10 Cele mai grave animale pentru a păstra ca animale de companie

cele mai grave animale pentru a păstra ilustrația animalelor de companie

Încercând să păstreze animalele sălbatice ca animale de companie nu este niciodată o idee bună. Unele dintre aceste animale pot pune în pericol viața umană, în timp ce alții nu reușesc să prospere atunci când sunt îndepărtați din habitatele lor naturale. Chiar și atunci când sunt ridicate într-o casă de la o vârstă fragedă, aceste animale tind să-și mențină instinctele sălbatice, făcându-le imprevizibile și greu de gestionat. Iată 10 animale care nu fac animale de companie bune.

2:36

Uita-te acum: Top 10 animale care nu fac animale de companie bune

Bacsis

Dacă observați un animal sălbatic care are nevoie de ajutor, rezistă nevoii de ao adopta ca un animal de companie. În schimb, contactați un reabilitator de animale sălbatice certificate pentru a obține animalul de îngrijire are nevoie.

Ar trebui să eliberați un animal de companie exotic nedorit în sălbăticie?
01 din 10

Lemurs, Capucines, Chimpanzees, și babonii se încadrează în categoria de primate. Ei sunt drăguți și copii, dar se comportă, de asemenea, ca niște copii, permanent, cu toate mesele și țipând incluse. Cel mai mare Problemă cu maimuțele de companie sunt predispuse la rampioane fără avertizare. Și, pe măsură ce pot avea nivele șocante de putere, în timp ce lipsesc motivul, șansele de a le controla efectiv sunt subțiri. De asemenea, ei ar putea să-și muște proprietarii, ceea ce este deosebit de înfricoșător, dat fiind faptul că pot transmite boli, cum ar fi hepatita A și HIV-1.

  • 02 din 10

    Cougars, lei, tigrii, și leoparzii reprezintă majoritatea pisicilor mari care optează să păstreze animalele de companie. Ele sunt puternice și periculoase pentru a spune cel puțin. Dacă credeți că puteți declarare o pisică pentru a face mai puțin o amenințare, gândiți-vă din nou. Declarația elimină întregul oase din fiecare deget, care poate provoca un animal să meargă necorespunzător și să ducă la dureri extraordinare și deteriorarea nervului. Mai mult, pisicile mari ucide și pradă prin mușcarea gâtului. Dacă dinții nu te omoară, presiunea falsă a maxilarului.

  • 03 din 10

    Șerpii veninoși vă pot ucide cu o singură mușcătură, iar AntiVenom poate fi greu să vină. Unele cobai pot provoca, de asemenea, durere și orbire imensă doar prin scuiparea veninului lor în ochii tăi. Astfel, trebuie luate măsuri extreme de siguranță dacă șerpi veninoși sunt păstrați într-o casă. Dacă scapează, nu numai că puneți în pericol viața familiei dvs., ci și vecinii voștri. Există o mulțime de șerpi de companie disponibili care nu produc venin, așa că stick cu speciile mai sigure.

  • 04 din 10

    Urși

    În ciuda faptului că urșii pot cântări peste 1.500 de kilograme atunci când sunt cultivate pe deplin, unii oameni încă simt că pot fi ca niște urși drăguți, cuddly. Da, puii de urs sunt adorabili, dar ei nu stau mic pentru mult timp. În curând se vor întoarce peste tine când stau pe picioarele lor din spate și te pot bate, sau chiar te pot ucide, cu o lovitură rapidă de la o laba.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Coali (pronunțat KO-WO-EE și, uneori, numit Coatimundi) este membru al raton familie. Inițial din America de Sud, aceste omnivore necesită o incintă mare la plimbare. Ele sunt extrem de active și greu de antrenat. Au 38 până la 40 de dinți ascuțiți, furaje pentru mâncarea lor și necesită o mulțime de stimulare mentală. Chiar dacă multe sunt păstrate ca animale de companie, sunt încă animale sălbatice care pot livra o mușcătură destul de urâtă.

  • 06 din 10

    Lilieci

    Ceea ce poartă rabie și SARS, are dinți ascuțiți, doarme toată ziua și zboară toată noaptea? Lilieci. Ele sunt extrem de drăguțe și interesante, dar aprecierea lor în sălbăticie este cea mai bună. Liliecii pot trăi peste 30 de ani și pot hiberna de luni de zile în climatele mai reci. Plus, dieta lor constă din insecte, fructe sau sânge pe timp de noapte (în funcție de specie), ceea ce este dificil de a oferi în mod adecvat în captivitate.

  • 07 din 10

    Lupii și coioții nu sunt câini domesticiți. Ei acționează asupra instinctelor lor, vânează când sunt foame, joacă când vor și dorm în restul zilei. Dacă se simt amenințate, ei vor ataca și pot ucide un animal de câteva ori dimensiunea lor. În plus, deși Wolfdogs au o popularitate ca animalele de companie, ele nu sunt mult diferite de veriile lor pure de lup și, de asemenea, ar trebui evitate.

  • 08 din 10

    Mai mică decât vărul lor, Kinkajous ajunge doar la aproximativ 7 kilograme, dar are încă dinți foarte ascuțiți și un nivel ridicat de activitate. Ele sunt, de asemenea, creaturi nocturne și sunt cunoscute ca fiind agresive ocazionale. Ei nu-i place mai ales că sunt treziți în timpul zilei și pot emite destul de scream și atacați prin gheare și mușcându-le proprietarii. Pentru un animal mic, ei pot face o mulțime de daune unei persoane.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Aligatori și crocodili

    Aligatorul american poate ajunge la o lungime de peste 14 metri și poate ucide prada la fel de mare ca bovine. Cele mai multe case nu pot găzdui un astfel de prădător. Aceste animale pot provoca infecții grave de la mușcături, vă bateți în jos sau vă rupeți picioarele cu o bici de coadă și vă ucide cu forța mușcăturii de aproximativ 2.000 de lire sterline. De asemenea, nu doriți să fiți în jurul unui gator de sex masculin în timpul sezonului de împerechere.

  • 10 din 10

    Cu excepția micului mic vulpe urecheata (sau vulpea de argint / siberiană domestică), vulpile nu sunt recomandate ca animale de companie. Foxele roșii pot deveni foarte îmbogățite, dar niciodată pe deplin de încredere. Și ei vor mușca dacă se simt amenințați. Ei au, de asemenea, a Mirosul de miros, care este mult mai rău decât un dihor. De asemenea, majoritatea statelor vor distruge o vulpe de companie dacă o mușcătură este raportată deoarece există Fără protocol de vaccinare pentru animal.

  • Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai grave animale pentru a păstra ca animale de companie