Vetericen cu spectru larg antimicrobian pet produse

Doamna Proprietar Bandages picior de câine

Veterynness Animal Wellness este o linie de produse de îngrijire a animalelor. Vetericen face o varietate de produse pentru curățarea în siguranță și tratează rănile. Ele oferă, de asemenea, produse care îngrijesc pielea, urechile și ochii animalelor.

Ingredientul cheie din produsele vetericente este acidul hipocloros, un agent antimicrobian (antibacterian, antiviral și antifungic) care este sigur pentru utilizare pe toate țesuturile. Este chiar sigur dacă este ingerat de un animal.

Produsele Vetericen sunt disponibile ca Vetericen VF (Formula Veterinară) și Vetericen Plus, Formularea Over-The-Counter. Formulele veterinare sunt mai puternice decât versiunile de peste tristețe.

Compania-mamă, Innovayn Inc. face, de asemenea, Purcyn, un produs similar care este formulat pentru uz uman.

Vetericen face ca produsele veterinare cât și cele peste-counter-ul să aibă grijă de răni, piele, ochi și urechi. Toate produsele sunt complet sigure dacă sunt lins sau ingerate de un animal.

Lichid de îngrijire a rănilor și al pielii

Lichidul de rănire și îngrijire a pielii vetericeni sunt disponibile în formula veterinară (vetericen plus lichid de îngrijire a rănilor și al pielii) și over-the-contor (vetericen plus toate rănile de animale și îngrijirea pielii). Produsele sunt similare, dar formula veterinară are o concentrație mai mare de acid hipocloros decât versiunea de supra-the-counter.

Lichidul de îngrijire a plăgilor și al pielii poate fi folosit pentru a curăța, irigiza și debride Rănile fără a provoca daune țesuturilor sănătoase. Veterinarii pot folosi formula veterinară pentru lacerații, abcese, zgârieturi și iritarea pielii la câini, pisici, cai și alte specii. Unele veterinari folosesc, de asemenea, pentru probleme cu glandele anale.

Formula Over-The-Counter este un produs excelent pentru proprietarii de animale de companie de a utiliza pe rănile minore ale animalelor și iritarea pielii. Este, de asemenea, un articol minunat pentru a păstra în kitul de prim ajutor pentru animale de companie. Poate fi folosit pentru a curăța problemele minore ale pielii care pot fi așteptate să se vindece fără atenție veterinară. Fiți conștienți de faptul că rănile tratate la domiciliu ar trebui să aibă o atenție veterinară dacă nu se vede nici o îmbunătățire într-o zi sau două.

Hidrogel antimicrobian

Hidrogelul Vetericen este de asemenea disponibil într-o formulă veterinară și o formulă de peste-contra. Hidrogelul este proiectat să se agațe de piele și să protejeze rana, promovând vindecarea. Veterinarii pot folosi hidrogelul pe locurile de chirurgie sau pe răni înainte de bandajare. Formula de peste-contra, în timp ce este mai puțin concentrată, este încă eficientă la tratarea rănilor, a rănilor, a arsurilor, a erupțiilor cutanate, a punctelor fierbinți și a problemelor similare cu pielea pe animalele de companie.

Produsul funcționează cel mai bine pe pielea sau rănile curate în care părul a fost tăiat. Hidrogelul se fixează la piele și se evaporă încet, deci nu trebuie să fie șters sau clătit. Se poate aplica și pansamentelor rănite. VET-ul dvs. vă poate trimite acasă cu acest produs pentru a utiliza pe animalul dvs. de companie după intervenția chirurgicală sau la tratamentul rănilor.

Cleanserii otica

Vetericen Plus VF Cleanser poate fi folosit pentru a curăța în mod corespunzător urechea exterioară și a canalului urechii exterioare de murdărie și resturi. Acest produs poate ajuta la prevenirea problemelor urechilor și chiar trata minor infecții ale urechii. Nu utilizați vetericenul în urechile animalului dvs. în cazul în care timpanul este rupt.

Formula de over-the-Counter, Vetericen plus toate culturile de urechi animale, este mai puțin concentrată, dar similară eficientă pentru îngrijirea urechii de rutină.

Cleansele otice funcționează cel mai bine dacă părul excesiv este îndepărtat din canalul urechii.

Spălare oftalmică

Vetericen Plus VF Spălarea oftalmică poate fi utilizată în și în jurul ochiului pentru a îndepărta resturile, a reduce iritarea ochilor și a gestiona conjunctivita.

Vetericenul plus spălarea ochilor de animale este o versiune similară, dar mai puțin concentrată. Poate fi folosit pentru a clăti resturile de la ochi și a reduce iritarea. Proprietarii de animale pot dori această soluție pentru animalele de companie care primesc descărcarea de ochi "Goopy" ocazional.

Rețineți că problemele oculare în animale de companie pot deveni foarte grave dacă sunt lăsate netratate. Dacă utilizați unul dintre aceste produse în ochii animalelor dvs. și problema nu se îmbunătățește într-o zi, ar trebui să vă vedeți medicul veterinar pentru un examen.

Șampon spumă

Vetericenul face o linie de Șampone de spumare Pentru animalele de companie. Șamponul este ușor de pulverizat în mod egal pe animalul de companie utilizând aplicatorul de spumare. Formula este condiționată, non-iritantă, optimizată la pH și ajută la reține uleiurile naturale de piele naturale. Este, de asemenea, foarte ușor să clătiți.

Fooarcare vine în mai multe soiuri, fiecare dezvoltat pentru un anumit tip de strat:

  • Coats cu densitate redusă (păr fin)
  • Pantofi de densitate medie (parul regulat la mediu)
  • Pantofi de înaltă densitate (păr gros sau substraturi)

Formula Foumbare este hrănitoare și condiționată pentru piele, antiinflamatorie și anti-alergenic. Acesta este conceput pentru a ajuta sistemul imunitar natural al animalului să reziste tulburărilor dermatologice.

Ca și în cazul tuturor produselor de îngrijire a animalelor, urmați instrucțiunile tipărite pe eticheta Vetericenului sau cele furnizate de medicul veterinar și discutați cu medicul veterinar dacă aveți întrebări sau preocupări.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vetericen cu spectru larg antimicrobian pet produse