Câinii pot primi răni reci?

Tocmai ați văzut ceva pe buza câinelui dvs. și vă întrebați, Câinii pot primi răni reci? Da, câinii sunt capabili să obțină răni reci. Blisterele sau rănile existente pe sau în jurul gurii câinelui sunt, în general, considerate răni reci, dar sunt diferite de infecția cu virusul Herpes simplex.

Câinii nu primesc răni reci în același mod în care oamenii fac totuși oamenii. Câinii nu vor contracta, de asemenea, răni la om la om, iar oamenii nu vor contracta răni la câini. La om, rănile reci sunt cauzate de Herpes virus. La câini, răni reci pot apărea de fapt oriunde pe corpul câinelui, și pot fi cauzate de virusul Herpes Canine, granulomul câinelui Lick, precum și alte condiții de sănătate conexe.

Astfel încât să răspundă la întrebare, câinii pot obține răni reci - pot, dar ele sunt diferite de ceea ce credeți că un câine rece răceală este într-adevăr și sunt asociate cu propriul lor Herpesvirus. Iată ce ar trebui să știi despre ei.

De asemenea, citiți: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

Câinii pot primi răni reci?
Totul să știe despre câinele rece

Câine răceală rece

În primul rând, este important să înțelegeți ce canin herpesvirus este. Herpesul este de obicei asociat cu răni reci. Prin estimare, 1 din 3 câini a fost expus la herpes canin și este un transportator al herpesvirusului canin.

Când un câine devine infectat, ei vor avea de obicei o boală ușoară și apoi vor recupera fără simptome suplimentare. Câinii recuperați vor suferi în mod periodic de simptome de herpes canin și o pot transmite pe alți câini. Lăsați aceste două întrebări cele mai importante din cale:

1. Câinii pot primi răni reci?

Da, pot, dar sunt diferite de virusul herpesului.

2. Canții pot prinde răni reci de la oameni?

Nu, câinii nu pot fi infectați de infecția cu virusul herpesului uman simplex.

3. Poți să faci o răceală rece de la un câine?

Nu, oamenii nu pot contracta infecția cu herpesvirus canin de la câinii lor.

În timp ce tehnic diferit, herpesul canin și herpesul uman sunt de fapt destul de asemănătoare. Acestea sunt ambele contagioase (între propria lor specie, așa cum am menționat mai devreme, herpesul nu se poate răspândi de la câine la om). Poate fi contractat atât prin contact respirator cât și sexual.

Atât rănile la rece umane, cât și câinele sunt, de obicei, răni roșii sau umflături. Pentru ambele specii, timpul de recuperare este normal în jur de una până la două săptămâni. Câinii pot prezenta mai multă primejdie de la o durere rece decât am fi. Câinii mai mici și câinii mai tineri pot experimenta o febră dintr-un focar răcit în timp ce așteaptă ca corpul lor să se vindece.

Simptome de câine rece durere

Câine lins răceală receCele mai frecvente simptome ale unei dureri de câine rece includ:

  • Limba, gingiile și decolorarea buzelor
  • Persistentă lins pe sau în jurul durerii
  • Ciudat de mestecat din cauza disconfortului în jurul durerii
  • Pamarea în apropierea răului rece
  • Evitând să fiți atins în jurul botului
  • Pierderea apetitului din cauza iritației

Herpesul canin poate fi răspândit prin contact sexual. De asemenea, se poate răspândi prin contactul cu secrețiile orale și nazale. Canina Herpes Virus pot fi răspândite între doi câini, Chiar dacă nici una nu are o infecție activă. Dacă întrebați că o întrebare poate obține răni reci și sunt îngrijorați că câinele dvs. poate avea herpes canin, puteți să le verificați cu un test de sânge. Cu toate acestea, testele sunt nesigure, cu excepția cazului în care câinele dvs. are o infecție activă.

Odată ce câinele dvs. are o boală ușoară asociată cu herpes atunci când acestea contractual mai întâi infecția, probabil că nu mai arată simptome. Dacă un câine are o durere rece din cauza herpesului canin, este probabil să apară pe Genitalele câinelui. Ulcerele care arată ca răni reci ar putea apărea și pe zona genitală a câinelui.

Cum de a trata durerea de câine rece

Există câteva modalități de a trata o răceală rece câine. Restul va vindeca în mod obișnuit că timpul va fi cel mai bun remediu pentru el. În cea mai mare parte, rănile reci vor veni și vor merge la câinii adulți fără prea multă agitație sau disconfort.

Cel mai bun mod în care vă puteți ajuta câinele dvs. cu durerea unei dureri reci este să-l păstrați de la lingerea excesivă sau zgârierea durerii. Constanța constantă și zgârierea vor agita durerea și pot încetini vindecarea, determină durerea să se înrăutățească sau să provoace o infecție a durerii. Durerile ar trebui Du-te după 7-10 zile. Dacă este încă acolo, ar trebui să vă luați câinele la veterinar.

Dacă câinele dvs. prezintă semne de herpes canin, evitați să le reproduceți în timpul focarului. Herpesul canin poate provoca probleme grave de sănătate care ar putea duce la moartea puiilor. Ca regulă generală, se recomandă ca Câini feminini gravidă sunt separate de alți câini în ultimele trei săptămâni de sarcină și în primele trei săptămâni după naștere la naștere pentru a evita contractarea Herpes Canine. Acest lucru reduce probabilitatea de fatalități datorate herpesului canin.

Cauze de câine rece durere

Răni la rece la câiniSoarele reci la câini ar putea fi, de asemenea, rezultatul Granulom eozinofil. Acest lucru se întâmplă cel mai frecvent la pisici decât câinii, dar se poate întâmpla în continuare la câini. Ele sunt leziuni pe piele care conține eozinofile. Eozinofilele sunt un tip de celule albe din sânge, care este în mod obișnuit văzută ca răspunsul organismului la o alergie.

Când apar la câini, granuloamele eozinofile apar ca mase ulcerate sau vegetative în jurul zonei gurii. Un alt mod în care ar putea apărea ar fi ca papule sau plăci în jurul corpului câinelui tău. Culoarea acestor lucruri poate varia, dar ele sunt albe sau galbene în cea mai mare parte. Acestea pot fi tratate cu corticosteroizi. Dacă un câine suferă de granuloame repetate, ele pot fi puse pe un program de corticosteroizi cu doză mică.

Există un sortiment larg de probleme de sănătate care ar putea provoca răni la câini, care apar de obicei pe sau în jurul gurii câinelui tău. Unele cauze comune includ boala periapică, boala endodontică și boala parodontală. Aceste boli pot duce la inflamații și infecții, ceea ce reprezintă răni sau ulcerați.

Canina stomatită poate provoca, de asemenea, răni în gură. Dacă câinele dvs. a dezvoltat răni pe sau în jurul gurii sale, ar putea fi un semn al unei stări medicale grave de bază. Ar trebui să vă luați câinele la veterinar imediat dacă observați că acestea adesea pentru a asigura tratamentul prompt și diagnosticarea.

În cea mai mare parte, o durere de câine rece nu vă va face rău pooch-ului. De obicei, datorită herpesului canin. Singura dată Herpesul Canine este cu adevărat periculos pentru câini este atunci când câinele infectat este fie Femeia gravidă sau un catelus.

Dacă câinele dvs. nu a arătat niciodată semne de herpes înainte și experimentează o răceală rece, ar trebui să contactați medicul veterinar. Durerea ar putea fi de fapt o problemă de sănătate diferită, iar unele probleme de sănătate pot fi grave. Văzând un veterinar va exclude toate celelalte posibilități și va duce la tratament timpuriu dacă există o problemă de sănătate care stau la baza.

Citiți următorul: Ghidul final pentru îngrijirea dentară câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot primi răni reci?