Câinele tău un alt câine? 7 pași trebuie să urmați după incident

Ești într-un parc de câine, iar pooch-ul tău se joacă cu un alt câine. Dintr-o dată, situația se escaladează și încep să lupte. În câteva secunde, unul dintre ei rănit celălalt. Acest lucru se întâmplă uneori. Și dacă câinele dvs. un alt câine, există pași pe care trebuie să urmați pentru a ajuta la controlul și deseclatul situației.

Vor fi multe lucruri de luat în considerare, de la îngrijirea câinelui vostru, tinzând rănile câinelui victimei, care se ocupă de proprietarul câinelui victimei și rezultatul acestei altercații, cum ar fi acoperind costurile daunelor aduse de animalul dvs. de companie. Muscatura de câine, procesele legate de prejudiciu au crescut substanțial în ultimii ani. Începând cu anul 2003 până în 2015, a existat un salt de 76% în revendicări De la 324 milioane dolari la 571 milioane dolari.

Amintiți-vă: Nu intrați niciodată între doi câini de luptă. La sparge o luptă, Utilizați un furtun, o găleată de apă sau orice lichid (sodă) pentru a le separa. Dacă apa nu este disponibilă, utilizați tehnica roată - fiecare persoană apucă picioarele posterioare ale unui câine și trageți-le în afară.

Pasul # 1: Luați controlul

Primul pas este să preia controlul asupra câinelui tău. Dacă puiul tău se desprinde, Atașați o leșie și să le păstrați aproape. Limitarea acestora este chiar mai bună. Dacă sunteți în stare să faceți acest lucru, puneți-vă câinele într-un vehicul (dacă sunteți afară) sau aduceți-i în interiorul unei case dacă este aproape de. Dacă câinele dvs. un alt câine în casa dvs., le limitați într-o cameră separată sau într-o cutie.

Scopul este de a Ia fiecare câine din vederea celuilalt. Separați și limitați-vă pooch-ul fără să le pedepsiți altfel. Va trebui să ajuți mai întâi victima și numai atunci să ia în considerare serios și să abordeze cauza acestui accident și dvs Agresivitatea câinelui (dacă există) la un punct ulterior.

Verificați rănile unui câine victimă mușcat

Pasul # 2: Verificați victima

Dacă proprietarul unui câine mușcat este în jur, lăsați-le acest lucru, dar rămâneți aproape. Dacă nu, stați liniștit și verificați cu atenție singura victimă.

Rețineți că sunt câini speriați predispus la stingerea, asa de Aveți grijă să nu vă mușcați. Dacă câinele poate merge, permiteți-i să facă acest lucru, în timp ce verificați mersul. Căutați orice sângerare și evaluați dacă animalul are nevoie de stabilizare imediată a plăgilor și îngrijirea veterinară.

Pentru câinii mici, este util să le înfășurați într-un prosop sau o pătură pentru a preveni șocul din trauma incidentului în timp ce evaluați rănile. Pentru rasele mari, puneți-le pe o pătură mare sau o foaie. Acest lucru permite celor doi oameni să ridice animalul în cazul în care nu pot merge sau dacă nu ar trebui să meargă.

Pasul # 3: Evaluați rana

Rănile de mușcătură de câini sunt cu risc de infectare. Locația și tipul puncției vor determina dacă câinele are nevoie de îngrijire veterinară imediată sau nu.

Nicks și mușcături pe nas și gură sunt de obicei superficiale și se vindecă foarte repede. Cu toate acestea, în cazul în care câinele dvs. un alt câine pe picioare, trunchi, gât sau în jurul unei articulații ușor iritat, animalul trebuie luat în veterinar.

Observați victima pentru mai multe Simptome grave În cazul rănilor interne sau a sângerării interne. Dacă câinele este vărsăt, având dificultăți în respirație sau este letargic, este necesară o vizită de urgență.

Procesul de mușcătură pentru câini

Pasul # 4: Asistență oferită

Oferă asistență proprietarului câinelui victimei în orice mod posibil, dar rămâneți din calea lor dacă ați întrebat așa. Dacă animalul este în pericol imediat, este posibil să fiți obligat să vă ajutați rana și să stabilizați câinele până când victima poate fi adusă la veterinar.

Tind pe rană. La Curățați rana unui câine, spălați-l cu apă sărată călduță. Utilizați o cârpă sau un tifon curat și aplicați o presiune fermă timp de cinci minute sau atâta timp cât este necesar pentru a opri sângerarea (este posibil să fie necesar să faceți acest lucru în timp ce transportați câinele la VET de urgență, în funcție de starea animalului).

Înfășurați câinele în sus. Dacă puncția este în piept (sau oriunde aproape), va trebui să avea grijă de asta repede. Utilizați un material de îmbrăcăminte și bandaj pieptul suficient de bine pentru ao sigila și a opri sângerarea dacă există vreunul.

Preveniți lingerea rănilor. Dacă rana se află în abdomen și organele interne proeminente, au grijă extra și nu permiteți animalului să lingă la ea. Dacă sunteți în stare, clătiți zona cu apă curată călduță și utilizați o foaie umedă pentru a înfășura stomacul câinelui și pentru a le duce la veterinar imediat.

Dacă mușcătura este gravă sau superficială, fiți întotdeauna calmă și amabilă față de celălalt proprietar de câine implicat în altercație. Cel puțin, ar trebui să oferiți să luați câinele rănit la veterinar și tu poate fi necesar să plătească Pentru costurile VET suportate de incident.

În funcție de locul în care locuiți și circumstanțele, probabil că sunteți care pot acoperi costurile daunelor efectuate. Care pot include:

  • Bill (e) veterinar
  • Costurile medicamentelor
  • Daunele cauzate de durere și suferință
  • Orice venit pierdut pentru proprietarul victimei
  • Orice daune materiale (e.G. lesa victimei sau haine)

Uneori, compensația va fi redusă dacă atât dvs., cât și un alt proprietar decid că amândoi împărtăși vina pentru accident. Aceasta depinde de mulți factori, inclusiv de statul în care vă aflați, circumstanțe individuale, dacă vor fi un proces și mai mult.

Pasul 5: Obțineți declarații de martor

Au vreun spectator care au fost martorii situației își dau declarațiile în scris împreună cu informațiile lor de contact. Șansele sunt proprietarul câinilor victimei nu va continua acțiunea legală, dar dacă o fac, veți avea nevoie de detalii de către oricine poate corobora incidentul.

Sunt cateva cai puteți merge la asta și Multe rezultate posibile diferite. Să fie familiarizați cu ei și să se aștepte unele dintre aceste situații să se ridice așa că sunteți pregătiți.

Dacă proprietarul câinelui implicat dorește să vă dea în judecată și sa întâmplat pe proprietatea dvs., amintiți-vă să verificați asigurarea proprietarului dvs. pentru a vedea dacă aveți acoperire.

În cazul unui proces, este la îndemână să aibă fotografii ale rănilor victimei. Utilizați un telefon mobil pentru a documenta mușcătura (aproape) și orice alte leziuni care au apărut. Activați funcția de date a telefonului și a timbrei pentru a documenta intervalul de timp al incidentului.

Pasul # 6: Informații despre schimb

Obțineți cât mai multe informații posibil de la proprietarul câinilor victimei și să le oferiți același lucru - indiferent de ceea ce este esențial.

Informațiile vor include dacă animalul victimei este la curent cu vaccinările, în special pentru rabieri, precum și informațiile de contact ale celeilalte persoane. Oferiți proprietarului câinilor victimei cu informații medicale și înregistrări de vaccinare ale animalelor de companie, precum și, inclusiv informațiile dvs. de contact.

Pasul 7: Apelați controlul animalelor sau poliția

Verificați legile locale (e.G. San Antonio, legile TX). În funcție de starea sau țara în care locuiți, este posibil să vi se solicite să contactați fie controlul animalului pentru a raporta incidentul, fie poliția dacă proprietarul câinelui a fost implicat și a fost rănit și.

Orice autoritate locală poate avea, de asemenea, cerințe adăugate. Asigurați-vă că respectați pe deplin cererile de a face acest lucru mai ușor în viitor, în cazul în care acest lucru merge în instanță și pentru a împiedica animalul dvs. de companie etichetat ca și câine periculos.& # 8221;

Controlul animalelor va fi preocupat de dacă câinele dvs. este vicios sau periculos la public ca întreg. Ei vor dori, de asemenea, să știe dacă mușcătura a fost "provocată" sau "a avut motive."Contactați-vă de dvs. (în loc de celălalt proprietar de câini) vă oferă o șansă mai bună de a păstra acest proces de proces.

După muscatura - revenind la normal

După muscatura - revenind la normal

Pentru a evita un alt incident de mușcătură de câini, identificați ceea ce a declanșat animalul dvs. în primul rând.

Dacă câinele "lupta" a fost între doi canini în aceeași gospodărie, ceea ce a condus la atac? Un câine a fost speriat de ceva, sau au fost "lupte" pe o jucărie preferată sau tratați? Nu pedepsiți niciodată "Biterul", deoarece această acțiune le poate face mai îngrijorați și frică. În schimb, va trebui să folosiți tehnici de formare sau chiar căutați ajutorul unui comportament canin.

Știind câinele dvs. și având capacitatea de a vă citi animalul limbajul trupului este cheia pentru a preveni mușcătele câinilor și luptele câinilor în viitor. De exemplu, dacă pooch-ul dvs. nu este confortabil în jurul câinilor ciudați (parcuri de câine, îngrijirea câinilor), atunci nu le puneți în această situație până când nu lucrați această problemă - lupta sau răspunsul zborului este foarte real.

Fiți întotdeauna pregătiți să vă schimbați planurile dacă este necesar și să nu riscați o luptă pe animale. De exemplu, dacă știți că animalul dvs. de companie nu este confortabil cu mulțimi mari de câini (cum ar fi la un parc de câine), schimbați-vă planurile și mergeți la o plimbare înrădăcinată. De asemenea, nu reduceți această problemă ca pooch-ul dvs. pur și simplu ".& # 8221; Pentru a fi în jurul altor animale și oameni, câinele trebuie să fie instruit și socializat în mod regulat.

Citiți următorul: Cum să vă introduceți catelul dvs. unui câine existent

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Dacă câinele dvs. un alt câine - 7 pași trebuie să urmați după incident

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele tău un alt câine? 7 pași trebuie să urmați după incident