De ce câinii vă linguează fața?

De ce câinii îți linge fața?

De ani de zile, lingeurile de câine au fost considerate ca sărutări de la Pup proprietar! Cu toate acestea, este într-adevăr motivul pentru care? Ne-am găsit chestionare De ce câinii vă linguează fața? Există, de fapt, multe motive diferite pentru care câinii pot face acest lucru. Circumstanțele de mediu, împreună cu personalitatea lor, pot influența totul.

Unii câini vă vor linge în mod regulat fața, în timp ce alții pot face rar acest lucru. Acest lucru nu înseamnă neapărat că un câine nu te iubește pentru că nu te lut. Dacă vă găsiți câine lins fața ta și doriți să știți de ce, cum să o opriți și chiar dacă este sigur să faceți acest lucru, ne-am acoperit chiar aici.

Odată ce ați terminat citirea acestui articol, învățați despre De ce câinii au un nas umed!

De ce câinii vă linguează fața?

Există cinci motive principale ca câinele dvs. să vă lingă fața. Cele mai cunoscute sunt lins pentru afecțiune sau, de asemenea, cunoscut sub numele de sărutând proprietarul lor. Aici vom explica modul în care aceste scopuri influențează această acțiune.

Afecţiune

Cel mai cunoscut motiv pentru un câine pentru a vă linge fața este de a arăta afecțiunea. Câinii mamă îi vor linge pe puii să-i curățească de la momentul nașterii prin creșterea lor. Această acțiune poate fi considerată ca o formă de îngrijire. Acesta va fi adesea folosit între caini pentru a arăta încrederea și îngrijirea între ele. Poate fi interpretat în mod esențial ca un câine care se îngrijește sau se ocupă de altul. Acest comportament poate fi, de asemenea, implementat pentru noi, lingeau fețele noastre în emoție sau confort pentru a arăta îngrijire față de noi. Este același lucru pentru ei linsând mâinile sau chiar armele.

Câinii pot, de asemenea, linge câinii tineri sau oameni, deoarece sunt conștienți de vulnerabilitatea lor. Ei vor face acest lucru ca un act de îngrijire și afecțiune. Pentru a pune în largul său membru al familiei tinere și pentru a le păstra și curat.

Depunerea

Un câine care linsează fața poate fi un semn de supunere spre tine, străini și alți câini. Dacă aveți un câine deosebit de nervos, ele vă pot linge adesea fața pentru a-și afișa depunerea. Teoria pachetului a fost respinsă la câini și lupi sălbatici. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nivelurile de dominare și depunere sunt complet eliminate la câini. Totul depinde de gospodăriile și circumstanțele. Deși punctul lor de vedere al nostru va fi întotdeauna mai mult ca o familie decât un pachet ierarhic.

De asemenea, depunerea poate fi aplicată adesea străinilor. Când un câine întâlnește o nouă persoană sau un câine, ar putea dori să afișeze supunerea pentru a menține calmul și se menține în siguranță. Câinii cu personalități nervoase vor rezulta adesea la acest traseu datorită trăsăturilor și subiacentelor lor anxietate. Prin urmare, să evalueze personalitatea câinelui, pe care îi ling și circumstanțele de a vedea dacă aceasta este cauza.

De ce câinii îți lingă fața
Câinele dvs. ar putea pur și simplu ca modul în care gustați!

Gust

Poate părea evident, dar destul de des un câine vă poate linge cu fața exclusiv pentru că gustați bine. Acest lucru poate fi aplicat în două situații principale diferite. După ce ați exercitat sau când tocmai ați pus mâinile în ceva ce un câine consideră gustos și ștergeți fața.

În timpul și după exercițiu, veți transpira. Este destul de gros, dar câinii iubesc gustul transpirației pentru că este sărat. Prin urmare, dacă găsiți câinele dvs. care vă linge fața în timpul unei zile fierbinți sau după un antrenament, aceasta este cea mai probabilă cauză. Câinele dvs. poate, de asemenea, să-ți lingă mâinile și fața dacă aveți o substanță pe ele că ei consideră gustoasă. Ei vor fi adesea capabili să miroșească mai întâi materialul și apoi vor aborda să decideți dacă vor să vă lingă. Curând fața, mâinile și chiar hainele vor fi acoperite în slobber!

Îngrijirea

În același mod că câinii mamă își vor linge puii pentru a îndepărta murdăria sau chiar lichidul amniotic după naștere, câinii vă vor linge să vă curățați. Ei fac acest lucru prin îndepărtarea, ceea ce consideră, resturile externe sau murdăria.

Poți să le găsești că se uită la zone ale corpului sau hainelor și să leniți mai întâi. Acest lucru este adesea judecând situația de a vedea dacă simt că aveți nevoie de îngrijire. Apoi, dacă consideră că aveți nevoie de îngrijire, ei vor continua să lingă zona. Destul de des câinele dvs. se va schimba și se va sfârși lingerea întregului tău față sau de la mâini la arme. Nu va fi la fel de frenzied ca și alte cauze motivate de lins cum ar fi afecțiunea sau depunerea. Acest lucru se datorează faptului că odată ce simt că sunt făcuți curățarea dvs., ei vor pleca și, prin urmare, au o sarcină de a finaliza.

Indicând orele de masă

Aproape fiecare câine adoră tratează și timpul de masă. Nu mulți proprietari știu că câinele dvs. lins poate fi un semn pe care îl știu că este timpul pentru mâncare în curând. Câinii au un ceas intern, similar cu SUA. Este unul dintre motivele pentru care rutina este atât de importantă pentru ei.

Prin urmare, dacă vă hrăniți câinele în același timp în fiecare zi, ei în curând devin conștienți de momentul în care este timpul alimentar. Puteți fi la cinci minute distanță de a se ridica pentru a-și da mâncarea și vor ști timpul de mâncare în curând. Acest lucru poate cauza să devină excitabile și să înceapă să salveze. Această combinație poate duce la venirea lor și lingerea feței. Parțial pentru a scoate energia lor, dar și pentru a vă avertiza în cazul în care ați uitat. O profundă îngrijorare pentru prietenii noștri blânzi pentru a fi hrăniți cinci minute târziu!

Este sigur să vă lăsați câinele să vă lingă fața

Dacă nu sunteți imunocompromise, nici nu sunteți de un grup de vârstă vulnerabilă, atunci câinele Saliva nu reprezintă o mare parte dintr-o risc pentru sănătatea ta. Dog Saliva are bacterii în ea, dar pentru cei care sunt sănătoși, nu este capabil să provoace un risc semnificativ. Deși este puțin probabil, câinii pot trece ouă de vierme de la saliva lor prin contact direct. Prin urmare, acest lucru este ceva de cunoscut.

in orice caz, Ar trebui să evitați lăsarea câinelui dvs. să vă lingă fața dacă sunteți bolnav, aveți un sistem imunitar compromis sau o grupare de vârstă vulnerabilă. Acest studiu În revista canadiană din 1989 descrie posibilele pericole atunci când permiteți unui câine să vă lingă fața. În special pentru cei clasificați ca fiind vulnerabili. Dacă sunteți imunocompromiși, ar putea însemna că bacteriile de la saliva câinelui vă pot afecta negativ, deoarece corpul dvs. este deja slăbit. Aceasta este aceeași preocupare pentru cei care sunt foarte tineri sau foarte veche, deoarece nu au un sistem imunitar suficient de a lupta împotriva unor tipuri de bacterii. Încă o dată, dacă sunteți bolnav, sistemul dvs. imunitar va fi mai slab și acest lucru vă poate face mai susceptibili la tipurile de bacterii.

De asemenea, poate fi în privința dacă un câine vă linge rana, deoarece acesta este un mod de intrare pentru bacterii. Acest lucru poate duce la o infecție a plăgii care va necesita antibiotice.

lins pentru atenție
Câinele tău poate cere afecțiune când îți lingă fața.

Cum să opriți un câine de la lingerea feței

Un câine care lins fețele noastre poate fi destul de neplăcut pentru unii, mai ales dacă nu se vor opri nici măcar cu o firmă nu. Principalele modalități de a opri un câine de la lingerea dvs. este Ignorați-i, puneți ceva degustare amară sau slabă pe piele și la întărirea pozitivă ei să nu facă acest lucru.

Unii câini vă pot linge fața pentru atenție și, prin urmare, atunci când primesc această atenție, vor continua să facă acest lucru. Prin ignorând acest comportament, va începe să descurajeze repetarea și ar trebui să înceapă să facă acest lucru mai puțin și mai puțin. Pentru câțiva câini, este mult mai bine să le instruiți că acesta este un comportament pe care nu îl doriți să facă. Puteți face acest lucru cu o firmă nu, un clic al unui clicker și încurajați câinele să se așeze cu un tratament. Repetați acest lucru de fiecare dată când câinele dvs. merge să vă lingă și vor începe să se împiedice în mod natural.

O opțiune finală de luat în considerare este să puneți ceva pe pielea dvs., care va descuraja în mod natural câinele dvs. să dorească să vă lingă pielea. in orice caz, Asigurați-vă că acest lucru nu este de la a toxic ingredient. Puteți lua în considerare punerea unui pic de suc de citrice pe piele înainte ca câinele să vă lingă. După un timp, acestea vor fi descurajate. Întotdeauna amintiți-vă, deși un factor de descurajare nu este întotdeauna o soluție bună, nici o soluție pe termen lung.

De ce câinii îți ling fata - Întrebări frecvente

Am răspuns la alte patru întrebări pentru a vă asigura că știți tot ce aveți nevoie pentru câinii care vă lingă fața.

De ce câinele meu vrea mereu să-mi lingă fața?

Acest lucru poate fi de a arăta afecțiunea, deoarece fața ta are un gust bun pentru ei sau poate să afișeze depunerea. Totul depinde de câinele dvs. și de situație. În primul rând, ecartamente temperamentul câinelui tău. Dacă sunt mai nervoși și anxioși decât alți câini, poate fi probabil ca acestea să fie supuse față de dvs. Prezentarea poate fi, de asemenea, văzută dacă ați cumpărat recent sau ați reorientat câinele, deoarece încă se adaptează la noua lor casă și viață.

Dacă vă lăsați câinele să vă lingă fața?

Dacă sunteți de un grup de vârstă vulnerabilă, imunocompromised, bolnav sau au o rană deschisă, nu ar trebui. Cu toate acestea, dacă nu cădeți în aceste categorii, aceasta este în cele din urmă alegerea dvs. Câinii au întotdeauna șansa de a trece bacterii pe un om prin lins-ul lor, deși acest lucru este puțin probabil. Un factor pe care trebuie să-l cunoașteți dacă lăsați câinele dvs. să vă lingă fața este posibilitatea dvs. de a contracta viermi. Dacă câinele dvs. și-a lins anusul în timp ce au viermi, linge un alt anus infectat câine sau a mâncat un fecale de câine infectate, saliva lor poate trece pe ouă vierme pentru tine. Deci, asigurați-vă că sunteți precauți.

Sunt linge de câine într-adevăr sărutări?

Lick-urile de câine pot avea motivele afecțiunii, Cu toate acestea, există și multe alte motive pe care câinele dvs. îl poate linge. Lick-urile afectuoase apar adesea de la tine care sosesc acasă sau întâlnesc un câine încrezător. Când vă întâlniți cu un câine nou, ei vă pot linge și pe deplin, totul depinde de personalitatea și confortul lor în acest moment.

afectuos linge de la câini
Lins-ul tău ar putea fi modul tău de a arăta afecțiunea.

Ce se întâmplă când un câine vă linge pe față?

Toate acestea depind de ce vă lingușesc fața. Dacă câinele dvs. vă linge fața de afecțiune sau poate, aceste linge pot fi destul de frened și acest lucru poate duce la acoperirea în saliva și a sărit pe. În timp ce un câine care vă îngrijește sau linge că gustul bun se va concentra adesea pe o singură zonă și o să facă atât de calm și fără să se înclece în mod necesar pe tine.

Acum ar trebui să vă simțiți confortabil, știind toate răspunsurile de care aveți nevoie pentru câinii care vă lingă fața. Indiferent dacă le lași să facă acest lucru este alegerea dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii vă linguează fața?