Cum de a da un pastile de câini sau medicamente

La un moment dat, câinele dvs. va trebui să ia medicamente pentru ceva. Fie că este vorba de antibiotice pentru o infecție sau medicamente pentru a controla o stare cronică, trebuie să știți Cum de a da un pastile de câine. Unii câini vor lua cu ușurință medicamente atunci când sunt amestecate cu alimente, dar unii câini pot fi mult mai dificili.

Acest ghid nu va veni doar la îndemână când trebuie să dați medicamente pentru câini. Puteți folosi aceste trucuri atunci când trebuie să vă dați puii vitamine sau suplimente de asemenea. Există câteva modalități ușoare de a deghiza medicamentele în alimente sau tratamente, dar uneori acel truc nu va funcționa.

Majoritatea câinilor vor refuza să înghită pastile, și este posibil să fiți nevoit să o forțați. Există câteva trucuri care vă pot ajuta să învățați cum să dați un pastile de câine fără să-i scoateți. Doar fiți atenți și asigurați-vă că o faceți în mod corespunzător, astfel încât să nu vă răniți câinele accidental.

Cum de a da un pastile de câini sau medicamente

Cum să oferiți unui pastile de câini sau medicamente 1

1. Încercați să amestecați cu alimente

Cea mai ușoară modalitate de a da un pastile de câine este amestecarea lor în mâncarea sa. Înfășurarea medicamentului într-o sursă de alimente cu un miros puternic va atrage aproape orice câine. Acesta este cel mai vechi truc din carte, și de cele mai multe ori, funcționează ca un farmec.

Este ușor să amestecați medicamentele în conserve cu mâncare pentru câini sau rețete de casă. Dar, cei mai mulți proprietari de animale de companie hrănește Kibble uscate. Așa cum îmi explic în videoclipul meu de mai sus, vă recomand să utilizați felii de carne delicioasă pentru a ascunde pilulele. Acesta oferă un miros puternic și este ușor de malleabil. Puteți înfășura carnea în jurul pasului, iar puștiul dvs. este probabil să îl înghită în întregime, fără a observa chiar pilula.

Acestea fiind spuse, dacă citiți acest articol, probabil ați încercat deja "metoda alimentară" și ați descoperit că nu funcționează cu poochia dvs. Poate că câinele tău este inteligent sau poate că este doar pretențios. Poate că buzunarele de pilule vor fi o opțiune mai bună pentru câinele dvs.

2. Buzunare de pilule

Buzunarele de pilule pentru câini sunt tratate gustoase deosebite, care arată ca suporturi de pilet și sunt special concepute pentru a înfășura medicamentele. Ele sunt maleabile, deci doar glisați pilula și prindeți ambele capete pentru ao ascunde. Acest sigiliu în pilulă și este rar că un câine ar fi capabil să miroasă medicamentul sau să găsească o modalitate de a ieși.

Îmi place să folosesc buzunare de pilule. Ele sunt cu siguranță cel mai simplu mod de a ascunde o pastilă. Din păcate, principalul dezavantaj al utilizării buzunarului pilulelor este al lor Costul costisitor.

În general, tratamentele pentru câini sunt o soluție excelentă pentru animalele de companie care necesită doar medicamente pentru o perioadă scurtă de timp. Dar dacă câinele dvs. va lua un medicament sau vitamine pentru o lungă, nu va fi rentabil să-i hrănească pilula de mai multe ori pe zi.

Dacă doriți să încercați buzunare de pilule, dar sunteți într-un buget limitat, verificați rețeta mea pentru Pocul de buzunar pentru câini de casă tratează.

Buzunare de pilule pentru câini de casă

3. Pastile de strivire sau capace goale de gel

În loc să amestecați întreaga pastilă cu mâncarea câinelui, încercați să zdrobiți pastila sau să goliți capsula gelului și amestecând medicamentul cu alimentele.

După cum demonstrează în ghidul meu video de mai sus, capacele de gel ar trebui să se desprindă în centru, permițându-vă să striciți pulberea în interiorul alimentelor câinelui. Puteți arunca capsula departe - nu conține ingrediente active.

Dacă câinele dvs. trebuie să ia pastile tradiționale, să le zdrobească cu partea din spate a unei linguri sau cu un cuțit de unt și stropiți pulberea peste masa de companie. Este posibil să aveți nevoie să utilizați hrană de casă sau conserve de mâncare pentru a atrage pooch-ul dvs. sau încercați să adăugați unele bulion osos pentru a face puțin foarte gustos.

5. Forța hrăniți medicamentul

Dacă puiul tău este prea inteligent pentru a fi înșelat, va trebui să știi cum să dai un pastile de câine. Ca o ultimă soluție, puteți forța pilula în jos în gâtul câinelui. Nu este rău pentru câine, și nu este greu să faci. Odată ce obțineți atârna, veți putea forța pastilele de medicamente în gâtul câinelui dvs. rapid și fără durere.

Îndepărtați câinele, Ca și în videoclipul meu. Acest lucru îl va împiedica să se poată îndepărta cu ușurință de la tine sau să se miște în timp ce încerci să-i dai pilula lui. Va trebui să fii rapid, pentru că nu vrei ca câinele tău să-și rănească capul sau să aibă timp să-și împingă pilula cu limba.

Prieți gura câinelui deschis și plasați pilula la fel de departe în gât După cum puteți fără să-l faceți gag. Închideți rapid gura puilor și apoi frecați gâtul de la bărbie pe gât. Acest lucru va produce o reacție naturală de înghițire în poochia ta.

După ce a înghițit de câteva ori, pilula va fi plecată și va fi făcută slujba ta. Puteți vedea demonstrația completă în videoclipul meu de mai sus. Întotdeauna îmi place să-mi dau câinilor un tratament după ce le dau o pastilă. Le dă ceva pozitiv să se asocieze cu luarea de medicamente și le-a învesește.

Citiți următorul: 10 medicamente pentru câini Efecte secundare pe care nu ar trebui să le ignori niciodată

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a da un pastile de câini sau medicamente