De ce câinii linge aerul?

de ce câinii linge aerul

Vizionarea câinilor în sine poate fi o experiență interesantă și, de cele mai multe ori, nu este nimic mai mult decât să fie distractiv. Cu toate acestea, în alte ocazii, poate exista o problemă de bază care trebuie abordată înainte de a deveni severă. Când observați câinele care linge aerul, ambele situații se aplică și depinde de dvs. să vă acordați atenție și să cunoașteți diferența. Acțiunea implică câinele care îi lipise limba ca și cum ar fi un lichid pe care numai ei îl pot vedea. Este diferit de comportamentul lor de a-și linge buzele și poate fi foarte ciudat pentru dvs. Există diferite motive pentru care câinele dvs. păstrează linia aerului, iar unele vor fi discutate în acest articol. Până la sfârșit, veți putea spune când câinele dvs. este însuși și când este timpul să vizitați VET, pe baza liniei de aer.

Irlandez în iarbă

Motivele pentru care câinele dvs. păstrează linia aerului

  • Există ceva blocat în gură

Există unele alimente care, în mod natural, datorită texturii lor, pot fi așezate într-o parte a gurii, creând un mic disconfort. De exemplu, untul de arahide, din cauza grosimii sale, are nevoie de o mulțime de răsucire a limbii și twirling pentru a face totul jos. Imaginați-vă că faceți niște blocați pe acoperișul gurii și munca pe care trebuie să o faceți pentru ao opri. De asemenea, atunci când mesteci niște carne, există o posibilitate ca unii să se blocheze în dinții pe care trebuie să o eliminați. Spre deosebire de tine, câinii nu-și pot folosi degetele sau o scobitoare pentru a scoate mâncarea blocată din cale, și astfel linge aerul. Scopul este de a obține limba pentru a ajunge în zona în care alimentele este să o scoată. În acest caz, comportamentul de lichidă de aer nu ar trebui să dureze lungi, iar câinele se va opri după ce le-a atins scopul. În unele ocazii, s-ar putea să nu fie doar mâncare, ci bucăți de obiecte de joc cum ar fi bastoane, ceea ce ar putea duce la o problemă mai severă.

  • Ele sunt stresate sau anxioase

Câinii exprimă stresul diferit de oameni, și lingerea aerului este un mod ciudat de a face față. Ei fac acest lucru pentru a induce producția de endorfine în creier pentru a le ajuta să se simtă mai bine. Acești hormoni sunt denumiți substanțe chimice de simt datorită proprietăților lor liniștitoare. Dacă câinele dvs. este stresat, acesta va linge aerul pentru o perioadă mai extinsă necontrolată. Ei se vor opri doar când sunt foame sau pe cale să doarmă și este adesea greu de determinat ceea ce provoacă anxietate. Dacă nu este abordată devreme și corectă, ea poate deveni o parte a stilului lor de viață pentru totdeauna.

  • Este un semn al tulburării gastrointestinale

Aceasta este o anomalie cu sistemul digestiv al câinelui cu simptome cum ar fi drooling, pierderea apetitului, vărsături, și lins de aer. Corelația dintre tulburările GI și linsurile de aer se face pe baza faptului că greața îi determină pe câine să-și linge buzele. Unii alți aerul Lick în loc de gura lor pentru a face față greaței, dar, în cele din urmă, cauza de bază este aceeași. Condiția nu trebuie lăsată netratată, deoarece poate duce la probleme mai grave de sănătate.

  • Ei pot avea o confiscare parțială

Spre deosebire de extreme Convulsii care vin cu simptome dramatice cum ar fi spumă la gură și răsucirea, convulsii parțiale pot fi mai provocatoare pentru a identifica. Ele sunt mai subtile și nu produc simptome dramatice, ceea ce face dificilă detectarea. Lingerea aerului sau mușcăturile au fost asociate cu convulsii parțiale, care sunt cunoscute că afectează doar o parte a creierului. Lingerea de aer poate deveni cronică dacă nu a fost dată atenția necesară și poate interfera cu calitatea vieții animalului dvs. de companie.

  • Ei încearcă să ia un miros puternic

Există un fenomen cunoscut sub numele de răspunsul Fleohmen care se caracterizează prin comportament care seamănă cu linsurile de aer. Când moleculele unui miros suprasolicitat care vin în contact cu nasul câinelui, va încerca să le prindă peste un organ numit Organul Vomeronasal. Aici câinele face mișcări cum ar fi curling buza, ridând nasul și respirați prin gură. Uneori se pare că linge aerul, dar ei doar mirosind mediul lor. În acest caz, nu va fi o problemă serioasă, deoarece de îndată ce mirosul este difuzat, acțiunea se oprește și.

  • Ei sunt plictisiti

Cel mai Câinii sunt inteligenți și jucăuş și au nevoie de o mulțime de stimulare mentală de a rămâne activ. Când câinele dvs. nu are nimic de făcut, următorul cel mai bun lucru va fi să se distreze. Deși ar putea părea ciudat pentru tine, găsește lins de aer pentru a fi interesant și o va face până când vor face altceva de făcut. Dacă nu abordezi problema când îl observați inițial, câinele dvs. ar putea progresa pentru a distruge lucrurile personale.

Verifică 15 moduri de a ușura plictiseala câinelui tău

Welsh corgi câine lins nas

Ce să faceți atunci când observați câinele dvs. linge aerul?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să încercați să găsiți cauza problemei. Puteți începe prin inspectarea gurii câinelui pentru a verifica bucăți de produse alimentare sau produse nealimentare depuse în gură. Dacă găsiți orice, puteți aștepta ca câinele să o elimine sau să încerce să-și curățe gura pentru ao scoate. De asemenea, asigurați-vă că vă alimentați câinele dvs. o masă care este ușor digerabilă pentru a preveni problemele legate de. Puteți obține câinele dvs. de mestecat jucării, care au șanse mai mici de a se bloca în dinți, astfel încât ei nu trebuie să folosească bastoane. Asigurați-vă că există suficientă apă curată pentru a spăla totul în jos. Tu ar trebui Periați dinții câinelui în mod regulat întotdeauna să-l păstreze curat și să împiedice acumularea de bacterii care pot provoca probleme grave de sănătate.

În cazul anxietății, acordați atenție împrejurimilor animalului dvs. de companie care ar putea fi declanșarea câinelui. De exemplu, câinii sunt cunoscuți ca fiind nerăbdători când se află într-un mediu nou, sau proprietarii lor sunt tare. Puteți păstra un jurnal de când începe comportamentul, ce sa întâmplat înainte de a începe și cât timp a început. De asemenea, puteți lua unele înregistrări ale animalului dvs. de companie oricând, reacția apare și notă dacă sa oprit când ați distrage animalul. Stabilirea unei corelații cauză și efecte între posibilele declanșatoare din împrejurimi și comportamentul este un pas în direcția cea bună. Acest lucru se datorează faptului că puteți pune măsuri în vigoare pentru a crea un mediu mai favorabil pentru câine. Vă puteți ajuta prin instruire și Socializarea câinelui astfel încât să poată face față schimbărilor în noul mediu. De asemenea, încercați cel mai bine posibil pentru a vă menține câinele activ cu EXEcise și de joc pentru ca ei să nu se plictisească repede.

Pentru a verifica tulburările gastrointestinale, căutați simptome suplimentare cum ar fi vărsăturile, diaree, și scăderea apetitului. De asemenea, puteți simți abdomenul câinelui pentru a vedea dacă răspunde într-o manieră dureroasă. Hrăniți câinele dvs. o dietă bine echilibrată pentru a reduce șansele de a obține tulburarea. Mâncarea ar trebui să aibă ingredientele necesare și, prin urmare, nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă. De asemenea, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. primește vaccinările necesare care îl protejează de la dezvoltarea unor astfel de tulburări. Convulsiile sunt mai dificile pentru a detecta, astfel incat ar putea fi nevoie sa faci un pas mai departe pentru a rezerva numirea unui medic pentru cainele dvs.

Când să mergeți la veterinar

Este timpul să vedeți veterinarul când observați câinele dvs. lins în mod constant aerul. Acțiunea trebuie să fie repetitivă și ar trebui să interfereze cu calitatea vieții animalului dvs. pentru a fi severă. De asemenea, atunci când încercați cel mai bun la domiciliu și nimic nu pare să funcționeze, este posibil să aveți nevoie de un profesionist pentru a veni și a diagnostica problema. VET vă poate oferi informații mai detaliate despre ce să faceți și ce tratamente vor beneficia cel mai bine câinele. Luați de-a lungul jurnalului și a videoclipului cu informații despre comportament pentru a ajuta medicul să facă o evaluare mai bună a câinelui dvs. Dacă câinele dvs. se potrivește medical, atunci ar trebui să vină un specialist comportamental.

Cute câine lins aer

A rezuma

În fel de mult ca câinii preferă să joace și să fie Goofy, unele dintre comportamentele lor pot fi semne de o condiție mai severă. Într-adevăr, deoarece câinii nu pot vorbi, lins de aer este o altă formă de limbă corporală care poate fi interpretată pentru a fi semnificativă. Lins de aer este unul dintre acele comportamente care ar trebui să fie privite cu un vârf de sare, deoarece ignorarea se poate transforma în ceva urât. Este fie câinele dvs. doar fiind ei înșiși sau ar putea suferi dintr-o condiție severă. Nu este întotdeauna că le puteți ajuta acasă și așa va fi necesar să le duceți la veterinar. O modalitate prin care puteți fi un pas înainte este de a documenta procesele implicate ori de câte ori câinele dvs. linge aerul pentru a ajuta VET cu diagnosticul. Acordarea atenției la bunăstarea câinelui dvs. este un pas în direcția cea bună spre crearea unei case fericite și a unui stil de viață de calitate pentru amândoi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii linge aerul?