Reguli de lucru în condiții de siguranță cu caii

Conduceți caii în siguranță și în siguranță

Manipularea calului și Călărie poate fi periculos dacă nu urmați regulile de siguranță de bază. Indiferent dacă aflați să vă ocupați de primul cal sau să vă bucurați de înclinarea pe gard, vizionarea copilului dvs. ia o lecție, învățând câteva măsuri de siguranță va preveni accidentele și rănile. Calsul calului sau cel mai mic ponei are potențialul de a răni pe cineva dacă este surprins sau speriat. Aceste recomandări vă pot ajuta să evitați loviturile, degetele de la picioare, mușcăturile, tragerea sau runa. Dacă începeți doar, vă puteți simți puțin copleșit de tot ce trebuie să vă amintiți. Dar, rapid, regulile de siguranță devin obiceiuri, la fel cum arată ambele căi înainte de a traversa strada. După cum a spus John Lyons: "Siguranța umană este mai întâi. Siguranța calului este a doua. Totul este al treilea."

Ca animale de pradă, abilitatea unui cal de a reacționa rapid și de a executa un prădător a fost cheia supraviețuirii lor în sălbăticie. Acest instinct rămâne puternic în caii domestici, chiar dacă depuneți toate eforturile pentru a le oferi un mediu sigur pentru a trăi. Ele pot fi uimite cu ușurință și rămân supărate de mult după ce ceea ce le-a speriat a trecut. Unii cai sunt mai reactivi decât alții. Pentru începător, este mai bine dacă încep să lucreze în jurul unui cal care este calm și liniștit.

Reguli pentru manipularea în siguranță a caii

Urmați aceste sfaturi pentru a reduce pericolele:

  • Purtați pantofi sau cizme rezistente sau cizme care vă vor proteja picioarele dacă sunt pașii calului sau ponei pe ele. Nu purtați sandale, flip-flops, pantofi atletici de plasă sau orice pantofi subțiri într-un cai stabil sau în jurul valorii de cai.
  • Obțineți atenția calului înainte de a vă apropia sau atinge și apropia întotdeauna calul din față.
  • Fii calm și liniștit. Mișcări bruște sau zgomote puternice pot provoca un cal la timid (salt lateral) sau a ieșit.
  • Furajele tratează de la găleți sau căzi. Caii pot deveni foarte repede degetele lacomi și de greșeală pentru morcovi.
  • La legarea, utilizați a Nod de eliberare rapidă sau snap de panică, astfel încât dacă calul tău se sperie și trage, poate fi eliberată rapid. Sentimentul de a fi constrâns poate face o panică speriată de cai până la punctul de a vă răni sau pe voi.
  • Cel mai sigur loc de a sta este lângă umărul calului tău unde vă puteți vedea reciproc, sau aproximativ 10 sau mai multe picioare, dacă nu vă îngrijiți, văzuiți sau altfel interacțiunea cu calul dvs.
  • Niciodată nu stați direct în spatele unui cal. Dacă vă îngrijești coada, stați într-o parte și trageți ușor coada spre dvs.
  • La curățarea copitelor unui cal sau puneți bandaje de picior, nu ghemuiți sau îngenunchiați. Îndoiți-vă astfel încât, dacă calul se mișcă, puteți ieși repede.
  • Când se îngrijește, îndoiți-vă sau curățați starul calului, legați-vă calul în sus. Un cal liber într-un hambar poate provoca dezastru. Și nu lăsați un cal legat nesupravegheat. În timp ce vă plimbați, este mai sigur dacă calul este scos sau pus într-un alt stand.
  • Niciodată buclă de plumb, linii de longe sau reini în jurul mâinilor sau orice altă parte a corpului. Dacă calul tău se îndepărtează, ai putea fi târât. Nu te lega de un cal în nici un fel.
  • Cel mai sigur mod de a conduce un cal este cu un halter și frânghie de plumb. Nu vă legați degetele prin intermediul curelelor de halter, inelelor sau bit. Dacă calul se îndepărtează, degetele ar putea fi prinse, răniți-le sau prindeți mâna, astfel încât să fiți târâtori.
  • Când treceți printr-o ușă, asigurați-vă că ușa este larg deschisă, astfel că calul nu se lovește pe el. Acest lucru poate surprinde calul și poate duce la a fi călcat sau tras. Dacă ușa este îngustă, treceți prin primul, faceți calul să așteptați și apoi să treceți după voi în timp ce stați pe partea laterală.
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reguli de lucru în condiții de siguranță cu caii