puteți face.

Câinele tău ar putea ajunge cu a rană de mușcătură de la un alt animal. De exemplu, rănile de mușcătură cauzate de șerpi sunt, de asemenea, frecvente în anumite stări, mai ales dacă doriți să explorați natura cu câinele și să mergeți în alte locuri și nu doar parcul din apropiere.

Cea mai bună modalitate de a preveni mușcăturile de șarpe este să știți unde șerpii pot fi găsiți în zona dvs. și evitați acele locuri. De asemenea, păstrați-vă animalul pe o lecție scurtă, astfel încât el nu fuge și să găsească un șarpe pe cont propriu. Mușcăturile de șarpe vor trebui tratate imediat la veterinar, iar procedura poate fi costisitoare.

În ceea ce privește alte animale și faunei sălbatice, cum ar fi ratonii, de exemplu (care pot purta Rabies), cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să țineți un ochi atunci când umblați câinele și păstrați-vă câinele în interiorul casei noaptea.

Cursa de căldură

6. Cursa de căldură

În anumite momente ale anului, va trebui să luați mai multe măsuri de precauție pentru a preveni rănile la câini. În timpul verii, vremea caldă poate fi un pericol și Cursa de căldură poate fi foarte periculos pentru câinele dvs. și, în unele cazuri, poate fi chiar fatal.

Preveniți acest lucru urmând câteva orientări de bază:

  • Nu umblați câinele în cele mai fierbinți ore ale zilei, mai ales în timpul verii sau dacă locuiți în climă extrem de caldă. Este mai bine să vă plimbați în ploaie în seara sau dimineața devreme. Dacă câinele dvs. trebuie să meargă la baie, puteți ieși pentru o plimbare rapidă în timpul zilei, dar acordați atenție timpului petrecut în afara.
  • Ia pauze la umbra în timpul plimbărilor la temperaturi ridicate și să aducă întotdeauna apă pentru câinele tău cu tine.
  • Oferiți un mic piscină de câine pentru că fi FIDO unde se poate reîmprospăta și se răcește în zilele calde și se asigură că are întotdeauna apă proaspătă.
  • Nu lăsați niciodată câinele dvs. neintenționat într-o mașină.

Câine cu rănire oculară după o bătaie

7. Leziuni ale ochilor

Fie că este vorba de o infecție, fie câinele dvs. rănit ochii într-un alt mod, prevenirea rănilor oculare nu este ușoară. Există multe tipuri de probleme oculare la câini, și toți vor avea nevoie de diferite metode de prevenire.

O modalitate comună pentru ca un rănire a ochilor de câine să apară este atunci când animalul tău își lipsește capul din fereastra mașinii, iar resturile sau praful ajung în ochii lui. Preveniți acest lucru prin faptul că nu coborâți ferestrele de mașină scăzute. De fapt, majoritatea experților puternic sfătui obiceiul rău, indiferent cât de mult îl iubește pooch-ul.

În afară de aceasta, nu puteți face prea multe pentru a preveni rănile la câini de acest tip, dar puteți reacționa repede dacă observați ceva neobișnuit, ca și câinele dvs. la ochi, sau dacă ochii lui sunt roșii sau rupeți.

Accidente la câini

8. Accidente urechii

Rănile urechilor apar, de asemenea, în timpul jocului de joc. Puteți separa câinii care se joacă dacă observați că lucrurile primesc un pic cam dur, dar altele decât atât, pur și simplu trebuie să lăsați câinele dvs. să fie și să vă uitați când lucrurile sunt încălzite.

Pe de altă parte, infecții ale urechii pot fi prevenite cu igienă adecvată. Ar trebui să vă asigurați că urechile câinelui dvs. sunt curate și uscate. Cel puțin o dată pe lună ar trebui să utilizați o soluție pentru a scăpa de excesul de resturi și spălarea pe care o adună în canalul urechii. Dacă observați orice descărcare sau miros, ar trebui să apelați medicul veterinar pentru ao verifica.

Citiți următorul: 8 semne că câinele dvs. se confruntă cu dureri articulare

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 8 moduri în care puteți preveni rănile în câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Moduri de a preveni rănile la câini