Câini wolf: profil de rasă de câine

Câinele Wolf Cehoslovakian atașat la un lanț

Câini Wolf sunteți câini crossbreds: Un părinte este un câine domesticat și celălalt lup gri. În timp ce uneori denumite hibrizi, lupi și câini sunt toți membrii acelorași specii de canis. Din punct de vedere istoric, primii câini domesticiți au fost lupi cu aproximativ 15.000 de ani în urmă. Câinii de astăzi sunt clasificați ca un subspecii lupilor, Canis lupus familiaris, De aceea este posibil ca câinii și lupi încrucișați.

Prezentare generală

Grup: Nu este recunoscut de AKC. Numele lor științific, Canis lupus familiaris, este interbed cu oricare Canis lupus, Canis Lycaon, Canis Rufus, sau Canis simensis.

Înălţime: 25 până la 33 de centimetri

Greutate: 60 la 120 de lire sterline

Coat și culori: Grizzled Sable (agouti), alb sau negru

Durată de viață: 13 până la 16 ani

Caracteristicile câinelui de lup

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieScăzut
Copil prietenosScăzut
Prietenos cu animalele de companieScăzut
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăMediu
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareMediu
1:46

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre câinele unic și inteligent Wolf

Istoria câinelui de lup

Prima reproducere documentată a unui lup și câine a avut loc în Anglia la mijlocul secolului al XVIII-lea. Cu toate acestea, până în anii 1960, a devenit comună pentru lupii gri (împreună cu lopi de lemn estic, lupi roșii și lupi etiopieni) pentru a fi crescuți cu câini pentru a crea acest partener. Cu amestecarea din gene în mai multe generații, există mai mult câine mai mult decât lupul în piscina genetică - ca și în păstorul german, o rasă care a fost inițial derivată dintr-un lup. Majoritatea hibrizilor de astăzi sunt un amestec de lupi gri și un husky siberian, malamute din Alaska sau păstor german și sunt considerate câini de lupi "cu conținut scăzut".

Comportament și temperament

În ciuda faptului că câinii de lupi sunt în mare parte câini, proprietatea necesită o experiență vastă, deoarece această Crucea Canine are caracteristici care pot face o adunare provocatoare a unei familii. Unii câini de lupi sunt mai degrabă ca lupii decât ca câinii, iar temperamentul lor poate fi diferit de cel al unui husky siberian sau al unui maltautru din Alaskan. Totuși, pentru proprietarul drept, ele pot fi o adăugare încântătoare pentru familie.

Wolf Dog Care

Câinii de lupi, în general, sunt Nu sunt mai ușoare animale de companie și au capacitatea de a fi destul de agresivi. Aceasta înseamnă că probabil nu sunt o alegere bună pentru o familie cu copii mici sau membri de familie care nu pot controla un Pet de companie agresiv. Câinii de lupi diferă, de asemenea, foarte mult de la unul la altul - în timp ce unele sunt minunate animale de companie, altele sunt extrem de greu de îngrijit într-un cadru de acasă. Această diversitate poate avea loc chiar și în același gunoi.

În general vorbind, cu atât mai mult lup în amestec, cu atât mai mult se va acționa acest câine. Această sălbăticie va depinde, de asemenea, de numărul de generații pe care câinele dvs. de lupi este departe de prima sa reproducere. În plus, lupii sunt ambalaje animale cu un instinct natural pentru a-și păstra mâncarea și pentru a-și marca trăsăturile utile pe teritoriul sălbatic, dar extrem de nedorite în casă.

Lupii nu sunt domesticiți, sunt necesare socializarea deliberată și formarea raselor de lupi pentru a-și asigura integrarea lor în lumea civilizată. Câinii de lupi cu procente mai mari de genetica de lupi tind să fie distructive, mai ales atunci când sunt închise la casă, rezultând de la ei Tendința naturală de a săpa. Ei sunt, de asemenea, de evacuare artiști, făcându-i potriviți numai pentru cei care au timp adecvat să-și petreacă cu ei. Dacă lucrați la 9-5 ani, acest lucru nu poate fi animalul potrivit.

Câinii de lupi beneficiază de expunerea la o mulțime de oameni, locații și situații, deoarece puii îi împiedică să fie skittish și potențial înfricoșător, ceea ce poate duce la Biting. Cu toate acestea, formarea, în general, prezintă provocări semnificative: Câinii de lupi nu sunt la fel de dornici să-i placă formatorul ca un câine domestic care este crescut și ridicat pentru a face acest lucru. De asemenea, câinii de lupi nu sunt animale de companie interioare bune. Nu numai că câinii de lupi de sex masculin și de sex feminin care ar putea marca mobilierul cu urină și să creeze altfel probleme fizice în casă, dar ele reprezintă un risc pentru copii și alte animale de companie. Modificările hormonale la maturitatea sexuală pot adăuga un alt strat la un imprevizibilitate a câinelui de lupi, deși spargerea sau neuterizarea unui câine de lupi poate îmblânzi unele din instinctele sale sălbatice.

În plus, câinii de lup necesită o cantitate enormă de exercițiu- Trei ore pe zi - și va avea probleme de sănătate dacă se limitează la o casă. Avand in vedere, Câini Wolf nevoie:

  • O jumătate la un acru complet de spațiu închis în care câinii de răsturnare fac cel mai bine în perechi sau grupuri, iar doi câini de lup ar fi nevoie de cel puțin un acru de spațiu închis.
  • Un gard de legătură cu lanț greu care înconjoară carcasa, care este de cel puțin 8 picioare înălțimi, ar trebui să fie înclinat spre interior pentru a face acest lucru chiar mai greu pentru ca animalul să scape.
  • Bariere de beton îngropate cu ochiuri armate plasate de-a lungul bazei gardului pentru a împiedica câinii de lupi să-și săpteze drumul
  • Porțile duble de cel puțin 6 metri înălțime cu porți blocabile
  • Drenarea la sol adecvată, astfel încât câinii de lup să găsească zone uscate în vreme umedă
  • O casă de câine cu spațiu suficient pentru câinele de lup să adăpostească confortabil de vremea rea ​​(în mod ideal cu un raft, astfel încât animalul poate să stea în sus)
  • Vegetația și acoperirea solului pentru a oferi umbra, iarba de a mânca și ascunde locurile (asigurându-se că nici un copac nu sunt suficient de aproape de gard pentru a permite animalului să urce și să scape)

Probleme comune de sănătate

Câinii de lupi sunt predispuși la multe dintre aceleași probleme ca cele cu care au experimentat câinii mari. Asigurați-vă că aveți acces la un veterinar local care este dispus și capabil să lucreze cu animalul dvs. de companie. Câinele dvs. de lupi va avea nevoie de vaccinări ca un cățeluș și ar trebui monitorizat și prevăzut cu vaccinuri și medicamente adecvate pe tot parcursul vieții sale. Ca orice câine, câinele dvs. de lup poate fi, de asemenea, predispus la (printre alte probleme):

  • Purici, acarieni și căpușe
  • Heartworm
  • Parvovirus
  • Boli infecțioase, cum ar fi problemele respiratorii
  • Rănire
  • Tumorile

Dieta și nutriția

Câinii de lupi nu se dezvoltă pe hrana tipică a câinelui. În esență, ei trebuie să mănânce ceea ce lupii sălbatici mănâncă: carne crudă. În mod ideal, ar trebui să vă hrăniți câinele de lupi mai multe kilograme de carne crudă pe zi. Este bine să le hrăniți puiul și curcanul, dar evitați carnea de porc brut, deoarece poate provoca probleme digestive. Oasele nu sunt o problemă pentru câinii de lupi și se vor bucura și vor beneficia de mâncarea brută, oase întregi. În plus, un câine de lup va avea nevoie de acces la iarba proaspătă și la alte vegetații, iar mulți câini de lupi se bucură de fructe, deși ar trebui să verificați cu medicul veterinar pentru a vedea că fructele pe care le oferiți este sigur pentru animalul dvs. de companie.

În plus față de mesele regulate, majoritatea câinilor de lupi beneficiază de suplimente nutritive, inclusiv glucozamină, vitamine C, A, B, D și E, împreună cu iarbă de alfalfa și grâu, usturoi și dovleac. Aceste suplimente contribuie la reducerea riscului de obținere a unor probleme comune de sănătate, cum ar fi artrita, problemele de piele, paraziți și probleme digestive.

Câinii de lupi au nevoie de o sursă constantă de apă proaspătă. Cea mai bună opțiune este de a furniza apă într-un jgheab care este utilizat pentru animale. În zonele fierbinți, puteți oferi câinelui dvs. de lupi opțiunea de a scălda de fapt în apă rece într-o piscină de wading.

PROS
  • Ar putea obliga puternic cu proprietarul său

  • Bucurați-vă de instruire și socializare la fel de mult ca câini domesticiți

  • Foarte inteligent și posibil să se antreneze folosind condiționarea și recompensele pozitive

Contra
  • Poate provoca frică în alte persoane

  • Cereți o cantitate extraordinară de formare și întreținere

  • Nu posedă o "dorință de a vă mulțumi", cum ar fi câinii domesticiți și poate deveni agresivă în represalarea metodelor de formare negativă

Unde să adoptați sau să cumpărați un câine de lup

Ca și în cazul oricărui alt animal de companie exotic, verificați Legalitatea câinilor de lupi în zona dvs. înainte de a lua în considerare adoptarea sau cumpărarea. Anumite autorizații și cerințele de incintă pot fi necesare pentru a menține un câine de lup ca un animal de companie.

Nu există vaccinuri licențiate pentru câinii de lupi, dar utilizarea off-etichetă a vaccinărilor casnice de canină este adesea recomandată de veterinari și avocați câini de lupi. Este important să menționăm, totuși, că, dacă un câine de lup mușcă pe cineva-vaccinat sau nu - guvernul va trata acel animal ca și cum ar fi fost nevacinat (adesea ducând la eutanasie).

Nu este ușor să găsești un câine de lup de vânzare, mai ales un catelus. Unele sanctuare loc de câini de lupi pentru adopție, iar în acest caz ar trebui să vizitați personal înainte de a se angaja la o achiziție.

Înainte de a cumpăra un câine de lup, asigurați-vă că aveți o carcasă mare configurată, un veterinar care este capabil și dispus să lucreze cu animalul dvs. de companie și un stil de viață care vă va permite să vă îngrijiți în mod corespunzător de o întreținere foarte mare și un animal potențial agresiv.

Ca și în cazul altora Animale exotice, Multe cruci de lup se termină în facilitățile de salvare datorită așteptărilor nerealiste ale proprietarilor lor. Din păcate, mulți câini de lupi sunt, de asemenea, maltratați din cauza abilităților și instruirii slabe de socializare. Din fericire, există grupuri disponibile care încurajează proprietatea responsabilă a câinelui Wolf și avocate pentru această rasă. Dar chiar și cu educația publică în vigoare, organizații precum Societatea umană a Statelor Unite încă consideră animale sălbatice nepotrivită ca animale de companie.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Înainte de a vă decide un câine de lup ca un animal de companie, asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări. Discutați cu alți proprietari de câini de lupi, proprietari de sanctuar și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra.

Există o mare varietate de rase de câini acolo. Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Hibrizii de câine de lup. Centrul Internațional de Wolf.

  2. Wolf și Wolf-Dog Care. Misiune: Sanctuar educațional de lup.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini wolf: profil de rasă de câine