Îngrijirea pentru pet skunks

Pet Skunk

Pet Skunks sunt genul de companie unde o mică cercetare va merge mult. Vaccinurile, recomandările dietei și comportamentul lui Skunks ar trebui să fie cercetate înainte de a obține un animal de companie Skunk și găsirea unui medic veterinar care este familiarizat cu skunks poate fi foarte dificil. În unele state, skunks PET sunt chiar ilegal Pentru a păstra, dar dacă vă acoperiți toate bazele dvs. înainte de a încerca să aveți grijă de acest animal de companie exotic, vă veți găsi cu un prieten nou recompensat și câteva priviri ciudate de la vecinii voștri.

Skunk

Skunks vin în multe culori diferite și chiar modele din cauza creșterii între specii. Pet Skunks variază de la un alb-negru clasic la lavandă și alb. Skunks spotted sunt mai mici decât skunks dungate, cântărind la 1-3 lbs., În timp ce skunks dungi vor fi în sus de 14 lbs.

Skunks ras doar în primăvară și produc 5-6 kituri. Kiturile sunt născute orb și sunt, de obicei, gata de adopție la începutul anului de vara. În captivitate, skunks vor trăi aproximativ 6-10 ani, iar obezitatea, boala cardiacă și boala osoasă metabolică sunt toate bolile observate în mod obișnuit.

Domesticire

Multe state din Statele Unite permit skunks domesticiți, împreună cu Olanda, Italia, U.K., Germania și Canada. Verificați cu starea dvs. înainte de a cumpăra un skunk și Nu luați niciodată un skunk din sălbăticie pentru a păstra ca un animal de companie. Nu numai că este ilegal, dar vă puneți singuri și animale de companie expuse, cu risc pentru contractarea rabiei și paraziților. Mai multe reputația de crescători skunk, Împreună cu salvările skunk, sunt acolo.

Vaccinări

Skunks poate obține rabie, deci este extrem de important să vă achiziționați skunk-ul printr-un crescător licențiat și nu din sălbăticie. Skunks nu au un vaccin cu rabie licențiat USDA disponibilă, astfel încât, în cazul în care Skunk bate cineva, în multe state înseamnă sfârșitul lui skunk. Din păcate, terminând viața lui Skunk este singura modalitate de a fi testată pentru rabie. Exoticul dvs. VET vă poate vaccina animalul de companie skunk cu un vaccin de canină sau felină, dar eficacitatea vaccinului este necunoscută, iar statele nu o recunosc ca o măsură preventivă.

Vaccinurile de dezintegrare sunt disponibile pentru Skunks PET, dar nu sunt aprobate pentru utilizarea specifică în skunks, deci este precaut cu care se administrează marca. Reacțiile adverse la anumite tipuri de vaccinuri au fost raportate, deci asigurați-vă că medicul veterinar este conștient de vaccinurile de dezintegrare adecvate pentru skunks.

Spaying, neutering și descendent

Toate skunks ar trebui să fie fixate și descendente de îndată ce sunt mature sexual, dacă nu mai tânăr. Acest lucru se face de obicei cu vârsta de 4-6 luni, dar descendența este adesea făcută atunci când kiturile sunt foarte tinere și încă cu crescătorul. Foarte puțini medicii veterinari sunt dispuși și capabili să coboare un skunk atât de mulți oameni să se deplaseze din stat să aibă această procedură, împreună cu spargerea și sterilarea, efectuate pe Skunk.

Nutriție

În sălbăticie, skunks mănâncă destul de mult, și dietele lor se schimbă chiar sezonier. Ele sunt omnivores și nu pot mânca alimente mult prelucrate. O dietă cu conținut scăzut de grăsimi este, de asemenea, importantă din cauza riscului ridicat de obezitate în skunks. Există câteva diete pre-ambalate, disponibile pentru skunks, dar de obicei, sunt disponibile numai online. Nutriția exotică este un site web care oferă o peletă bazată pe păsări, care este menită a fi completată cu fructe și legume. Destul de o listă extinsă de grădini zoologice și universități folosesc această dietă.

Legume congelate proaspete, gătite sau dezghețate și fructe ocazionale, păsări de gătit, cum ar fi puiul, și alimentele sănătoase făcute cu boabe, cum ar fi cereale, ar trebui să fie hrănite. Nuci, boabe fierte, câteva bucăți de alimente pentru câini și iaurt ar trebui, de asemenea, amestecate în dietă. Alimentele bogate în suplimentarea de calciu și taurină nu ar trebui să fie uitate și. Kiturile tinere ar trebui să fie hrănite de mai multe ori pe zi, în timp ce skunk-urile adulte pot fi hrănite dimineața și seara.

Există multe de învățat despre îngrijirea lui Pet Skunks, dar tot mai mulți oameni le păstrează în casele lor, baza noastră de cunoștințe va continua să crească.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea pentru pet skunks