Raccoon food

Ratonii Faceți animale de companie foarte interesante. Ele sunt curioase, răutăcioase, jucăușă și intră în tot. Racooanele de companie mănâncă destul de o varietate de alimente. Nu există diete de raton formulate care sunt pre-făcute și gata să cumpere astfel încât să fie dificil să se ofere o dietă adecvată și echilibrată pentru ratonul dvs. de companie. Învățând ceea ce un raton mănâncă în sălbăticie, veți fi mai bine pregătiți să oferiți alimente adecvate unui raton de companie.

Ce alimente face un raton sălbatic?

Ratonii sunt omnivore, ceea ce înseamnă că mănâncă un pic de tot. Dieta lor va varia un pic de la sezon la sezon, si vor manca totul de la insecte la fructe la nuci la amfibieni. Majoritatea dietei lor constă din viermi, insecte și alte nevertebrate împreună cu materialul vegetal, inclusiv fructele. Mici reptile, amfibieni, păsări și alte vertebrate reprezintă cea mai mică parte a dietei lor. Ei vor mânca ceea ce este disponibil, atunci când este disponibil și au o îndrăgostire pentru nuci și fructe. Ratonii sunt foragiori și, în funcție de tipul de mediu pe care îl locuiesc în dieta lor va varia, de asemenea.

Ce fel de mâncare mănâncă un raton de companie?

Deoarece proprietarii de animale de companie au control complet asupra alimentelor, animalele lor de companie mănâncă, ar trebui să fie ușor de oferit numai cele mai sănătoase dintre produsele alimentare la un raton de companie. Acest lucru poate fi dificil cu un raton de companie, deoarece va trebui să oferiți o astfel de mare varietate de alimente în fiecare zi. Hrana pentru câini fără cereale este o mâncare bună de bază pentru a vă oferi zilnic ratonului dvs. de companie pe o bază zilnică. Puteți să completați Kibble cu păsări de curte, pește sau ouă, împreună cu legume proaspete, fructe și articole de pradă, cum ar fi șoarecii. Doar dând hrană pentru câini nu va face. Gut-încărcate de greutăți, viermii de mese, viermi și alte nevertebrate ar trebui, de asemenea, oferite și dublu ca îmbogățire dacă aceste elemente de pradă sunt încă în viață. Nucile și semințele trebuie salvate ca tratamente și nu sunt hrănite într-o cantitate mare datorită conținutului lor ridicat de grăsimi.

Cât de multă mâncare mănâncă un raton de companie?

Un raton tânăr de companie ar trebui să li se permită să mănânce toată mâncarea pe care o dorește într-o zi. Odată ce au ajuns la aproximativ șase luni, începe să-și limiteze dieta. O calitate, alimente pentru câini fără cereale, va avea un număr de calorii de înaltă calitate - prin urmare, o mână de mâncare de câine merge mult. Începeți cu aproximativ 1/8 dintr-o ceașcă de alimente de câine uscate de două până la trei ori pe zi și adăugați în alte elemente proaspete în cantități mici. O lingură sau două de legume și fructe proaspete, împreună cu unele ou, pui, insecte și un șoarece ocazional ar trebui să creeze o dietă echilibrată fără a provoca supraponderalitatea ratonului dvs. Dacă observați că ratonul își pierde talia vizibilă sau dacă nu mai puteți simți coastele, reduceți cantitatea de alimente.

Ratonii iubesc să-și ducă mâncarea în apă înainte de ao mânca. Furnizați un vas mare de mică adâncime (cum ar fi o cutie de gunoi de pisică) care este disponibilă în timpul timpului de hrănire. Ei sunt un om foarte murdar, astfel încât să fie pregătiți să curățați după masă.

Un raton mănâncă mâncare dintr-un castron?

Un raton va mânca cu siguranță mâncarea dintr-un castron, dar este mai bine să le facă să facă o mică lucrare pentru mâncarea lor, ceea ce va imita cum mănâncă în sălbăticie. Încercați să oferiți nevertebrate, cum ar fi greieri într-o cutie de depozitare din plastic sub pat (astfel încât greierii nu pot scăpa). O altă idee este de a pune alimente pe trepte, sub cutii sau în interiorul obiectelor. Face ca ratonul să-și exercite creierul și restul corpului atunci când se hrănește timpul. Veți găsi că sunt mai fericiți să fie sănătoși și stimulați mental. Ratonii sunt foarte inteligenți și au nevoie de lucruri interesante de făcut. Făcând timpul de hrănire o provocare, veți păstra și ratonul dvs. de companie să devină plictisit și distructiv.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Raccoon food