14 Pisici negre care sunt noi toți

pisica neagra

În afară de capacitatea de a raționaliza și de a folosi unelte - Oh, și întregul lucru opozabil lucru - ființele umane și pisicile negre nu sunt atât de diferite. De multe ori suntem înțeleși greșit (nu, sunt pisici negre nu de fapt vrăjitoare în deghizare), uneori dorim să împingem lucrurile pe diferite suprafețe (deci, ce?!).

De fapt, aceste 14 pisici negre o fac foarte dificil de susținut că oamenii și pisicile nu au multe în comun. Citiți mai mult pentru dovadă.

01 din 14

Pisicile negre se sperie

Nimic nu se compară cu sentimentul de concasare a sufletului și încrederii pe care îl obțineți atunci când deschideți accidental aparatul foto cu fața înainte pe telefonul smartphone și priviți în cele 8.000 de bărbați pentru o scurtă, deși devastatoare, al doilea.

Continuați la 2 din 14 de mai jos.
  • 02 din 14

    Pisicile negre urăsc trezirea pentru muncă

    Te culci vreodată în pat, mult timp după ce alarma dvs. a plecat, întrebându-vă dacă plătiți chiria, cumpărarea de alimente și poate chiar având un pic de venituri consumabile este cu adevărat merită să ascultați Kevin The Finance Guy vorbește despre călătoria sa de golf la Aruba din nou? Aceasta este o luptă zilnică de lucru pentru mulți dintre noi. Pisicile negre incluse.

    Continuați până la 3 din 14 de mai jos.
  • 03 din 14

    Pisicile negre urăsc copiii din cartier

    Ai petrecut toată ziua-toată ziua!- Surderi și frunze de sacrificare, cosind iarba și re-mulci de flori la Pregătiți curtea pentru vreme rece. Și acum, copiii apropiați din Dang se joacă în curtea voastră curată.

    Continuați până la 4 din 14 de mai jos.
  • 04 din 14

    Pisicile negre doresc să ia riscuri de modă

    Aceasta este fata pe care o faci atunci cand incerci sa roci un nou, edgy-for-you-ii, dar uita-te in oglinda si dai seama ca nu vei putea cu adevarat in afara in afara zonei tale de confort de moda. Suspin.

    Continuați la 5 din 14 de mai jos.
  • 05 din 14

    Pisicile negre iubesc momentele Instagram

    De câte ori ați forțat prietenii dvs. (sau soțul dvs. Instagram) să ia o fotografie complet naturală, nu at-tot, dar foarte contemplativă a dvs. în fața unui perete interesant? Vom aștepta în timp ce verificați grila.

    Continuați până la 6 din 14 de mai jos.
  • 06 din 14

    Pisicile negre nu-și pot ascunde emoțiile

    Ascultarea cuiva la locul de muncă Mansplain slujba dvs. - raționalizarea de ce sunteți singuri la rudele NOSY la fiecare întâlnire de familie - privindu-vă declarația de card de credit după o vacanță excelentă. Uneori, este greu să ascundeți cum vă simțiți.

    Continuați până la 7 din 14 de mai jos.
  • 07 din 14

    Pisicile negre sunt super sensibile

    Ați ascultat vreodată cântecul tău preferat, căutați o fereastră cu îndrăzneală și pretindeți că sunteți protagonistul într-o scenă foarte tristă într-un ROM-COM? Doar eu (și acest pisic?

    Îi place să pretindă că este într-un film Nesănătoasă de frații neprihăniți.

    Continuați până la 8 din 14 de mai jos.
  • 08 din 14

    Pisicile negre sunt leneși

    De ce să vă plimbați de-a lungul casei dvs. când puteți să vă strigați partenerului / copiilor / colegului de cameră că ați scos gunoiul sau că ketchupul se află pe raftul de sus în frigider, corect?

    Continuați până la 9 din 14 de mai jos.
  • 09 din 14

    Pisicile negre iubesc căderea

    În cea de-a doua cea de-a doua frunză de toamnă cade, ești ca: "Mă mănânc doar Spice de dovleac Lucruri pentru tot restul vieții mele. Unde este Starbucks? Să mergem să luăm Apple."

    Continuați până la 10 din 14 de mai jos.
  • 10 din 14

    Pisicile negre se îngrijorează

    Te-ai trezit vreodată, brusc, într-o dimineață duminică, îngrijorată de suma de bani petrecuți și numeroase felii de pizza pe care le-ai consumat cu o noapte înainte? Da. Aceasta a fost fața ce-a făcut-o-făcută în acel moment exact.

    Continuați până la 11 din 14 de mai jos.
  • 11 din 14

    Pisicile negre au nevoie de atenție

    Dacă partenerul dvs. iubește jocurile sportive, jocurile video sau doar ignorați-vă uneori, ați petrecut probabil o perioadă solidă de timp care vă privește peste marginea canapelei într-o încercare de a-și atrage atenția. Nu cedati niciodata. Este încă drăguț și îndrăzneț!

    Continuați până la 12 din 14 de mai jos.
  • 12 din 14

    Pisicile negre se simt

    Sentimentul absolut cel mai bun este atunci când primiți o nouă tunsoare și se pare că oriunde mergeți, sunteți înconjurați de coruri frumoase, calde și a îngerilor. Și doriți să luați 100 de autores (pe care nimeni nu îl va vedea vreodată). Și poate chiar Beyonce este prietenul tău.

    Continuați până la 13 din 14 de mai jos.
  • 13 din 14

    Pisicile negre urăsc întâlnirile

    Acest Kitty reprezintă o luptă internă de 9 până la 5 ani în timpul unei întâlniri dureroase, probabil, inutile la locul de muncă: doriți să vă loviți cana de cafea de pe masa camerei de conferințe, dar în schimb, încercați să acordați atenție lui Brenda PowerPoint Prezentare și picătură jargon de afaceri enervant cum ar fi "sinergize", "defalcare silo" și "fructe cu agățare scăzută" la fiecare câteva minute. Doar pentru o măsură bună.

    Continuați până la 14 din 14 de mai jos.
  • 14 din 14

    Pisicile negre au nevoie de somnul lor de frumusete

    Dacă locuiți într-un oraș, ați strigat la oameni zgomotoși pe stradă care te-a trezit în mijlocul nopții.

    Dacă aveți copii, ați strigat la oameni zgomotos în picioare la poalele patului tău care te-a trezit în mijlocul nopții.

    Dacă locuiți în "Burbs singur și ați strigat la oameni zgomotoși care te-au trezit în mijlocul nopții, casa ta este probabil bântuită.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 14 Pisici negre care sunt noi toți