10 Temeri comune și fobii la câini

temeri comune și fobii la câini

Se poate face cu ușurință îngrijorătoare atunci când câinele dvs. afișează semne de frică asupra activităților și obiectelor mici, aparent nesemnificative. Cu toate acestea, fobiile de câine sunt extrem de comune. Companistii noștri canini se luptă adesea cu anxietate, iar temerile câinilor pot fi legate de orice, în același mod în care propriile noastre fobii pot face rău cu bunăstarea noastră fizică și psihică.

În timp ce este important să vorbiți întotdeauna cu veterinarul dvs. despre orice schimbare bruscă a comportamentului câinelui dvs., înțelegem, de asemenea, că cei care știu despre fobiile câinelui lor vor căuta modalități naturale de a ajuta câinele dvs. să devină mai calme și mai fericiți. Mai jos, ne uităm la unele dintre cele mai frecvente temeri că câinele dvs. poate avea și discuta modalități de a-ți ajuta câinele cu anxietatea lor.

Focuri de artificii

Posibil cele mai frecvente și mai răspândite fobie de câine. Nu este un secret că majoritatea câinilor se tem de focuri de artificii. Bangerea neîncetată atât de aproape de casă poate crea o noapte de iad pentru puii dvs. și, din păcate, pentru iubitorii de câini americani - aceste focuri de artificii vin cel puțin o dată pe an.

Pentru unii, este pentru că câinele dvs. se teme de zgomote puternice în timp ce, pentru alții, este pur și simplu datorită lipsei de înțelegere a ceea ce se întâmplă. Acest lucru poate fi valabil mai ales pentru cei ale căror câini sunt deosebit de teritoriu. În ceea ce sunt îngrijorați, există o amenințare în apropiere care dorește să se încadreze în casa pachetului său. Woof woof, într-adevăr. Pentru a face lucrurile mai rău, bangurile sunt sporadice, însoțite de lumini intermitente, iar sursa nu poate fi localizată. Chiar nu este surprinzător faptul că câinii se simt amenințați și anxioși în jurul focurilor de artificii!

Furtuni

Rularea de-a lungul unei teme similare la focuri de artificii, o mulțime de Câinii se tem de furtuni Deoarece bangurile puternice și luminile intermitente pot crea confuzie și anxietate. Ca să nu mai vorbim de faptul că rumelul scăzut al tunetului sună cu siguranță similar cu propriile avertismente - un bun, Mârtie lungă.

Bineînțeles, fobia câinelui dvs. de Thunder este făcută doar mai rău de incapacitatea de a găsi sursa Thuds și Growans de o furtună. În special, luminile intermitente pot dezorienta prietenul cu patru picioare, ceea ce explică de ce vor încerca, de obicei, un loc unde să se ascundă în timpul furtunilor.

Mașini

Poate că un pic mai puțin comun și atribuit multor aspecte diferite este frica de mașini a câinelui. Personal, am deținut coloanei de frontieră pentru cea mai mare parte a vieții mele, așa că tind să-mi găsesc că puii mei preferă să urmărească mașini și autobuze, mai degrabă decât să se ascundă de ei (mulțumesc, instinctul natural de herding!). Motivul pentru acest lucru este un sunet de bumblă că transportul nostru preferat creează - care este exact același motiv că mulți Câinii fugi de la autoturisme.

În esență, chugging-ul motoarelor pe măsură ce trece trecut, pur și simplu îi amenință. Adăugați la acea viteză a unor drivere și a cornului care se ocupă de noi, oamenii, în afara gardării mai mult decât ne-ar plăcea să recunoaștem! Mașinile sunt o cantitate necunoscută pentru câini și, ca atare, câinii dezvoltă fobii ale acestora. Este complet ușor de înțeles dacă un pic frustrant!

Cea mai rea parte a câinelui dvs. devenind anxios în jurul mașinilor și motoarelor, în general, este că acestea pot chiar refuză să intre în propria mașină! Pentru ei, acesta este echivalentul blocării lor într-o cutie cu o mașină tare, cu zgomot, furios, pe care nu o pot scăpa. Există totuși speranță. Verificați sfaturile noastre, de mai jos dacă fobia de mașini a câinelui vă este în jos.

Anxietate de separare

Câinii sunt animale de ambalaj. Ceea ce înseamnă că tu, familia lor, sunt întreaga lor lume. Din păcate, o parte tristă a vieții trebuie să-și lase pe cei dragi din timp, dacă pentru muncă, fie chiar doar să-i scot în magazine. Câinii care suferă de anxietate de separare tind să-și arate frica lătrat și / sau whining, Mobilier de mestecat, zgârierea la ușă și podelele într-un efort de a vă urma și vărsături/ defectare.

În mod evident, acest lucru poate fi extrem de stresant pentru toți cei implicați. Nimeni nu vrea să vadă pe cineva pe care îl iubesc sub atâtea stres, mai ales pe cât de multe ori nu descoperi această fobie până când nu v-ați întors și ați descoperit că casa dvs. a fost distrusă! Veniți acasă pentru a afla că câinele dvs. are anxietate de separare poate crea mai mult stres în casă, mai ales când vine vorba de a pleca din nou.

Bineînțeles, acest lucru creează mai multă anxietate pentru câinele dvs., pe măsură ce deveniți tensionați în timp ce plecați, compensați-vă cu laudă sau pedeapsă și, în cele din urmă, creând un ciclu de frică care devine mai greu de rupt. Dacă este ceva ce vă luptați, aruncați o privire la sfaturile noastre de mai jos pentru a vă ajuta câinele să-și depășească temerile.

Copii

Câinii tăi se tem de copii pot fi deosebit de dominanți în păsările de salvare. Din păcate, deoarece acești câini tind să provină din medii dificile, ei se pot lupta cu socializarea în general. Oamenii mici cu voci înalte și personalități excitabile pot crea anxietate în câinele dvs., pur și simplu pentru că nu sunt siguri de ceea ce sunt intențiile copiilor.

Acest lucru nu înseamnă că câinii tăi se tem de copii nu pot fi depășite. De fapt, câinii de salvare pot fi cele mai iubitoare și de îngrijire a animalelor pe care le veți avea vreodată plăcerea de a adopta. Să nu mai vorbim că această teamă poate proveni și de la câinii "magazin" care nu au fost tratați de copii sau nu s-au socializat cu cei mici. Nu înseamnă că acești câini nu sunt câini buni sau că sunt nesigure în jurul copiilor - înseamnă pur și simplu că o mică înțelegere și îngrijire atât pentru câinele dvs., cât și pentru copiii din jurul ei pot ajuta la ușurarea fobiei câinelui tău de copii.

Veterinarii

Începe imediat ce deschideți ușa. Mirosul de substanțe chimice și alte animale vă lovește câinele, al cărui nas are 220 de milioane de receptori (comparativ cu 5 milioane de euro) - ceea ce înseamnă că acestea transformă imediat coada și încearcă să ruleze. Nu este greu de înțeles de ce câinii se tem de veterinari.

Într-adevăr, fobia de veterinari a unui câine este cu siguranță foarte relatabilă! La urma urmei, câți oameni știți cine urăsc dentistul sau medicii? Nimeni nu vrea să stea pe o masă și să fie împrăștiat și de un străin. Mai ales când încep să pună lucrurile în locuri.

Străini

După cum sa menționat anterior, câinii sunt animale de ambalaj. Ei doresc și au nevoie de protecția reciprocă și familia lor să fie fericită și sănătoasă. Acestea fiind spuse, în timp ce câțiva câini sunt perfect fericiți acceptând străini în jurul lor și acasă, alți câini devin nervoși în jurul străinilor.

Acest lucru poate deveni frustrant pentru proprietarii care se luptă cu aclimatizarea puiilor lor la întâlnirea zilnică a vieții. Postmanul, ca un exemplu foarte comun, este o apariție zilnică care poate crea o anxietate profundă pentru câini. Unde vedem o persoană care își face treaba, ca parte a rutinei noastre, câinele dvs. vede o amenințare de o origine necunoscută. Desigur, comportamentul lor nervos poate fi stresant pentru alții (inclusiv postie), ducând la câinele care iau stresul nostru și devenind mai stresat. Cât de stresantă!

Citiți sfaturile de mai jos, dacă doriți niște idei despre cum să vă liniștiți un câine anxios și să ne anunțați dacă aveți vreun sfat sau trucuri care au lucrat pentru dvs!

câine speriat în femeie src =

Fata de acoperire

Pe o notă similară cu cele de mai sus, mulți câini se tem de ochelari de soare și de pălării. Câinii sunt atât de atașați de noi oamenii că aceștia încearcă în mod natural să facă contact vizual și să citească fețele noastre, pentru a spune dacă o persoană este ostilă sau prietenoasă. Când acoperăm aceste emoții cu acoperiri de față, acest lucru face ca câinii să fie nervosi. Ei nu pot spune dacă suntem un prieten sau dușman, așa că devin anxioși.

Acest lucru este valabil mai ales cu străinii, deoarece câinii nu au crescut obișnuiți cu mirosul acelui om - așa că există o altă metodă de recunoaștere a ferestrei!

Alți câini

teama de alți câini vine de obicei de la un eveniment traumatic sau de la o lipsă de socializare ca un pui. Este ușor să credeți că evitarea pur și simplu a altor câini vă poate ajuta să vă ușurați viața atunci când câinele devine anxios în jurul altor câini. Dar, din păcate, după cum știm cu toții, nu este la fel de ușor ca asta. Este puțin probabil ca niciodată să nu întâlnești niciodată un câine pentru viața completă a companionului tău canin, dacă nu ești în plimbări de miezul nopții în locuri întunecate și înfricoșătoare. Atunci s-ar putea să fii ok.

Vestea bună este că, în timp ce tratamentul fobiei câinilor dvs. de câini poate lua o perioadă îndelungată de timp pentru a fi pe deplin implementată, pregătirea comportamentului poate fi extrem de eficientă și ajută la facilitarea vieții dvs. și a câinelui dvs. mult mai ușor.

Obiecte specifice

Nimeni nu știe de ce unii câini sunt speriați de mopuri și perii, haine specifice, zgomote specifice, sau - într-un caz pe care l-am cunoscut - o găleată. Știm doar că uneori câini se tem de obiecte aleatorii! În timp ce putem avea un mic chicot la Silliness și Adorabil-Ness al situației, este întotdeauna important să încercați să ușurați tensiunea în câinele dvs. în jurul punctelor de anxietate.

Pentru cazurile ca acestea, unde sursa este necunoscută, dar fobia este foarte reală pentru câinele dvs., există multe remedii naturale, pe care le discutăm mai jos. În timp ce ele nu sunt cuprinse, ele sunt cunoscute pentru a ajuta cu adevărat nivelurile de anxietate ale câinelui.

Modalități de a ajuta fobiile câinelui tău

Vestea mare este că există modalități naturale și holistice de a ajuta câinele dvs. să devină mai calme, mai puțin anxios și, sperăm, în cele din urmă, gestionați fobiile lor.

  • Instruire de succes

Adresați-vă medicului veterinar pentru unele școli locale, recomandate de formare pentru câini. Acest lucru este grozav pentru puii și câinii bătrâni și îi învață să socializeze cu alți câini și oameni - toți sub ochii vigilei ai unui profesionist instruit, care va fi, de asemenea, fericit să vă dea câteva sfaturi!

  • Ulei CBD pentru câini

Ca una dintre cele mai noi intrări de pe piață (în ciuda câtorva mii de ani de utilizare), uleiul CBD a fost un hit imens cu proprietari - precum și pentru oameni, ei înșiși. În ciuda unor părtinitoare față de originea sa, sa demonstrat că uleiul CBD reduce anxietatea la câini, ceea ce înseamnă că comportamentul distructiv și comportamentul înfricoșător este semnificativ redus.

În legătură cu o postare: Cel mai bun ulei de cânepă CBD pentru câini

Există multe modalități diferite de a administra CBD - fie tratate sau tincturi. Vorbiți medicului veterinar despre cel mai bun mod de a introduce CBD la câinele dvs.

Este extrem de important ca orice ulei CBD cumpărat pentru consumul câinilor dvs. să nu conțină THC. THC este ceea ce cauzează sentimentul "înalt" în marijuana, ceva ce nu vrei cu siguranță câinele tău să se simtă!

  • Suplimente de ajutor calmant

Folosind metode tradiționale, cum ar fi adăugarea suplimentelor care au adăugat ingrediente la dieta câinelui dvs. pot avea un efect imens asupra bunăstării câinelui dvs. Dog alimente Insider recomandă să privim suplimentele care conțin musetel, flori de pasiune, rădăcină de ghimbir și valerian. Acestea sunt ingrediente naturale care creează efecte calme și ajută la reducerea nivelului de anxietate la câinele dvs.

În legătură cu o postare: Suplimente de calmare pentru câini

  • Câine

Având un specific câine vă ajută pe câinele dvs. să creeze un "spațiu sigur" care îi permite să se simtă mângâiat și relaxat. În mod ideal, patul câinelui tău ar trebui să fie undeva relativ cald și aproape de familie, dar nu în mijlocul tuturor acțiunilor. De exemplu, dacă familia dvs. își petrece mult timp în bucătărie, ar putea fi merită să vă arătați patul de câine sub bara de mic dejun sau în camera adiacentă. În acest fel, câinele dvs. se poate simți în siguranță, cu întreruperi minime, în timp ce încă în interiorul esteshot al poporului său preferat.

  • Câine playpen

De asemenea, denumită în mod obișnuit "antrenament cu crate", acesta este în esență un spațiu mai mare decât un pat, dar încă o zonă închisă care permite câinelui tău să se simtă sigur. Favorit în mod deosebit de câinii care suferă de anxietate de separare, practica de a-ți arăta puiul în Playn este departe de crud. În ciuda instinctului nostru natural de a permite prietenilor noștri cei mai buni domnie liberă a casei, poate fi uneori benefică pentru dvs câine să fie cuțit instruit.

Ați putea dori, de asemenea: Câine PlayPens

câine cu fobie

O mulțime de veterinari recomandă PlayPens pentru simplul motiv că putem asigura că puii noștri sunt sigure și fericiți, fără a ne menține atenția 100% din timp. În esență, ea oprește un câine anxios să se răcească și le permite să se simtă în siguranță în același mod ca și să aibă un pat de câine.

Vizionarea câinelui dvs. suferă de fobii poate fi dureroasă și duce la adăugarea anxietății în casă, în întreaga familie. Din fericire, există o mulțime de opțiuni online și în diferite magazine de companie care sunt concepute pentru a vă ajuta câinele cu temerile lor. Sperăm că acest articol a fost de ajutor și când aveți îndoieli, nu uitați să vă contactați întotdeauna!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Temeri comune și fobii la câini