Sunt nylabone în siguranță pentru câini și cățeluși?

Obținerea unei jucări de mestecat pentru câinele dvs este o modalitate excelentă de a-l ocupa, preveni comportamentul și anxietatea distructivă, păstrați-vă dinții de companie mai curat și mai puternică. Dar fiți conștienți că nu toate jucăriile de mestecat sunt perfect sigure pentru câini. Cum rămâne cu cea mai populară marcă - sunt Nylabones în condiții de siguranță pentru câini și cățeluși?

Ce sunt jucăriile câinelui Nylabone?

Nylabone sunt unele dintre cele mai des cumpărate jucăriile de mestecat care vin în diferite forme și dimensiuni. Ele sunt fabricate din cauciuc, plastic sau nailon și nu sunt comestibile. Ingerarea acestora poate provoca probleme digestive grave pentru canina ta. Există, totuși, nylabone comestibili tratamente și mestecați dentari comestibili, dar mai mult pe acest lucru mai târziu în articol.

Jucăriile nylabone pentru câini vin, de asemenea, în arome diferite și puteți alege cel pe care câinele dvs. îl place cel mai bun. Unii câini pot fi alergici la ingrediente specifice și dacă câinele dvs. are a stomac sensibil, ar trebui să luați în considerare opțiunea pentru jucăriile nefavorabile. Cu asta, să aruncăm o privire mai atentă - sunt nylabone în siguranță pentru câini și cățeluși sau sunt jucării de la Nylabone rău pentru câini?

Sunt nylabone sigure pentru câini și pui?Ce trebuie să știți despre Nylabone

Sunt nylabone sigure pentru pui

Jucăriile de câine Nylabone sunt disponibile pentru câini de orice dimensiune și este vital să alegeți dimensiunea potrivită pe baza vârstei câinelui dvs. și a rasei. Dacă aveți un catelus, învățați-i obiceiurile bune de mestecare este posibilă cu Chews Nylabone Puppy. Există, de asemenea, mestecați moderați, mestecați puternici și o selecție largă pentru Chewers de putere.

Sunt nylabone bune pentru câini?

Jucarii de mestecat de caine sunt unele dintre cele mai populare proprietari de bunuri cumpara, si există un motiv pentru asta. La fel ca nylabone-urile bune pentru câini la fel ca și alte jucării de mestecat? Da, ei sunt.

Există multe beneficii ale jucăriilor de mestecat pentru câini:

  • Câine de mestecat jucării ameliorează plictiseala și anxietatea
  • Ajută câinii cu comportament distructiv
  • Mestecarea pe aceste oase / jucării au beneficii dentare
  • Aceste jucării satisfac nevoia câinelui de a mesteca
  • Chew toys Ajutor cu dentiție în puii
  • Ele oferă o anumită stimulare mentală pentru câine
  • Ajută la gestionarea greutății și pentru câinii pe o dietă restrânsă

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile binecunoscute, motiv pentru care veterinurile recomandă adesea să cumpărați câinele dvs. mestecați jucăriile și sunt de acord că în cea mai mare parte Sunt în siguranță și benefice pentru câini. Nylabone sunt, fără îndoială, cel mai popular brand și jucăriile lor de mestecat sunt una dintre cele mai bune pe piață, în prezent.

Sunt nylabone sigure pentru câini?

Beneficiile nylabone, la fel ca și în cazul altor jucării de mestecat, sunt abundente. Dar sunt nylabone în siguranță pentru câini? Răspunsul real aici este, depinde.

În general, jucării nylabone nu sunt complet Sigur, mai ales dacă nu urmați instrucțiunile. Modul de a asigura siguranța nylabones este de a (1) cumpăra tipul potrivit de mestecat jucărie pentru pooch și (2) supravegheați și / sau continuați să verificați jucăriile și cum le distruge câinele dvs.

Cum de a cumpăra Nylabone sigure:
  • Alegeți o jucărie de mestecat care se potrivește cu obiceiurile de mestecare ale câinelui
  • Alegeți dimensiunea potrivită mestecați jucăria (trebuie să fie prea mare pentru a înghiți)
  • Luați în considerare textura și duritatea jucăriei de mestecat (cât de ușor este de a distruge)
Cum de a alege dimensiunea potrivită mestecând jucărie:

Dimensiunea câinelui Kew Toy este cheia în cât de sigure vor fi nylabone. Trebuie să fie potrivit pentru vârsta, rasa, starea de sănătate, greutatea și mestecarea. O jucărie mare este întotdeauna mai bună și acest lucru încurajează câinele dvs. să mestece din partea jucăriei în loc să-l mestece în partea de sus sau de jos. Într-o gospodărie cu mai multe animale de companie, toate jucăriile trebuie să fie selectate pe baza celor mai puternice chewer.

Iată o diagramă pentru alegerea nylabonelor potrivite:

Cum să alegeți chews nylabone

Problema cu jucării mari de mestecat:

În timp ce jucăriile mari de mestecat câine sunt mai sigure, unele animale de companie pot fi foarte pretențioase și nu le vor atinge. Trucul va fi să încercați câteva jucării diferite de mestecat și să vedeți care dintre ele se află. De asemenea, pentru a atrage animalul dvs. cu o jucărie mare de mestecat, alegeți o aromă pe care o bucură cel mai mult. O mulțime de nylabone și alte jucării de mestecat câine sunt aromate cu bacon sau alte miroase atrăgătoare.

Sunt nylabone sigure pentru pui?

Chiar dacă jucăriile de mestecat sunt, în general, în siguranță când alegeți dimensiunea perfectă, sunt și Nylabones în siguranță pentru puii? Aceleași reguli se aplică și aici.

Dacă aveți un cățeluș, atunci alegeți o jucărie mai mică, dar suficient de mare pentru ca el să nu înghită. Utilizați instrucțiunile menționate mai sus privind modul de a alege Nylabones în condiții de siguranță pentru câini. În plus, compania are, de asemenea, jucării special pentru puii pentru a facilita.

Verificați întotdeauna metru "# 8220; Când cumpărați nylabone pentru pui:

Nylabone mestecă contorul

Pot câinii să mănânce nylabone?

Câinii vor mesteca cu siguranță aceste jucării suficient de greu pentru a încerca să le spargă, dar câinii pot mânca nylabone? Trebuie clarificat faptul că nylabone pot fi atât comestibile, cât și de gradul de indible. Dacă cumpărați jucării de mestecat Idbiel Nylabone, atunci Câinii nu pot mânca pe aceia și consumul de bucăți de jucării de mestecare necorespunzătoare sunt foarte periculoase și pot fi chiar fatale.

Nylabone Comestibile sănătoase poate sa să fie consumate de câini, deoarece sunt, în general, mai mult ca un tratat de câine care oferă unele divertisment de mestecat pentru câine. Mai multe despre asta de mai jos.

Nylabone provoacă convulsii la câini?

Cu un an în urmă, un utilizator Facebook a început să răspândească un mesaj despre Nylabones, care să cauzeze convulsii la câini. Acest lucru a fost prins ca un mit printre unii proprietari de animale de companie, totuși, nu există nici o dovadă în niciun caz din acel caz, și, din câte știm, nylabone Nu provoca convulsii la câini.

Un site popular de verificare a faptelor a investigat acest lucru în continuare și, de asemenea, a confirmat că aceste afirmații sunt nedovedite și nu pare să existe nici o dovadă că nylabone provoacă convulsii sau sunt altfel dăunătoare câinilor. Compania a ieșit, de asemenea, la apărarea lor pentru a șterge apele cu detalii suplimentare într-o Declarație pe site-ul lor.

Unde sunt nylabone? 

Compania este foarte clară cel mai din jucăriile lor de mestecat sunt făcute în SUA, în fabrica lor din New Jersey. Acești mestecați vor avea un steag american pe pachet.

Cu toate acestea, unii dintre mestecele lor sunt făcute în China, iar acestea vor fi fără steagul american pe pachet. În timp ce compania asigură toate protocoalele de siguranță sunt urmate pentru fabricarea acestor jucării, aceste opțiuni pot fi cele pe care doriți să le evitați.

De ce este nylabone dinDe la site-ul companiei, referitor la China a făcut chews câine:

Echipa noastră de control al calității vizitează aceste instalații în mod regulat pentru a asigura că politicile și procedurile sunt în deplină conformitate cu reglementările noastre riguroase. Avem un program de testare periodic în continuare pentru a asigura calitatea și siguranța produselor noastre. Pentru asigurarea suplimentară, folosim instalații independente de testare terță parte. Încrederea consumatorilor care folosesc produsele noastre este de o importanță capitală pentru noi.& # 8221; - Nylabone.COM

De ce este nylabone din?

Așa cum am menționat mai sus, Nylabone face ca acelei mestecați necorespunzătoare, cât și comestibile, mai bine cunoscută sub numele de Nylabone sănătoase comestibile.& # 8221; Dar ceea ce este nylabona din, atât comestibilă, cât și necorespunzătoare și sunt aceste ingrediente în siguranță pentru câini?

Jucarii de mestecat Idbile: Nylabone sunt fabricate din plastic, nailon sau cauciuc, care sunt toate lucrurile periculoase care trebuie ingerate. Compania este clară despre faptul că pe site-ul lor și avertizează că aceste lucruri nu sunt destinate consumului. Pentru mestecare și nu ingestia, iar atunci când alegeți dimensiunea potrivită, nylabone sunt în siguranță.

Nylabone Comestibile sănătoase: Au multe soiuri diferite, iar toate ingredientele vor fi diferite. În general, ele sunt similare cu ceea ce vedeți adesea în alte tratamente de câini - diferite proteine, amidonuri și arome. Fiecare pachet va avea ingrediente și o analiză garantată imprimată pe ea, deci asigurați-vă că verificați-o. În timp ce acestea sunt în siguranță în siguranță, nu sunt cele mai sănătoase câine tratează că puteți cumpăra și Sunt disponibile opțiuni mai bune.

Nylabone Recall Privire de ansamblu

Având în vedere raportul de rechemare a Nylabone este important să înțelegeți că nylabone sunt sigure pentru câini și cât de bun este înregistrarea de urmărire a companiei.

Până acum, a fost doar o amintire a nylabone Înapoi în aprilie 2015. FDA a reamintit kitul de pornire a catelusului din nylabone, datorită posibilului contaminare a salmonella. De atunci, nu au existat alte actualizări de rechemare a Nylabone, iar compania menține un standarde destul de mare de fabricație pe care le cunoaștem.

La capătul coada: sunt nylabone în siguranță pentru câini?

În concluzie, sunt nylabone în siguranță pentru câini și cățeluși? Din punct de vedere tehnic, ele nu sunt complet sigure, deoarece există întotdeauna riscuri. Care a spus, dacă alegeți jucăria potrivită, care este dimensiunea și formularea perfectă pentru animalul dvs. de companie și asigurați-vă că verificați-l pe el și jucăria lui periodic, atunci nu există niciun motiv pentru a le evita.

Țineți minte - nu există jucării de mestecat pentru că câinii sunt 100% indestructibili și fără riscuri.

De aceea, verificarea jucăriilor de mestecat ale câinelui dvs. este importantă. Chiar dacă câinele dvs. nu ar trebui să poată rupe piesele mai mari ale acestor jucării, trebuie să inspectați în mod regulat starea nylabonelor. Șansele ca câinele dvs. să poată înghiți o bucată mai mare de jucărie nylabone să crească cu timpul și utilizarea, deci aveți grijă și verificați periodic dacă există câteva piese lipsă. Dacă bănuiți că câinele dvs. a înghițit o piesă mai mare, trebuie să contactați imediat medicul veterinar.

Pe de altă parte, vor exista mici piese care nu sunt mai mari decât un bob de orez, care se pot desprinde de jucăriile de câine Nylabone, dar ele nu sunt dăunătoare și vor fi în siguranță pentru a ingera și vor trece pe cont propriu (nu că acest lucru ar trebui să fie Fii incurajat).

LEGATE DE: Top 10 cel mai bun mestecați pentru câini care sunt chewers grei

Sunt nylabone în siguranță pentru câini și cățeluși

Cum să vă păstrați câinele în siguranță

Dacă doriți să obțineți o jucărie nylabone pentru câinele dvs., există câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a rămâne pe partea sigură.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți dacă doriți să vă asigurați că câinele dvs. poate utiliza jucării nylabone fără riscuri majore Alegeți jucăria potrivită pentru el. Există jucării diferite, și pe baza dimensiunii și rasei câinelui dvs., trebuie să faceți o selecție corectă.

De asemenea, trebuie să știți obiceiurile de mestecare ale câinelui când alegeți o jucărie pentru el. De exemplu, câțiva câini sunt mai puțin entuziaști să mestece și trebuie să le dați jucării moderate de mestecat în acest caz. De asemenea, acești câini nu sunt aproape în pericol de a ingera piese de jucării de câine nylabone, deoarece nu vor mesteca cu adevărat destul de greu pentru a sparge bucăți mai mari.

Pentru câinii cărora le place să mestece o mulțime și să aibă un mestector mai puternic, ar trebui să mergeți cu nylabone puternice mestecați sau mestecați de putere. Ei vă vor menține câinele ocupat și vor dura mai mult de când sunt făcuți să fie mai duri. Câinele dvs. va avea, de asemenea, un timp greu pentru a sparge bucăți mai mari ale acestor jucării, mai ales dacă le inspectați în mod regulat.

Jucării de câine nylaboneUn lucru pentru a ține minte este că nu ar trebui să-i dai niciodată unui cățeluș la un câine adult. Asigurați-vă că jucăria nylabone pe care ați ales-o nu este pentru cățeluși sau veți risca sănătatea câinelui dvs. altfel. De asemenea, puteți consulta veterinarul când alegeți o jucărie nylabone pentru câinele dvs.

Inspectarea regulată a jucăriilor nylabone sunt imperative.

Nu trebuie să permiteți ca câinele să mestece o jucărie care începe să-și piardă textura și calmul. Riscul ca caninul dvs. să poată rupe piesele mai mari și să le înghită este mult mai mare dacă jucăria pe care o mestecă nu mai este suficient de puternică.

Trebuie să înlocuiți jucăria nylabonă a câinelui când capetele articulației sunt uzate sau în cazul în care jucăria a devenit prea mică pentru a mesteca în siguranță. Dacă credeți că câinele dvs. ar putea înghiți întreaga jucărie Nylabone, este cu siguranță timpul să-l aruncați.

De asemenea, atunci când inspectați aceste jucării, dacă observați că orice parte lipsește, ar trebui să vă apelați imediat medicul veterinar. În unele cazuri, chiar dacă o bucată de jucărie lipsește, nu înseamnă că câinele tău a ingerat-o, dar vrei să rămâi pe partea sigură.

De asemenea, ar trebui să țineți un ochi pe oricare simptome neobișnuite, cum ar fi letargie, vărsături, diaree, gagging, drooling excesiv, etc. Dacă observați oricare dintre aceste simptome, contactați medicul veterinar. Chiar dacă acest lucru nu se datorează ingerarea unei piese de jucărie nylabone, ea poate fi totuși ceva serios și ar trebui să verificați cât mai curând posibil.

Ghidul video recomandat: Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită

Alteraritive la nylabone

Deci, nylabone sunt în siguranță pentru câini și cățeluși? Da, pot fi, atâta timp cât alegeți cele potrivite. Cu toate acestea, dacă căutați ceva diferit, atunci există multe alternative acolo, iar unele dintre ele pot transporta mai puține riscuri decât jucăriile de câine Nylabone, dar nu vor oferi suficientă stimulare de mestecat sau ultima dată cât mai lungă.

În plus, există o mulțime de alternative naturale sub formă de tratamente sănătoase, indiferent dacă căutați o jucărie de mestecat sau o tratare comestibilă de mestecare.

1. Morcovi

S-ar putea să fiți surprinși să vedeți morcovi pe această listă, dar nu faceți nici o greșeală, ele sunt o alternativă naturală perfectă la mestecarea jucăriilor și tratează. Ele sunt bune pentru cainele câinelui tău și câinii de fapt le plac foarte mult.

Doar asigurați-vă că îi dați morcovi de dimensiuni mari, altfel el o va mânca prea repede și ar putea chiar să-l sufocă dacă nu mestecă corect. De asemenea, dacă câinele dvs. este diabetic, trebuie să vă consultați cu veterinarul dvs. despre suma pe care o puteți da, deoarece morcovii conțin zahăr.

2. Bâzâi bully

Jucării de câine nylaboneAceste tratate de mestecat nu sunt încântați să miroasă și pot fi, de asemenea, destul de scumpe. in orice caz, Bully bastoane pentru câini sunt o opțiune mult mai sigură decât alte tratamente de mestecat sau jucării, deoarece acestea sunt complet naturale.

Ele sunt complet digerabile și bogate în proteine ​​și sunt extrem de durabile, de asemenea. Canina ta va avea multe pe farfuria sa cu aceste tratate de mestecat, iar din moment ce acestea sunt libere de orice substanțe chimice, el se va putea bucura de ei în condiții de siguranță.

3. Oase brute

Câinii mănâncă oase, este atât de simplu. Dați câinii dvs. un os crud dacă doriți să aibă o mulțime de distracție de mestecat și el va merge la el cu gusto. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că oasele gătite sunt adesea motivul sufocării accidentelor, precum și a blocajului intestinal și a tăierilor, deoarece pot să se spargă și să vă rănească poochia.

Oasele brute, pe de altă parte, sunt complet sigur și natural. Păstrați oasele din curtea dvs. sau ați putea atrage un animal sălbatic și amintiți-vă că oasele devin mai greu în timp, așa că încercați să nu așteptați prea mult înainte de a vă da câinele dvs.

4. Coarne de cerb

Deerul și elk își scot coarnele în fiecare primăvară, iar acești coarne sunt o mare alternativă la jucăriile de mestecat. În loc să vă dați cauciucul de câine, din plastic sau nailon, să-i dați aceste coarne naturale și durabile făcute pentru câini.

Desigur, coarnele sunt curățate și tăiate după ce sunt colectate înainte de a fi vândute și le puteți găsi în diferite dimensiuni. Țineți cont doar că coarnele pot deteriora dinții din spate a unor rase, astfel încât să vă consultați mai bine cu VET înainte de a le folosi.

5. Jones Chews Natural

Dacă sunteți în căutarea unor mestecați minunați, care vor satisface, de asemenea, gustul rafinat al câinelui, atunci Jones Natural Chews sunt o alegere excelentă pentru dvs. Acestea vin în arome diferite, cum ar fi cârnați, carne de vită și pui, pentru a numi doar câteva.

Ele sunt făcute numai din două ingrediente naturale și coapte în cuptor. Ele sunt perfect sigure pentru canina ta, iar un pachet are 20 de piese, care este suficient timp de cel puțin 2 săptămâni sau chiar mai mult dacă vă rog câinele.

6. Himalayan câine mestecăSunt nylabone în siguranță pentru câini și cățeluși

Făcut cu o rețetă tradițională Himalaya, acești mestecați de câine sunt, în esență, brânză întărit de la lapte de yak sau vacă sau dintr-o combinație a celor două. Chews de câine Himalayan sunt obligați să dureze mult timp, deoarece sunt cu adevărat durabile.

Ele sunt complet sigure, deoarece acestea sunt făcute fără conservanți și sunt complet comestibile. S-ar putea să fiți surprins de faptul că câinii iubesc brânza, dar este adevărat, cel puțin în această formă. Canina ta se va bucura cu siguranță de gustul acestor mestecați.

Citiți următorul: Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt nylabone în siguranță pentru câini și cățeluși?