Skunk: profilul speciilor

Skunk în iarbă

Când sa născut și ridicat în captivitate, skunks poate face animale prietenoase, inteligente și unice. Ei pot învăța să se simtă confortabil atunci când sunt manipulați de oameni și pot fi destul de jucători și cuddly. Nativul din America de Nord, skunks sunt cunoscuți pentru glandele lor de miros care pot pulverizați substanțe chimice mirositoare la prădători. Dar skunk-urile de crescătorie captive au în mod obișnuit acele glande eliminate chirurgical. Aceasta este o procedură controversată, deoarece unii oameni cred că se retrage un mecanism de apărare necesar că a Pet Skunk ar avea nevoie ar trebui să se îndepărteze vreodată în afara sau să fie atacat în alt mod. Acesta este motivul pentru care este esențial să păstrați un animal de companie skunk în interior sau foarte supravegheat în timpul oricărui timp în aer liber.

Locuind un animal de companie skununk poate fi oarecum dificil, deoarece skunks tind să fie animale curioase care le place să intre în rău. Plus, poate fi complicat să hrănească un animal de companie Skunk o dietă echilibrată, deoarece există puține alimente skunk formulate disponibile. În ansamblu, aceste animale necesită o mulțime de timp și expertiză din partea dvs. de a le îngriji în mod corespunzător.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Sconcs

Nume stiintific: Mefitis mefita

Dimensiunea adulților: 15 până la 35 de centimetri lungime, cântărind până la 18 lire sterline

Speranța de viață: 6 până la 10 ani în captivitate

Skunk comportament și temperament

Skunks nu sunt animale de companie cu întreținere redusă. În plus față de hrănire și curățare după skunk, așteptați să petreceți câteva ore pe zi, menținându-l distractiv. Unele dintre trăsăturile de personalitate Skunk, cum ar fi a fi încăpățânate și capace, pot face o provocare pentru a trăi cu. Din fericire, skunks PET, de asemenea, tind să fie sociabili și jucători atunci când cresc interacțiunea cu oamenii. Ele sunt active și curioase, ceea ce înseamnă că vor intra în totul în casa dvs. Ei pot învăța să deschidă dulapuri, sertare și chiar și frigiderul. Și dacă anumite elemente, cum ar fi prosoapele, păturile și îmbrăcămintea, lipsesc, s-ar putea să le fi furat să-și facă patul mai moale.

În sălbăticie, skunks sunt cei mai activi la Dawn și Dusk. Dar un animal de companie skunk poate învăța să fie pe programul său uman. Aceste animale au nevoie de o mulțime de stimulare, iar mulți se bucură de jucării câinilor sau pisicilor. Ei sunt, de asemenea, argugeri naturali și ar putea să sapă într-un mobilier de covoare sau zgârieturi dacă nu au suficiente jucării ale lor. Ca animale sociale, ei se bucură, în general, de a fi tratate și jucând cu membrii familiei lor umane. Și chiar pot învăța să se întâlnească cu alte animale de companie prietenoase din casă, cum ar fi a dihor sau chiar o pisică sau câine blândă.

Skunks face o varietate de vocalizări pentru a-și exprima emoțiile, inclusiv deșeuri, chirpuri și whines. Dar, în general, sunt animale liniștite. De asemenea, ei nu sunt predispuși la agresiune atunci când sunt socializate în mod corespunzător, dar vor mușca dacă se simt amenințate. Acest lucru poate avea consecințe grave, deoarece nu este aprobat nici un vaccin rabie pentru skunks. Deci, dacă animalul dvs. de companie skunk mușcă o persoană sau un alt animal, autoritățile ar putea să-l prindă pentru a monitoriza simptomele rabiei. Unele skunks de companie au fost chiar eutanasiate după mușcătură.

1:38

Uita-te acum: Ce să știi înainte de a adopta un animal de companie skunk

Locuind Skunk

Este mai bine să păstrați un animal de companie skunk în interior, deoarece nu va avea apărarea ei de pulverizare împotriva prădătorilor. Majoritatea oamenilor permit skunks lor să-și plutească casele în timp ce sunt acolo pentru a le monitoriza. Și unii oameni au înființat încăperi întregi, cum ar fi un dormitor mic, ca "skunk-uri de joacă."În acest fel, puteți păstra majoritatea jucăriilor și patului dvs. Skunk într-o singură cameră și limitați accesul la părți ale casei dvs. care sunt nesigure pentru aceasta (precum și pentru a împiedica să intre în elementele pe care nu le doriți).

Vă puteți păstra Skunk într-o canel de câine mare ori de câte ori sunteți departe de casă pentru a vă asigura că rămâne în siguranță. Cu toate acestea, skunks nu tolerează că sunt adăpostite într-o cușcă pentru perioade lungi de timp, astfel încât să urmărească să-și păstreze timpul în canisa la doar câteva ore. Mai mult, skunks poate fi instruit să folosească a cos de gunoi ca o pisică sau un dihor. Deci, asigurați-vă că întotdeauna are acces la cutia de gunoi și intenționează să scoată zilnic gunoiul zilnic.

Asigurați-vă că casa dvs. este de evacuare pentru a vă menține Skunk Safe. Aceasta înseamnă monitorizarea îndeaproape orice ușă și ferestre deschise. Dacă Skunk se pierde, poate acoperi mile într-o zi. Skunks, în general, lipsesc un instinct de homing, deci odată ce skunk-ul tău a dispărut, probabil că nu va putea să-și găsească drumul înapoi acasă. Cu toate acestea, puteți să vă luați în siguranță pe animalul dvs. de companie Skunk în aer liber pe un ham și o leșie pentru exerciții și îmbogățiri.

Aflați elementele de bază ale îngrijirii pentru skunks de companie

Alimente și apă

În sălbăticie, skunks sunt omnivores, mănâncă aproape tot ce pot găsi. Ca animale de companie, tinerii skunks ar trebui să fie hrănită de mai multe ori pe zi, în timp ce skunks adulți pot fi hrăniți dimineața și seara. Pur și simplu puneți mesele într-un castron pentru ei. Consultați-vă medicul veterinar pentru momentul și cantitatea adecvată de alimente pentru animalul dvs. special.

Există câteva diete pre-ambalate, disponibile pentru skunks. Este mai probabil să găsiți aceste magazine online, mai degrabă decât magazinul local de animale de companie. Dacă nu utilizați o alimentație formulată, dieta Skunk ar trebui să fie de aproximativ 60% până la 70% proteină slabă, cum ar fi pui gătit, ouă, pește sau insecte de alimentare. Restul dietei ar trebui să fie în principal legume congelate proaspete, gătite sau dezghețate. Evitați legumele conservate cu sare.

Nuci, boabe fierte, o cantitate mică de alimente pentru câini și iaurt simplu pot fi, de asemenea, amestecate în dietă. Fructele pot fi date ca un tratament, dar nu în fiecare zi. Evitați ciocolata, deoarece este toxică pentru skunks. De asemenea, încercați să oferiți alimentele dvs. skunk înalte în calciu și taurină sau să-i oferiți suplimente care le oferă aceste. Consultați medicul veterinar pentru doza corespunzătoare.

În cele din urmă, skunks au nevoie de acces la un vas de apă proaspătă în orice moment, deși unii nu beau mult. Ei primesc o mare parte din apa de care au nevoie de legume în dieta lor.

Probleme comune de sănătate

Fiți conștienți de faptul că poate fi dificil să găsiți a medic veterinar care se specializează în skunks, deci asigurați-vă că veți putea vedea unul înainte de a obține un animal de companie skunk. Planificați cel puțin un examen de wellness anual pentru animalul dvs.

Skunks ar trebui să fie spayed sau sterilizat la o vârstă fragedă, de obicei când au vârsta de 4 până la 6 luni, pentru a preveni agresiunea și problemele de sănătate potențiale datorită hormonilor lor, cum ar fi cancerul lor. Îndepărtarea glandelor de miros se poate face în același timp, deși acest lucru se face adesea la o vârstă mai mică, în timp ce skunks sunt încă cu crescătorul. De asemenea, skunks trebuie să fie vaccinați împotriva bolilor comune de câine și a pisicilor, cum ar fi distemperul, precum și DeWarmed. Veterinarul dvs. ar trebui să poată recomanda cursul corect al vaccinărilor.

Skunks sunt predispuși la o varietate de probleme de sănătate, inclusiv convulsii, diabet, alergii, deficiențe nutriționale și obezitate. O dietă adecvată poate preveni sau minimiza multe dintre aceste probleme, deci discutați în mod regulat dieta animalului dvs. de companie cu VET dvs.

Este legal să dețină un animal de companie skunk?

Nu ar trebui să luați niciodată a skunk din sălbăticie pentru a păstra ca un animal de companie. Acest lucru este ilegal în majoritatea locurilor, cu excepția cazului în care sunteți o rehabber licențiat sălbatic.

Majoritatea statelor interzice ca animalele de companie. Și majoritatea zonelor care permit skunks de companie au prevederi, cum ar fi necesitatea permisului sau necesită ca Skunk-ul a fost crescut în interiorul statului. Asigurați-vă că cunoașteți toate legile statului și locale înainte de a comite.

Cumpărați-vă Skunk

Achiziționați întotdeauna un animal de companie skununk de la un crescător de renume sau un grup de salvare. Evitați achiziționarea unui animal prin Internet sau dintr-un anunț clasificat, deoarece este mai puțin probabil să obțineți informații exacte despre originea și istoricul sănătății în acest fel. Așteptați să plătiți între 200 și 500 de dolari.

Este de obicei ideal pentru a căuta un tânăr skunk, care va fi mai ușor de îmbogățit și să se adapteze la gospodăria dvs. Disponibilitatea maximă pentru tinerii skunks este în primăvară, dar este posibil să trebuiască să plasați un depozit și să fiți pus pe o listă de așteptare. De asemenea, puteți vedea dacă un grup de salvare are o skunk mai în vârstă, a cărui personalitate ar potrivi stilul tău de viață. Scopul de a interacționa cu orice animal înainte de ao aduce acasă. Ar trebui să fie activă și alertă. Unele steaguri roșii includ respirația sau mucusul în jurul ochilor, nasului sau gurii, care pot indica boala.

Animale similare la Skunk

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați-le alte animale exotice Pentru a găsi următorul animal de companie.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Spargând sau neuterizarea animalului dvs. de companie skunk. Medicină veterinară aviară și exotică, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Skunk: profilul speciilor