Ghidul final pentru tratarea și prevenirea punctelor fierbinți pe câini

Câine care se joacă în iarbă

Dacă prietenul tău cu patru picioare este neobosit și lingerii ei înșiși, ei pot suferi de pete fierbinți.

Locurile fierbinți, cunoscute și sub denumirea de dermatită umedă acută sau dermatită piotraumatic, sunt una dintre cele mai frustrante condiții de piele pe care un câine îl poate obține. Sunt mâncărime, dureroase și pot fi chiar severe dacă sunt netratate.

Mai rău, locurile fierbinți pot fi declanșate de o serie de lucruri, de la o alergie la purici sau o mușcătură simplă de insecte, la suferință emoțională sau chiar plictisește.

Aici, Petbucket, Comerțul cu amănuntul al Tichetului și Flea, vă sfătuiește cu privire la modul de a ajuta (și ajuta la prevenirea) punctelor fierbinți pe câini, astfel încât să vă puteți ajuta să vă păstrați pooch-ul sănătos și fericit.

Dar mai întâi, ce anume sunt puncte fierbinți?

Spoturile fierbinți sunt, în esență, un răspuns imun care provoacă părți ale pielii câinelui dvs. pentru a supraproduce bacteriile naturale. Ele tind să apară brusc ca leziuni roșii, iritate și, uneori, oozy - și pot apărea oriunde pe pielea câinelui tău.

Petele fierbinți sunt extrem de incomod pentru pooch-ul tău sărac, iar cei mai afectați câini au tendința de a linge și mesteca la fața locului excesiv. Din păcate, acest lucru provoacă inflamații suplimentare, deschiderea rănilor în bacterii și agravarea leziunii și a disconfortului câinelui vostru.

Punctele fierbinți infecțioase pot apărea în câteva minute până la ore și dacă sunt lăsate netratate, se pot răspândi extrem de repede.

Este extrem de important să abordăm problema de îndată ce observați unul pe pielea câinelui dvs. sau dacă observați pupul dvs. mâncărime în mod constant sau zgârierea.

Câine cu căpușe

De ce câinii primesc puncte fierbinți?

Insectele care mușcă, cum ar fi purici, căpușe și țânțari, sunt principala cauză a punctelor fierbinți la câini.

O rutină slabă de îngrijire, de asemenea, lasă câini mai susceptibili și blana umedă sau mată poate declanșa și puncte fierbinți. Alergiile alimentare și alergiile sezoniere la totul de la polen sau mucegai pot fi, de asemenea, vinovat.

Ce câini sunt mai expuși riscului pentru punctele fierbinți?

În timp ce orice animal de companie poate dezvolta starea dureroasă, punctele fierbinți sunt cele mai frecvente la câinii adulți masculi cu haine groase. Collies, păstorii germani și labradorii sunt rase populare care sunt foarte susceptibile la această tulburare incomodă a pielii.

Cum să tratați petele fierbinți

Indiferent de cauza punctelor fierbinți, din fericire sunt tratabile. PetBucket vă recomandă să luați pașii următori:

  1. Curățați zona infectată. Este recomandat să radeți sau să scoateți ușor blănurile în jurul spotului fierbinte înainte de a dezinfecta pielea cu povidone-iod diluat sau alt tip de antiseptic. Curățați rana cel puțin de două ori pe zi în stadiile incipiente ale tratamentului. PET PET va fi probabil într-o mulțime de durere, astfel încât ameliorarea durerii este de asemenea utilă
  2. Asigurați-vă că ați împiedicat partenerul tău cuddly să zgârie zona infectată, acoperind-o, echipându-l cu un e-gullar, sau oferind animal de companie Medicamente antiinflamatorii pentru a ușura mâncărimea
  3. Luați animalul de companie la veterinar Dacă rănile lor continuă să crească sau să nu se îmbunătățească după câteva zile de tratament la domiciliu. Pot fi necesare antibiotice - și în cazuri severe de locuri fierbinți - pot fi necesare tratamente suplimentare sau teste suplimentare de diagnosticare

Odată ce ați curățat punctele fierbinți ale animalului, următorul pas este să determinați ceea ce provoacă problema. Fie că este vorba de o alergie la purici, o mușcătură de insecte sau o suferință emoțională, va trebui să tratați problema și apoi să luați măsuri pentru a preveni în viitor.

Cum de a preveni punctele fierbinți

Petele fierbinți sunt cauzate de obicei de mușcături de insecte sau de purici, deci este foarte important să vă îngrijească în mod regulat animalul cu un pieptene de purici și să vă asigurați că ia măsuri pentru a preveni purici și căpușe problematice.

Acum este foarte ușor să păstrați purici la Bay cu tratament "Spot-on" pe care îl puteți achiziționa online. Bravecto topical este o bifată populară și Tratamentul puricilor pentru câini care tratează în mod eficient infestațiile care controlează în timpul infestărilor viitoare timp de până la 3 luni!

O rutină bună îngrijire este, de asemenea, esențială pentru prevenirea punctelor fierbinți. Păstrați blănurile uscate și periat și evitați alergeni în alimente. Dacă animalul dvs. de companie suferă de alergii sezoniere și se înrăutățește în timpul sezonului de polen, asigurați-vă că le duceți la veterinar și obțineți medicamentele potrivite în avans. Nutrițional Suplimente pentru câini poate, de asemenea, ajuta.

Punctele fierbinți pot fi, de asemenea, cauzate de suferință de emoție. Susținerea emoției se poate manifesta de anxietatea de separare (poate că ați fost în vacanță sau de lucru te-a ținut departe de animalul dvs. de companie mai mult decât sunt obișnuiți) - schimbări în situația vii, spun că în mișcare casa sau zona - și chiar plictiseala.

Aveți grijă, prin urmare, dacă știți că animalul dvs. este într-o poziție vulnerabilă din punct de vedere emoțional și luați măsuri pentru a vă asigura că acestea sunt la fel de relaxate și cât mai ușoare posibil. Exercitarea este un mare ajutor în ameliorarea stresului și plictiselii, iar masajul este un alt mod de a calma un câine anxios și de a le menține la fel de fericiți cum poate fi.

În cele din urmă, în timp ce este imposibil să împiedicați complet spoturile fierbinți de la întâmplare, cu tratament preventiv și o mică planificare, puteți reduce riscul puilor.

Despre autor

PetBucket este un comerciant online de încredere, care oferă un tratament de tip Tick și Flea pentru câini și pisici, inclusiv Avantaj Multi pentru câini, Bravecto pentru câini, si Sereseto Guler de purici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghidul final pentru tratarea și prevenirea punctelor fierbinți pe câini