5 Motive pentru care câinele dvs. Se ascunde?

5 motive pentru care câinele dvs. se ascunde

De ce se ascunde câinele meu? S-ar putea să întrebați. Probabil că citiți acest articol pentru că ați observat că câinele dvs. se ascunde foarte mult. În primul rând, nu este nevoie să panică - nu încă. O ascundere a câinelui nu este neobișnuită, în funcție de motivul este motivul. Uneori, prietenii noștri canini se întâmplă să găsească un loc confortabil și confortabil pentru a vă bucura și a vă bucura de ceva timp singur. La urma urmei, câinii nu își pot permite să rezerve zboruri din oraș pentru o evadare de weekend. Cu toate acestea, atunci când un câine se ascunde și face un obicei din ea, este timpul pentru clopotele de alarmă să plece. În acest articol, vom lua în considerare cinci motive pentru care câinele dvs. se ascunde.

Micul pugpy pug ascuns în cutie

Frică

Uneori, un câine care se ascunde sub un pat poate fi destul de comun. Dar un motiv pentru aceasta este frică. Sunt câteva lucruri care vă pot sperie câinele și să-l trimită în picioare pentru acoperirea sub pat - furtuni, oameni ciudați care vizitează sau chiar un alt animal pe care îl faceți Câinele este speriat de. Când un câine este speriat, acesta caută un loc în casă că consideră că este cel mai sigur. De ce câinii se ascund sub pat când sunt speriați? Deoarece, atâta timp cât câinele dvs. nu poate vedea sursa fricii sale, se simte puțin în siguranță. Sub patul, câinele se simte ascuns și, prin urmare, sigur. Dacă acest lucru devine un obicei, există puține lucruri pe care le puteți încerca. Dacă este o furtună, puteți încerca să porniți muzică în timp ce tratați câinele. De asemenea, puteți păstra acei străini înfricoșători departe de câine sau viceversa. De asemenea, puteți obține câinele dvs. pentru a vedea străinii ca prieteni, permițându-i să-i trateze câinele.

Boală

Credeți sau nu, un câine care se ascunde când este bolnav nu este un lucru neobișnuit. La fel ca oamenii, câinii se simt îngrozitoare când sunt bolnavi. Oamenii tind să rămână în interior și nu vor să vadă pe nimeni. Câinii tind să se ascundă (de preferință sub pat) și nu doresc să vadă pe nimeni. Astfel, un lucru pe care ar trebui să-l faceți pentru a vă asigura că câinele dvs. este rău să se uite la simptomele de sănătate. Acestea ar putea varia de la letargie, pierderea apetitului, vărsături, chiar. Dacă sunteți sigur că câinele dvs. nu are în stare de sănătate, primul lucru de făcut este să-l duceți la veterinar și să îl examinați imediat și tratat. De îndată ce câinele dvs. începe să se simtă mai bine, se va opri să se ascundă.

Stres și anxietate

Câinii pot obține eforturi emoțional din mai multe motive. Dar, indiferent de motivul, cel mai frecvent lucru pe care îl fac este să se ascundă. Spre deosebire de oameni (bine, majoritatea oamenilor), câinii nu știu cum să se ocupe de stres și anxietate. Și, există foarte puține opțiuni pe care mintea le poate veni cu excepția ascunzătoarei. Lucruri care pot face ca un câine să aibă anxietate sau probleme legate de stres includ abuz, durere, frică și credeți sau nu dieta slabă. Alți factori includ o schimbare în mediul înconjurător, este confortabil, o experiență traumatică recentă, pierderea unui alt animal de companie sau a unui om este foarte îndrăgostit de sau un animal bully în vecinătate. Dacă motivele au legătură cu pierderea unei persoane sau a unui alt animal de companie sau a unei experiențe traumatice, încercați să o acordați suficient timp pentru a trece peste experiență. Reasigurarea constantă și tratamentele vor ajuta, de asemenea, multe. Dacă are legătură cu durerea sau abuzul, trebuie să vă asigurați că se oprește imediat.

Confortabil

Amintiți-vă punctul de a scăpa pentru o vreme? Ei bine, uneori, un câine poate găsi un loc special în casă, unde se simte confortabil. Nu este nimic în neregulă cu asta, și nu există niciun motiv să te bați jos despre asta. Nu ești un proprietar rău. Uneori, câinele tău poate dori doar să aibă ceva timp singur pentru ... Ei bine, dormi fără a fi trezit de mai multe ori. Acest lucru este valabil mai ales într-o casă foarte ocupată, cu atât de mult zgomot și mișcare. Fiecare câine ar trebui să obțină câteva ore de somn neîntrerupt într-o zi. La anumite ore, corpul unui câine semnalează în mod natural pentru o odihnă. Cu toate acestea, atunci când mediul este foarte ocupat sau zgomotos, un somn neîntrerupt sau odihnă poate deveni o problemă. Și acest lucru vă va afecta Sănătatea câinelui. Astfel, atunci când vă dați seama că câinele dvs. se ascunde mereu pentru a obține un somn, este important să vă asigurați că eliminați factorii care vor întrerupe somnul. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să excludem mai întâi orice simptom de sănătate.

Treasure ascunse

Toată lumea știe (sau ar trebui să știe) până acum că câinii iubesc să ascundă lucrurile pe care le consideră foarte importante. Ar putea fi acea bucată de os pe care doresc să se întoarcă mai târziu. De obicei, un câine ascunde chestii ca o bucată de os într-o gaură superficială pe care o sapa la curte. Cu toate acestea, uneori, un câine poate ascunde comoara în interiorul casei în locuri pe care le consideră în siguranță. Comoara unui câine poate varia de la o bucată de oase la jucăria preferată. Un câine poate ascunde, de asemenea, perechea de șosete sau un papuci pe care îl iubește. Locurile de ascundere ar putea fi sub pat, covorul sau covorul sau chiar în spatele perdelelor. Astfel, când începeți să observați că câinele dvs. dispare adesea la o locație preferată, asigurați-vă că unele dintre lucrurile dvs. nu dispar cu el. Din nou, nu este nimic de îngrijorat în acest caz, deoarece este un obicei foarte obișnuit de câini.

Câinele Jack Russell se ascunde în patul ei

A rezuma

Pe scurt, există o serie de motive pentru care câinele dvs. se ascunde. Unele dintre motivele nu sunt grave și nu aveți nimic de îngrijorat. Alte motive ar trebui să sune alarma. Dar, pentru a fi siguri că câinele dvs. este în siguranță, conduceți întotdeauna sănătatea, durerea sau stresul și anxietatea. Dacă observați simptome de boală, nu ezitați să vizitați VET pentru o examinare medicală adecvată.

Ați putea, de asemenea, vă place postul nostru recent despre motivul pentru care câinele dvs. nu va ieși afară: 5 motive ca câinele dvs. refuză să meargă

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Vacuum pentru părul de companie
Paturi de câine
Fântâni de apă de câine
Câine de câine
Ușile de câine electronice
Monitoare de câine
Coborâre de câine
Coșuri de câine pentru biciclete
Creșterea paturilor de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Motive pentru care câinele dvs. Se ascunde?