9 Expert răspunde la "de ce îmi linge câinele meu tot timpul?"

De ce câinele meu linge tot timpul

Săptămâna trecută am împărtășit câteva resurse despre Efectuarea vieții mai ușoară pentru animalele de companie cu handicap. Nu deținem un câine Dezactivat, dar știu că acesta este un subiect important pe care mulți proprietari de câini trebuie să facă față.

În această săptămână mi-ar plăcea să schimbe de unelte și să discut o problemă pe care o luptăm în linia noastră de casă - compulsivă. Știu că există o mulțime de alți părinți de companie care se întrebau, "# 8220;De ce câinele meu linge tot timpul?& # 8221;

Există multe motive pentru care câinii linge, și majoritatea nu sunt semne de o problemă serioasă - au crezut că pot fi oarecum enervante. Acordat, nu toată lumea se bucură de o limbă de câine subțire ștergându-se pe fața lor, dar de obicei câinele tău vă linge să arătați afecțiune.

Câinii folosesc lins pentru a comunica unul cu celălalt și, de când sunteți membru al pachetului său, câinele dvs. folosește limbajul său de lins a comunica cu tine, de asemenea.

Credeți sau nu, de asemenea, avem un gust bun! Câini ca gustul sărat al pielii umane, și de aceea vor linge repetitiv mâna sau brațul. Câinii își folosesc simțurile în mod diferit decât oamenii, și știm cu toții că simțul gustului este favorit câinelui.

Nu este un lucru atât de rău atunci când vă linge sau linge (în rațiunea desigur), dar dacă câinele dvs. se bucură de lingerea altor obiecte ca mobilierul dvs?

Citiți și: 13 comune "de ce câinele meu" au răspuns la întrebări

De ce câinele meu mă linge tot timpul
9 răspunsuri din partea experților pe animale

De ce mă linge câinele meu

1. Stilul de viață9

Există multe motive pentru care un câine linge. Acest articol din Stilul de viață9 Are o treabă minunată la explicarea lor. Este normal ca câinele tău să te lingă, mobilierul tău, chiar și aerul. Câinii linge. Este ceea ce fac ei.

Atâta timp cât animalul dvs. de companie nu este lins în mod constant, nu aveți nimic de îngrijorat. El își exprimă doar dragostea și afecțiunea sau vă întrebați pentru atenție. Desigur, câinii linge să se mireze și vor linge podeaua sau mobilierul dacă miroase ceva gustos.

  • Acesta este modul în care mama lor le-a stimulat să respire și cum a curățat când erau pui. Deci, lins se dovedește a fi unul dintre comportamentele lor importante pentru supraviețuire.

Lins este un instinct natural pentru câinele dvs. Știați că linsul poate fi, de asemenea, un semn de depunere? Câinele tău vă poate linge să-i arăți supunerea pentru că te vede ca câine alfa al pachetului său. El poate linge alți câini din gospodăria ta pentru a-și arăta supunerea lui la ei.

2. Clubul american Kennel

Liz Donovan a scris acest lucru Articol scurt pentru Clubul american Kennel care explică această problemă și vorbește și despre recunoașterea unei posibile tulburări medicale sau comportamentale în animalul dvs. de companie. Pentru câțiva câini, linsul repetat este un semn al unei tulburări obsesive. Dacă el se linge în mod repetat, poate fi un semn al unei stări medicale și ar trebui să căutați atenția veterinară cât mai curând posibil.

  • Câinii care linge în mod repetat un anumit loc ar putea suferi de o problemă care necesită intervenția unui specialist, inclusiv anxietatea sau tulburarea obsesivă-compulsivă. De asemenea, câinii care își linge frecvent picioarele pot încerca să rezolve o mâncărime persistentă cauzată de alergii.

Există o problemă medicală referitoare la dorința unui câine al unui element non-alimentar și a consumului sau linsului ulterior al acelui element. Este cunoscut ca Pica. Deci, cum puteți spune dacă câinele dvs. are o tulburare obsesiv-compulsivă sau dacă suferă de PICA?

3. Valarie V. Tynes

Valarie V. Tynes, DVM, a scris un articol Pentru a vă ajuta să vă dați seama de acest Quandary. Dacă v-ați întrebat și # 8220; de ce câinele meu linge tot timpul?,& # 8221; Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să respectați comportamentul său pentru a încerca să vă dați seama de o cauză. Ca dr. Tynes explică, observarea este primul pas pentru a imagina problema.

  • Primul și cel mai important pas atunci când este prezentat cu un câine care linge excesiv de a defini comportamentul cât mai exact posibil. Lingerea excesivă trebuie diferențiată de PICA. Un proprietar observator poate descrie, de obicei, exact ce comportament se efectuează câinele.

Odată ce ți-ai dat seama de rădăcina linsului câinelui tău, poate fi o fixare rapidă sau poate necesita timp și asistența unui veterinar. Dacă câinele dvs. nu pare să sufere de PICA și nu are o tulburare compulsivă de lins, poate fi probabil ușor fixată cu formarea și coerența.

4. Clarissa Fallis

La fel de Clarissa Fallis Explică In Acest blog pentru pete, Mulți oameni nu le place să fie lins de câini. Modificarea comportamentului cu unele tehnici simple de antrenament este cea mai ușoară modalitate de a vă învăța câinele că linsurile oamenilor nu sunt acceptabile. Autorul explică modul de abordare a acestui tip de formare comportamentală și ce să facă dacă nu reușește.

  • Altele decât eliminarea atenției, o schimbare în limba corpului vă va ajuta să vă faceți punctul. Când câinele dvs. începe să vă lingă, spuneți: "Nu!"Și vă retrageți atenția în timp ce vă îndepărtați. (Poate ajuta la punerea unui mic spray de mere amar sau la lămâie pe piele pentru a face lins mai puțin de dorit.) Asigurați-vă că ochii și fața dvs. sunt dramatic evitate de la câine.

5. Adoptarea câinilor și Ghidul de instruire

După cum sa explicat Acest blog pe site-ul de adoptare și instruire-instruire, dacă problema este că animalul dvs. de companie vă linge în mod constant, este probabil pentru că încearcă să vă atragă atenția. Evident, dacă animalul dvs. de companie nu primește atenția, aceasta cere, aceasta este o mare problemă și ar putea duce la un comportament care va fi mult mai rău decât linge ca o mestecare distructivă sau urinare în casă.

După ce ați observat animalul dvs. de companie, dacă credeți că linsul este un strigăt pentru atenție, încercați unele dintre sfaturile recomandate în acest blog, inclusiv:

  • Puteți să veniți acasă mai des în timpul zilei sau să lăsați câinele cu un vecin care este acasă toată ziua?
  • Sau poate să se ridice cu o jumătate de oră mai devreme și să încerce să-l obosiți pe câine înainte de a pleca să-l ajute să oprească lingerea pe cont propriu?
  • În general, câinii sunt cei mai relaxați cu o oră și jumătate de exerciții bune pe zi.
  • S-ar putea să încercați să petreceți mai mult timp cu câinele dvs. în seara, jucați, înrozire, îngrijire și instruire. Sesiunile de instruire sunt obositoare, dar singurele nu vor opri problemele de lingere a câinilor.
  • Jucăriile de mestecare adecvate, cum ar fi Kongs umplute cu alimente cum ar fi ficatul de ficat uscat și untul de arahide, sunt un bețiv de timp bun care va opri un câine plictisit de lins într-o măsură. Păstrați o mulțime de ele la îndemână. Ele pot fi puțin dezordonate, astfel încât acestea să fie folosite pe pridvor sau pe un etaj care poate fi șters cu ușurință.

6. Anthony Jorgensen

Deci, ce ar trebui să faceți dacă într-adevăr nu credeți că câinele dvs. are o afecțiune comportamentală sau medicală, dar și formarea comportamentală nu funcționează? Anthony Jorgensen oferă părinților de companie câteva sfaturi despre utilizarea mărului amar în Acest blog că a scris pentru sănătate.Org.

  • Puteți cumpăra o sticlă de măr amar (acest lucru nu este toxic, dar gustă oribil) și să-l aplicați singur sau alt obiect pe care câinele dvs. pare să devină infatuat cu lins obsesiv. Încă nu am văzut un câine care se bucură de gustul mărului amar, astfel încât această metodă este o modalitate de foc sigură de a-l opri să vă lingă.

Dar dacă este o afecțiune comportamentală sau medicală? Văzând că medicul veterinar ar trebui să fie mai întâi pe lista dvs. de sarcini dacă aveți suspiciuni că linia câinelui dvs. poate fi mai mult decât un obicei.

Tulburările obsesive vor constă în principal din lins, dar dacă este o tulburare medicală, linsul ar putea fi asociat cu mestecarea sau zgârierea.

7. WebMD

Acest Articolul extins pe WebMD explică ceea ce va face medicul veterinar pentru a încerca și a identifica cauza problemei. Deoarece există atât de multe motive pentru lins excesiv, veterinarul dvs. poate dori să vă respecte animalul de companie pentru un pic înainte de a face orice tip de diagnostic. Potrivit acestui articol:

În funcție de cauza comportamentului compulsiv al câinelui, acest lucru [Opțiuni de tratament] ar putea include:

  • Eliminarea paraziților
  • Schimbarea alimentelor
  • Folosind medicamente
  • Prevenirea comportamentului
  • Adresându-se anxietății sau plictisei

8. Dr. Karen Becker

TOC-comportamente sunt de fapt mai frecvente în canini decât să te gândești. Dr. Karen Becker oferă câteva informații minunate despre tulburările compulsive în canini în Acest blog. Veți învăța despre tulburare, veți obține câteva sugestii pentru a preveni sau controla și ea vorbește și despre farmacoterapie pentru PET TOC dacă sunteți interesat să luați acea traseu.

  • După cum ați fi putut ghici, nu sunt un mare fan al utilizării SSRI (inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei, cum ar fi PROZAC și Zoloft) sau N-metil-D-aspartat (NMDA) blocanți în tratamentul comportamentelor obsesive la animale. Ele sunt uneori potrivite în cazuri extreme, inducebile și / sau când un animal provoacă rău. Uneori pot fi folosite ca măsură intermediară pentru a întrerupe ciclul de comportament în același timp în care sunt încercate alte căi de atac mai puțin dăunătoare. Dar recomandarea mea generală este să încercați mai întâi o mare varietate de remedii naturale, deoarece fiecare medicament are efecte secundare.

9. Stan Rawlinson

Există și alte simptome de tulburări compulsive canine pe care ar trebui să le cunoașteți, de asemenea, dacă credeți că ar putea fi o problemă cu animalul dvs. de companie. Coad-filning, obsesii luminoase și umbre și paza resurselor. Pentru a afla mai multe despre Canine TOC, tratamente posibile și ceea ce puteți face pentru a vă ajuta câinele, verificați Acest articol Stan Rawlinson, cunoscut sub numele de Doglistener în Marea Britanie.

  • Există o serie de tratamente. Droguri, exerciții de concentrare, stimuli alternativi, desensibilizare și întreruperi, întreruperile se bazează în mod normal pe aversiunea sonoră și trebuie create psihologic. Ideea acestui tratament pentru a face ca câinele să creadă acțiunile lor cauzează întreruperea. Prin urmare, pentru ca sunetul să se oprească, trebuie să înceteze acțiunile care creează sunetul.

Dacă aveți un licker obsesiv în casa dvs., vă rugăm să vă împărtășiți sfaturile și trucurile pentru a vă ocupa de problema în comentariile de mai jos. Dacă ați folosit o metodă specială de formare sau un instrument de instruire pe care nu l-am menționat, ne-ar plăcea să auzim despre asta. Sfaturile și sugestiile VET sunt întotdeauna binevenite.

Toți câinii sunt diferiți, astfel încât este posibil să fie nevoie să încercați numeroase metode înainte de a găsi ceva care va funcționa pentru poochia ta. Licking constant ar putea fi un semn al unei probleme mai serioase și este mai bine să căutați ajutor veterinar dacă nu găsiți un tratament care funcționează în câteva săptămâni.

Citiți următorul: 27 de întrebări pentru a vă cere să știți dacă sunteți pregătiți pentru un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Expert răspunde la "de ce îmi linge câinele meu tot timpul?"