Armadillo: profilul speciilor

Armadillo stă în iarbă

Din cele 20 de specii de Armadillo în sălbăticie, doar câteva sunt păstrate ca animale de companie în Statele Unite și fiecare are propriile caracteristici unice. Armadillos nu sunt animale domesticite cum ar fi cuddly Ferrets sau puii - sunt animale sălbatice care pot fi provocatoare să aibă grijă de captivitate, deoarece au nevoie de spațiu pentru a rula și a săpa și sunt active noaptea.

Cel mai frecvent văzut tip de Pet Armadillo este Armadillo cu trei benzi, care include atât tipurile braziliene, cât și cele de sud. Speciile de sud ale acestui Armadillo a fost odată considerată a fi dispărută din cauza distrugerii habitatelor și datorită capturilor sălbatice pentru comerțul cu animale de companie. Nativ în America de Sud, este singura specie de Armadillo care se poate rostogoli în mingea clasică pe care o imaginezi când te gândești la animal. Alte specii nu au această abilitate, dar toate împărtășesc plăcile blindate. Aceste plăci sunt fabricate din keratină, același material pe care sunt fabricate unghiile dvs. - protejează aceste mici mamifere de la prădători, acoperind burții lor când se încurcă.

Armadillo Hairy Armadil este numele pentru un alt Armadillo păstrat ca un animal de companie, dar este mai puțin popular decât soiul cu trei benzi. Numele său provine din zgomotul pe care Armadillo îl face atunci când este manipulat sau amenințat și merge și prin mai multe nume, inclusiv Armadillo țipător, piticul țipând armadillo (datorită dimensiunii sale mici), Armadillo plâns și micul Armadillo Hairy. Ultimul tip de armadillo pe care s-ar putea să-l întâmpine ca un animal de companie, este marele Armadillo, care este cea mai mare dintre cele trei specii de animale de companie.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Armadillo, Armadillo cu trei benzi, Armadillo de sud cu trei benzi

Nume stiintific: Telypeutes

Dimensiunea adulților: 20 până la 42 de centimetri specii de lungă durată cântăresc până la 4.5 Pounds - specii sălbatice cântăresc 14-70 de lire sterline.

Speranța de viață: Până la 30 de ani în captivitate, în funcție de specie

1:27

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Armadillo fascinant

Armadillo comportament și temperament

Armadillos sunt, în general, creaturi solitare - doar socializează la împerechere și să-și ridice tinerii. Prin urmare, păstrarea multor Armadillos împreună poate duce la ciocniri. Ele sunt adesea active pe timp de noapte și au nevoie de loc de plimbare în sălbăticie, Armadillos acoperă opt acri de roaming pe teritoriul lor. Ei necesită un pământ profund să se îngroape, împreună cu insectele de furaj. Chiar și un Armadillo Tame crescute în captivitate de la naștere poate face niște deteriorări pentru dvs. sau materialul de podea cu ghearele sale ascuțite, deoarece încearcă să sapă pentru bug-uri. Ei pot merge pe picioarele lor posterioare, folosind doar ghearele lor din față pentru a le ajuta în echilibrare.

Locuind Armadillo

Pet Armadillos poate crește pentru a avea o dimensiune a unui câine de dimensiuni medii. Spre deosebire de câini, cu toate acestea, Armadillos nu poate fi îngrijorat în interiorul unei case - notă, de asemenea, că au un miros puternic, mosc.

În climatul cald, un Armadillo trebuie păstrat într-o carcasă mare în aer liber, care asigură atât soare cât și umbra, precum și un sol moale în care la burrow. O mică piscină de wading este o adăugare binevenită, de asemenea.

Dacă trăiți într-un climat rece, totuși, ar trebui să vă aduceți animalul în interior pentru iarnă. Cu toate acestea, deoarece Armadillos au nevoie de spațiu pentru a fura și va deveni de obicei distructivă în interiorul casei, casa de iarnă care trăiește cu această specie caldă climatică este o imposibilitate.

Alimente și apă

La fel ca verișorii lor Sloths și anteaters, Armadillos mănâncă insecte și nevertebrate mici, cum ar fi viermii de pământ. Dacă este dată șansa, Armadillos va mânca de asemenea fructe, ouă și animale mici. Dacă păstrați un Armadillo într-o incintă adecvată, acesta va folosi ghearele sale puternice pentru a găsi o mare parte din alimentele proprii. Verificați cu dvs Veterinar de animale exotice Pentru alimente specifice pentru a vă oferi Armadillo. Ca orice animal de companie, Armadillos are nevoie, de asemenea, de acces constant la apă proaspătă, curată și clară, non-clorurată.

Armadille cu trei benzi au o limbă lungă, lipicioasă pentru a le ajuta să-și prindă insectele preferate de alimente. Armadillos au un metabolism lent, astfel încât unii oameni se îngrijorează că animalele lor de companie nu mănâncă suficient - cel mai probabil animalul are un apetit normal. De asemenea, ei nu au mulți dinți, așa că dacă mănâncă altceva decât viermii și insectele, trebuie să fie moale.

Probleme comune de sănătate

Armadillos sunt una dintre puținele animale cunoscute ca transportă bacteriile care cauzează lepră la om, deși cazurile de transmisie bacteriană sunt rare. Puțin se știe despre alte boli care reprezintă o amenințare la adresa armadillosului, totuși, pot transmite și rabie.

Îngrijirea veterinară este greu de găsit pentru aceste animale unice. Rețineți că Armadillos sunt predispuși la Frostbite datorită metabolismului lor lent. Poate fi greu chiar și pentru un medic veterinar să spună semne de degeraturi pe un animal al cărui strat exterior este structurat pentru a păstra cea mai mare parte a țesutului său moale ascuns.

Achiziționarea Armadillo-ului dvs

Nu veți dori să adoptați un Armadillo sălbatic sau adult, deoarece va fi foarte greu de îngrijit și de a treaca. Așteptați să plătiți 2.000 de dolari la 3.000 de dolari pentru un Bred și Hand-Tamed, Baby Armadillo.

Este legal să dețină un Pet Armadillo?

Dacă decideți că doriți ca un Armadillo ca un animal de companie, verificați-vă Legile locale primul. Armadillos sunt animale sălbatice, iar statutul lor variază de la stat la stat. Dacă statul dvs. vă permite să vă propuțiți unul și dacă sunteți pregătit să vă asigurați casa pentru o grămadă de insecte, de insecte, cu opt acri, nocturnal armadillo, asigurați-vă că urmați toate regulile locale pentru păstrarea animalelor exotice.

Alte specii de Pet Armadillo

Un alt tip mic de Armadillo, Hairy Armadillo de țipător, este exact așa cum sugerează numele său. Are o abundență de păr care crește de pe plăcile sale de keratină și face un zgomot scârțâit sau țipând când se simte amenințat. Numai aceste caracteristici fac acest animal unic.

Screaming Armadillos Hairy provin din deșerturile din Argentina. Ei vor urca de fapt în nisip sub o carcasă de animale și sărbătoare pe insectele care se vor reproduce în ea. Ei, de asemenea, pradă șopârlă, broaște și un tip de plante de deșert. Ca mulți locuitori de deșert, ei preferă să aibă mai multe burrow.

O altă specie este cunoscută sub numele de Big Hairy Armadillos, iar acestea pot trăi mai mult de 30 de ani în captivitate dacă sunt îngrijite corespunzător. Ei pot crește pentru a fi de aproximativ două ori dimensiunea sudicului cu trei benzi și strigă Hairy Armadilos - sunt în același gen de Hairy Armadilos ca verișoarele lor țipătoare.

Nativul din Argentina și în țările din jur, Big Hairy Armadillo este cunoscut ca trăiesc în pășuni, Savannas și chiar păduri. Ei sunt burrowers, iar în timp ce nu se pot întoarce într-o minge strânsă ca specia cu trei benzi, ei se evită prădători prin tragerea picioarelor sub armura lor pentru a se ascunde în vederea simplă. Această specie foarte adaptabilă a fost găsită trăind atât la nivelul mării, cât și până la 4.000 de metri deasupra nivelului mării.

Animale similare cu Armadillo

Dacă sunteți interesat de Pet Armadillos, verificați:

În caz contrar, verificați alte animale exotice care poate fi animalul dvs. de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Armadillo: profilul speciilor