Cum să opriți un câine din licking laws

Când câinele dvs. începe să facă ceva din obișnuit, poate fi motiv de îngrijorare. Dacă câinele dvs. începe să-i lingăseze excesiv de labele fără nici un motiv aparent, este cu siguranță ceva de văzut. Dacă sunteți preocupat de Quircul New Fido, puteți învăța cu ușurință cum să opriți un câine din Licking Laws.

Ocazional Licking Licking nu este nimic de făcut. Câinele dvs. își va linge labele pentru a le curăța, dar linsurile excesive este un steag roșu că există o problemă serioasă. Indiferent dacă este vorba de o nouă constrângere ciudată sau un semn de vătămare, este mai bine să aveți orice preocupare adresată de medicul veterinar.

Cel mai cauze comune de labele de câine lins și mestecarea includ:

  • alergii
  • piele uscata
  • comportament obsesiv
  • stres și / sau anxietate

Vestea bună este, indiferent de ce poate fi motivul, puteți opri, de obicei, acest comportament problematic cu un remediu ușor de acasă. Dacă câinele dvs. prezintă orice semne de o problemă de sănătate mai severă, trebuie să vă consultați medicul veterinar înainte de a încerca oricare dintre aceste tratamente la domiciliu.

Cum să opriți un câine din Licking Laws

Cum să opriți un câine din Licking LawsCâinele dvs. poate avea o tăietură minoră pe laba. În acest caz, lins este complet normal. Instinctul său natural este să păstreze zona curată. Lingerea zonei pentru câteva minute la un moment dat nu este ceva de preocupat. Preocuparea vine atunci când câinele dvs. își linge excesiv labele până la punctul în care acestea sunt permanente umede.

Lickingul constant poate duce la pierderea părului. Umiditatea continuă va face, de asemenea, laba câinelui dvs. o casă ideală pentru bacterii și ciuperci să crească. Ceea ce spun este, Dacă nu rupeți acest obicei, acesta va duce la probleme mai grave.

Acordați o atenție deosebită pentru animalele de companie, dacă îl observați excesiv de lins sau mestecând orice parte a corpului său. Dacă observați oricare dintre aceste semne, solicitați imediat atenția veterinară:

  • umflătură
  • Limping
  • miros
  • răni deschise
  • bucăți în apropierea zonei

Dacă nu vedeți semne sau simptome de o problemă mai gravă, puteți învăța cum să opriți un câine din Licking labe cu aceste remedii simple la domiciliu. Aș recomanda să aibă una sau două dintre aceste remedii la îndemână în cazul în care aveți nevoie de ea în viitor.

Dacă câinele dvs. este jucăuș, puteți încerca să redirecționați-l cu o jucărie sau mestecați. Această strategie va funcționa, probabil, numai dacă câinele dvs. își linge labele datorită plictiselii sau stresului.

De asemenea, puteți încerca a Bitters Spray. Vă recomandăm acest spray amar pentru câinii din Rocco și Roxie. Câinii urăsc gustul sprayului, care îi împiedică să lingă zona efeventă.

ELISABETHAN Collars sau / # 8220; CONES & # 8221; va opri câinele dvs. de la lingerea labei sale, dar acest lucru nu poate fi opțiunea preferată a câinelui. Puteți achiziționa conuri de la veterinarul dvs. sau la orice magazin de animale de companie. Poti de asemenea Faceți-vă propriul con cu doar câteva consumabile.

Asigurați-vă propriul conDacă toate celelalte nu reușesc, poți să-ți iei câinele cu o pereche de cizme sau să-i înfășoriți laba ca și cum ar fi fost rănit. O mulțime de proprietari de animale de companie utilizează bandajele Ace pentru a înfășura picioarele câinelui lor. În timp ce această metodă funcționează cu siguranță, este ușor pentru un câine să elimine acest tip de ambalaj. Este mai bine să folosiți o învelitoare de bandaj auto-adeziv.

Nu împachetați bandajul prea strâns; doar suficient de strâns pentru a rămâne în poziție. Îmi place să asigur deasupra bandajului cu bandă medicală, doar pentru a vă asigura că câinele meu nu poate să-l tragă când nu mă uit. Dacă doriți să faceți acest lucru, asigurați-vă că obțineți banda care nu rămâne la păr.

Indiferent ce faceți, va trebui să găsiți cea mai bună modalitate de a vă menține câinele să lingă laba. Opțiunea potrivită va depinde de motivul pentru care câinele dvs. este lins și temperamentul câinelui. Unii câini nu vor fi ușor redirecționați, în timp ce alții pot fi incomod de cizme.

Citiți următorul: Cum să puneți cizme de câine și să le păstrați să cadă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine din licking laws