Ce trebuie să știți despre mers pe jos câinele dvs. Pe trotuar fierbinte

Câine alb mic care merge pe trotuar la soare

Pavemul se încălzește rapid și devine chiar mai fierbinte decât aerul care o înconjoară astfel încât atunci când este fierbinte în afara, solul poate provoca arsuri la picioarele goale și tampoanele de labe. Știind când este prea cald pentru a merge un câine sau cum să-și împiedice labele de ardere este esențială în prevenirea arsurilor și a disconfortului în animalul dvs. de companie.

Anatomia piciorului câinelui

Câinii au picioare care pot fi acoperite cu blană, dar au și tampoane de labe care nu au această acoperire blană. Plăcuțele de labe sunt minunate pentru protejarea picioarelor de pe suprafețe dure, asigurați absorbția șocurilor și tracțiunea, dar nu sunt imune la arsuri. Câinii au șase tampoane la fiecare picior pe fiecare picior și fiecare pad de labe este alcătuit dintr-o piele groasă, grăsime și țesut conjunctiv.

Temperaturi de trotuar și aer

Orice suprafață dură sau suprafața stradă poate fi considerată trotuar și, în timp ce trotuarul de asfalt negru se referă în special atunci când vine vorba de încălzire, chiar și suprafețele de beton pot deveni prea calde pentru ca un câine să meargă desculț. În ciuda a ceea ce s-ar putea gândi, temperatura aerului nu este aceeași cu temperatura trotuarului. Aceasta înseamnă că, pe măsură ce se încălzește în afara terenului se poate apropia de temperaturi de opărire care nu sunt nesigure pentru tampoanele de labe.

Temperaturile asfaltice pot fi de până la 60 de grade mai calde decât temperatura aerului (când în lumina directă a soarelui fără vânt și umiditate scăzută), astfel încât este important să fii conștient de diferența dintre temperaturile de trotuar și aer.

Temperatura aerului vs. Temperatura de pavaj
77 grade F125 grade F
86 de grade F135 grade F
87 grade F143 grade F

Când apare o arsură?

Durează doar 60 de secunde pe trotuar care este de 125 de grade F pentru că labele unui câine să ardă. Aceasta înseamnă că, chiar dacă este doar 77 de grade F în afara trotuarului ar putea fi suficient de fierbinte pentru a arde picioarele câinelui dacă se află pe ea pentru suficient de lung.

Alternative la mersul pe trotuar

Câini Aveți nevoie de exercițiu, astfel încât, dacă este prea fierbinte să meargă pe trotuar, atunci s-ar putea să vă întrebați cum altfel puteți oferi efortul energetic necesar pentru câinele dvs. Cea mai simplă alternativă la mers pe trotuar ar fi să meargă pe iarbă sau pe sol. Aceste suprafețe nu se încălzesc la fel de mult ca și trotuarul dur și sunt în mod obișnuit în siguranță pentru a merge pe. Dacă nu există iarbă pentru a merge mai departe, ia în considerare înotul într-un iaz sau lac, mergi pe o "plimbare" în interiorul casei, jucând într-o curte de iarbă, mergând la un parc de câine sau petrecând ceva timp la îngrijirea copiilor Doggie.

Prevenirea arsurilor pe trotuar

Dacă mersul pe trotuar este inevitabil, luați în considerare opțiunile pentru a vă proteja picioarele câinelui de arsuri. Pantofi de câine, șosete și pâine poate părea prost la început, dar sunt modalități simple și eficiente de a proteja tampoanele de la câine de la ardere. O varietate de stiluri și dimensiuni există cu unii fiind bulcurenți decât alții. Dacă câinele dvs. nu este folosit pentru a purta pantofi, șosete sau booties decât veți dori să le permiteți să vă ajustați la acestea înainte de a merge afară pe o plimbare. Puneți acoperirile piciorului pe picioarele câinelui pentru a purta în timp ce se află în casă și lăsați-o să-și dea seama cum să meargă fără să se împiedice.

Ceara de laba este o altă alternativă la un câine purtând pantofi sau cizme. Ceara specială este ușor aplicată la tampoanele de labele unui câine înainte de mers și se usucă în câteva secunde pentru a oferi o barieră protectoare. Cele mai multe ceară de laba trebuie să fie aplicate la fiecare câteva zile sau săptămânale și sunt non-toxice în cazul în care câinele vă linge picioarele.

In cele din urma, Mersul câinelui tău mai devreme în ziua în care trotuarul a avut șansa de a încălzi sau mai târziu în ziua după ce trotuarul se răcește poate fi necesar pentru a preveni arsurile de picior. Uneori, pur și simplu schimbarea programului de plimbare este tot ce trebuie să faceți pentru a vă menține câinele în siguranță.

Când este în siguranță să mergeți pe un câine pe trotuar?

Poate fi greu de știut exact când trotuarul este sigur pentru ca un câine să meargă, dar dacă temperatura aerului este de 76 grade F sau mai rece decât nu trebuie să vă faceți griji. Dacă este mai presus de această temperatură, un pistol de temperatură laser poate fi îndreptat spre trotuar pentru a verifica dacă este prea fierbinte pentru a merge mai departe. O altă modalitate simplă de a spune dacă pavajul este sau nu prea fierbinte pentru ca câinele dvs. să meargă este să vă puneți mâna goală și să încercați să o țineți acolo timp de 10 secunde. Dacă este prea fierbinte pentru tine să-ți păstrezi mâna timp de 10 secunde sau mai puțin, atunci este prea fierbinte ca câinele tău să meargă mai departe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce trebuie să știți despre mers pe jos câinele dvs. Pe trotuar fierbinte