Câine pe atac de câine: cum să distrugi în siguranță o luptă de câini

Este inevitabil să întâlnești alți câini Când vă luați pooch-ul pentru o plimbare zilnică în jurul cartierului sau la a Parcul de câine. În timp ce, în general, acest tip de socializare este benefic pentru animalul dvs. de companie, în unele cazuri ați putea veni pe câinii agresivi. Știind ce să facă într-un câine pe situația atacului câinelui vă poate ajuta să păstrați toată lumea departe de rău.

De asemenea, citiți: 20 Povestiri de groază pentru parc (și ce puteți învăța de la ei)

Prevenirea - Ai grijă de semne

Când vă aflați cu pooch, rămâneți întotdeauna pe degetele de la picioare și urmăriți îndeaproape câinele. Dacă acordați atenție, puteți preveni o puternică luptă prin reacția la timp. Aveți grijă de semnele de agresiune la alți câini, precum și pe cont propriu. Există siguri Trăsături comportamentale Obiective agresive, unele dintre care fiecare proprietar de companie trebuie să știe bine.

Prevenirea - Ai grijă de semneDacă un câine străin se învârte în jurul animalelor de companie sau îl urmărește, acest lucru poate indica un potențial atac. Hacklele ridicate și buzele strânse sunt, de asemenea, semne de agresiune. În timp ce unele dintre aceste acțiuni pot fi un Intenție de Pierd Puppy, & # 8221; este mai bine să-ți asumi cel mai rău înainte ca situația să fie mai clară pentru tine. Barking, mârâind, snapping, Lunging - toate aceste lucruri pot fi o intenție clară de atac.

Când observați semne suspecte, este esențial Rămâi calm și compus. Nu numai ca să puteți reacționa în mod corespunzător la situație, dar și pentru că orice acțiuni ascuțite pot escalada întâlnirea potențial inofensivă într-un câine pe atac de câine.

Nu strigați la celălalt câine sau faceți mișcări amenințătoare. Păstrați-vă animalul de companie aproape de dvs. - sunați-l dacă nu este alături de dvs. În mod ideal, trebuie să aveți un câine bine pregătit cu înțelegerea de bază a cele mai comune comenzi cum ar fi & # 8220; Vino & # 8221; și ședere, ședere și # 8221; care va ajuta la evitarea confruntării. Unii behaviori sfătuiesc să-ți aleagă câinele în sus, deoarece poate încuraja animalul străin să salveze și să te rănească și să te rănească.

Încercați să puneți ceva între câinele dvs. și atacatorul potențial, orice poate fi gândit ca o barieră, apoi mergeți departe de celălalt câine, calm și încet. Dacă câinele dvs. pare să intenționeze să se răzbune sau să se ridice la celălalt câine, Trebuie să-l distrageți. De cele mai multe ori, există, de asemenea, proprietarul câinelui străin în jurul valorii - vezi dacă îți poți atrage atenția la câine.

Nu pot accentua suficient importanța instruirii comenzilor de bază pentru câinele dvs., nu numai să-l salvați de a fi atacați de alți câini, dar și pentru a împiedica propria dvs. pooch de la atacarea altor animale. Experții sunt de acord că Este de obicei proprietarii de câini agresivi - nu rasele lor - care sunt la vina pentru câinele pe atacurile de câine pe care le întâlnim acum și din nou.

Când lupta câinelui sparge - ce să faci

Când lupta izbucnește - ce să faci

Dacă nu puteți împiedica atacul câinelui și vedeți că confruntarea este inevitabilă sau a început deja, puteți încerca să desființați lupta în funcție de situație, dar faceți acest lucru într-un mod sigur. Nu este ușor și poate fi chiar periculos pentru tine. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți încerca să le faceți.

Singurul lucru pe care nu ar trebui să-l faceți este să intrați între câinii de luptă. Luați în considerare ce sa întâmplat cu schiorul medaliei de aur olimpice, Lindsey Vonn, care a vorbit despre încercarea de a distruge o luptă de câini și apoi a ajuns în spital.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de l i n d s e y • v o n n (@lindseyvonn)

Utilizați un descurajator

Știți bine cartierul dvs. și dacă există întotdeauna alți câini în jur, este mai bine să aveți a Dog Spray-ul repellent Ori de câte ori mergeți pentru plimbări mai lungi sau la un parc de câine. Este cea mai sigură și cea mai eficientă modalitate de a descuraja câinii din luptă.

O altă opțiune este de a arunca o pătură sau de sus peste unul dintre câini. Nu se poate vedea unii pe alții va opri câțiva câini să se atace reciproc. Puteți folosi o jachetă, o prelată sau orice alt lucru care poate face munca.

În cele din urmă, un posibil de descurajare este apa. Dacă aveți un furtun, utilizați-l. O găleată sau chiar o sticlă de apă poate fi de ajutor. Orice alt lichid va face și el. Când mergeți la un parc de câine sau chiar pentru o plimbare, dacă nu dețineți un spray repellent de câine, apoi luați o sticlă de pulverizare cu dvs. pentru ao folosi dacă este necesar.

Distrage atenția

Strigând la câine sau nu poate funcționa dacă lupta a început deja. Când se întâmplă acest lucru, încercați să strigați "nu!"Despre și peste (sau utilizați orice altă comandă de descurajare pe care ați folosit-o pe propria dvs. pooch înainte). Majoritatea câinilor cunosc semnificația nu, astfel încât poate fi utilă, deși rareori.

Scopul este de a face orice zgomot puternic pe care îl puteți - strigă, bateți mâinile, stomp picioarele. Dacă aveți bucăți de metal de orice fel, bateți-le împreună pentru a face mai mult zgomot. De asemenea, puteți folosi un baston sau un alt obiect și l-ați lovit peste o suprafață tare pentru a încerca să distrageți câinii de luptă. Dacă aveți unul, puteți folosi și a câine fluierul - uneori lucrează, dar câinii pot fi prea în lupta pentru a acorda atenție.

Metoda de roată

Potrivit experților în formarea câinilor la Leerburg.COM, Există o modalitate sigură de a sparge o luptă între doi câini - metoda roată. Această metodă funcționează cel mai bine cu doi oameni care înconjoară lupta câinelui, deoarece nu este la fel de sigur altfel. Cu toate acestea, puteți încerca chiar dacă sunteți singuri.

Luați câinele sau agresorul pe vârful picioarelor posterioare, apropiindu-se din spate. Ridicați labele de pe pământ într-o poziție de roabă. Începeți să mergeți înapoi într-o parte pentru a evita o posibilă mușcătură de câine.

O altă tactică similară este utilizarea unei lei, cu a Formarea câinilor de formare fiind cea mai bună opțiune aici. Glisați un capăt al acestuia în capătul de buclă, apoi alunecați-l sub stomacul câinelui, spre înghițită. Acest lucru va crea o sling, permițându-vă să ridicați câinele să desființați lupta. Această metodă vă poate ajuta să vă păstrați mâinile departe de gura unui câine, dar totuși trebuie să fiți foarte atenți atunci când o faceți.

Ce să nu faci în timpul luptei câinelui

După cum sa menționat mai sus, nu încercați niciodată să rupeți lupta cu mâinile. Dacă introduceți brațele între doi câini, cu siguranță veți fi mușcați. De asemenea, nu ajungeți niciodată între câini, deoarece puteți deveni ținta primară în acest caz.

Iată un videoclip cu un bun exemplu de Cum să desființați un câine în mod eficient:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine pe atac de câine: cum să distrugi în siguranță o luptă de câini