Ferretele interzise în new york city și dincolo de

Ferret cu minge albastră ușoară

Ferretele sunt una dintre cele mai populare Animale exotice și poate, de asemenea, una dintre cele mai greșite. În mod surprinzător de mulți oameni, Ferretele sunt ilegale să păstreze animalele de companie în multe domenii, inclusiv New York City și California.

Motivele pentru interzicerea fermelor includ preocupări legate de mușcături, precum și rabieri, și scapă de colonizarea și amenințarea faunei sălbatice native. Există cu adevărat o amenințare sau este doar hype? Există familii din întreaga țară care au acest animal de companie fără incidente. Deci, care este adevărul problemei?

Un animal neînțeles

Mulți oameni au o viziune negativă asupra diralelor. Poate că este apariția lor, deoarece acestea seamănă superficial (și fac parte din familia Weasel). Ca și în cazul altor animale de companie exotice și domestice, o presă proastă și-a rănit reputația.

Totul se reduce la proprietatea responsabilă a animalelor de companie. Ferretele trebuie să fie prevăzute cu îngrijire, instruire, siguranță și supraveghere adecvată. Acestea ar trebui să aibă, de asemenea, vaccinări pentru rabie și distemper (numai vaccinuri aprobate de Ferred). Ele nu sunt animale de companie scăzute și au nevoie de atenție și de formare pentru a preveni problemele de comportament, la fel ca majoritatea animalelor de companie care nu trăiesc strict într-o cușcă. Acestea fiind spuse, majoritatea proprietarilor de ferret vă vor spune că sunt minunați animale de companie și nu merită reputația proastă sau pentru a fi interzise.

Banul New York City

În iunie 1999, Departamentul de Sănătate din New York a decis să-și susțină interdicția pe dihor. Potrivit unui comunicat de presă din Departamentul de Sănătate din New York:

"Ferretele sunt cunoscute pentru comportamentul lor imprevizibil și sunt predispuși la atacuri vicioase și neprovocate asupra oamenilor. Atacurile de ferret au raportat la nivel național de-a lungul timpului au devenit notorii pentru severitatea și capriciunea lor, provocând în special vătămări grave pentru unii sugari și copii mici...

"În mai multe locuințe multiple de locuințe ale orașului New York, care nu sunt habitate naturale de dihori, un difuzor ar putea să se târască prin găuri în pereți sau să călătorească prin creșterile sau canalele către alte apartamente, cu consecințe tragice potențial asupra vecinului unui proprietar de ferret."

Această descriere vopsea o imagine a creaturilor vicioase doar caută o șansă de a scăpa și de a face rău pe oraș, în timp ce alții consideră acest animal aventuros, animal cudly care a fost domesticită pentru sute (probabil mii) de ani.

Alte locuri care au interzis farmecul includ statele din California și Hawaii, precum și orașele din Washington, DC, Dallas, Texas și Columbia, Missouri.

Ferrete și copii

Din păcate, au fost raportate incidente de rănire pentru sugari și copii. Astfel de incidente sunt extrem de rare, totuși, în special în comparație cu cele estimate milioane de mușcături de câini în fiecare an în U.S. Comparativ, riscul de mușcături de ferret este foarte mic.

Ferretele, totuși, nu poate fi cea mai bună alegere pentru familiile cu copii mici, un subiect discutat în "Un dihor în familie."Motivele pentru care, totuși, sunt aceleași pentru toate animalele de companie. Copiii mici pot fi excitabili, imprevizibili și dur uneori. Aceste comportamente pot, la rândul lor, să excite sau să surprindă un dihor, făcându-l să strige copilul. La fel de important, copiii mici ar putea să rănească în mod neașteptat un dihor. Desigur, copiii nu ar trebui lăsați nesupravegheați cu orice animal de companie.

Escaparea de ferret

Ferretele sunt destul de flexibile și au capacitatea de a se potrivi prin spații mici. Proprietarul responsabil trebuie să-și dovedească să-și dovedească casa pentru a preveni ca dirijările să se răcească sau să scape din mediile lor de siguranță. Ferretele pot fi înședate parte a timpului, atâta timp cât sunt lăsate din acea cușcă cât mai des posibil (cel puțin de câteva ori pe zi) pentru exerciții și distracție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ferretele interzise în new york city și dincolo de