De ce mă linge câinele meu?

De ce mă linge câinele meu

Unii spun că un câine care linsează fața este o indicație a cât de mult este de la tine. Acesta arată că sunteți cel mai de încredere însoțitor pe care pur și simplu nu îl veți vedea pe animalul dvs. de companie care linsează fețele altor persoane. Dar de ce câinii iubesc cu adevărat să-și lingă fețele? Vom explora unele dintre motivele comune pentru care prezintă un astfel de comportament adorabil, dar destul de ciudat.

Tânără cu animale de companie drăguț

Îi place ceea ce gustă

Nu ați observat că animalul dvs. de companie iubește să vă lingă fața mai ales dacă tocmai ați ajuns acasă de la serviciu sau chiar din sala de gimnastică? Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care animalele noastre de companie ne linge este că le place gustul pielii noastre. Nu este cu adevărat că ei le place, dar sunt oarecum intrigați de diferitele grade de sare din pielea noastră. Amintiți-vă că câinii își folosesc gura pentru a explora lumea din jurul lor și că sunt mai mult în pace dacă pot mirosi mirosul sau pot gusta tangul lor Proprietari.

Ei iubesc sentimentul de a fi răsplătit pentru asta

Încercați să reamintiți ultima instanță în care animalul dvs. de companie a lins de fapt. Acum încercați să vă amintiți cum ați răspuns. Dacă sunteți ca orice alt proprietar de animale de companie, ați răspunde cu siguranță prin mângâierea ei, oferindu-i o frecare viguroasă pe spate sau chiar un pat blând pe cap sau chiar să-i dai tratamentul preferat. Ideea este că există o reacție de la dvs. și de cele mai multe ori această reacție este ceva care este uimitor de plăcut pentru ei. Astfel, Pooches află că dacă vă vor linge ceva bun, se va întâmpla cu siguranță. Este modul lor de a fi răsplătit pentru ei comportament.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

câini sărutări

Le permite să arate supunerea

Psihologii PET și comportamentul câinilor cred că comportamentul de lins al câinilor poate fi urmărit la modul lor de a semnaliza liderii lor de la pachetul lor de a începe să distribuie sau să regleze prada care este în gura sa. Prin lins liderul pachetului, ei spun, în esență, că sunt acum gata să primească ponderea lor din alimente. Același comportament a fost considerat un semn de depunere sau de a recunoaște superioritatea altui. Nu ar fi surprinzător să vezi candidele domestice pentru a linge alți câini, precum și maeștrii lor umani ca un semn de recunoaștere a superiorității lor asupra lor.

Poate fi un semn al unei probleme de sănătate sau comportamentale

În timp ce lins poate fi luat ca ceva în mare parte pozitiv, poate, de asemenea, semnal Preocuparea fundamentală. Câinii care au alergii cutanate sau orice altă afecțiune a pielii, cum ar fi mâncărime, tind să lingă partea afectată. Bevioriștii de animale spun, de asemenea, că lins neîncetat în absența oricărei condiții de piele verificabile poate fi un semn al tulburării obsesive compulsive sau Anxietate la câini. Oricare ar fi motivul, ar ajuta dacă medicul veterinar poate face o privire bună asupra ei.

Câinii iubesc să ne lingă din mai multe motive. În general, este de a-și arăta aprecierea și recunoașterea faptului că suntem liderul lor de pachete și să se simtă minunat să o fac prin armarea pozitivă pe care o primesc.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce mă linge câinele meu?