11 Sfaturi pentru a vă calma focurile de foc, tunetele și fobiile de zgomot

Puppy Lab în pat

Zgomotele înfricoșătoare din furtuni sau chiar și focurile de artificii din iulie pot transforma caninii curajoși în pui speriați. Chiar și zgomotele de focuri de artificii pentru noi ani, mașini Backfairing sau focuri de armă în timpul sezonului de vânătoare, de asemenea, creează câine frică și se întâmplă pe tot parcursul anului.

Până la 20% dintre câini suferă de fobii de zgomot. Pentru sărbătorile de artificii, proprietarii pot prezice evenimentele și pot lua măsuri pentru a calma sentimentele de câine supărat. Dar furtunile neașteptate pot fi greu de gestionat. Puii frenetice trag jaluzelele de ferestre, se ciocnesc cu usi de ecran sau accident prin ferestre, in timp ce altii pur si simplu shiver si moan. Este important Puppy dovada casa ta, astfel încât pupul înspăimântat nu este rănit și un gard sigură ar trebui să reziste chiar la un atac de panică.

Rezolvarea temelor de tunete și focuri de artificii

Behavioristii recomanda ca puii să fie contra-condiționați de zgomotele înfricoșătoare prin expunerea câinele înfricoșător Pentru a înregistra sunete ale zgomotului înfricoșător jucat la un volum foarte scăzut și îl recompensează pentru a rămâne calm. Creșteți treptat nivelul de zgomot pentru a ajuta pupul "se folosește" la zgomot.

Programele de desensibilizare pot dura săptămâni și, uneori, luni pentru a lucra, totuși. Puii care suferă de fobii de furtună pot, de asemenea, să reacționeze la sunetele de ploaie. Chiar și senzația de umiditate sau presiune barometrică poate declanșa probleme de comportament și nu puteți face prea mult pentru a controla umiditatea sau presiunea barometrică. Utilizați aceste 11 sfaturi pentru a apela factorul de frica de zgomot.

11 sfaturi pentru zgomotele înfricoșătoare

  1. Câinii înfricoșători pot căuta instinctiv locuri strânse în care se pot ascunde. De multe ori stoarce între mobilier și perete sau ascunde ochii în axilia ta. Acest lucru aplică o senzație de "îmbrățișare" confortabilă, care pare să calmeze un câine, așa că lăsați-i cățelul să-și caute propriul adăpost.
  2. Evitați să oferiți simpatie. Codându-ți puiul când se tem că poate recompensa comportamentul. În loc să spună: "Copilul săracului sunteți speriat?"Folosește o chestiune de fapt," Wow, a fost un zgomot puternic și ma făcut să sară, de asemenea, dar nu suntem speriați."
  3. Îmbrăcați-le în sus. Unele pui și câinii mai în vârstă beneficiază de o învelitoare care merge în jurul corpului câinelui cu o presiune suficientă pentru a-i da simțul că este sigur și protejat. Aceste ajutoare sunt vândute sub o varietate de nume și la o serie de puncte de preț.
  4. Evitați să vă dați catelul unui sedativ, pentru că nu va reduce teama. El nu va putea să facă nimic despre asta, ceea ce-i poate face anxietatea și mai rău. VET-ul dvs. poate prescrie medicamente anti-anxietate bazate pe nevoile individuale ale puilor.
  5. Protecția urechilor și dopurile de urechi care maschează sunetul pot, de asemenea, ajuta. Adresați-vă medicului veterinar să vă arate cum să plasați în siguranță ceva în urechile câinelui, totuși, deci nu deteriorați auzul puilor.
  6. Aromaterapia ajută, de asemenea, calmează temerile catelului. Unele produse sunt concepute pentru a calma câinii predispuși la suferință adusă de furtuni, focuri de artificii și alte situații care produc zgomotoase sau de anxietate.
  7. Un supliment natural de melatonină, o substanță similară cu substanța chimică din creierul câinelui care ajută la reglarea somnului, poate ajuta. Melatonina ajută la reducerea atacurilor de panică ale câinilor foobi, dar nu se poatede. Melatonina durează mai multe ore și poate fi cumulată de-a lungul mai multor zile, astfel încât să puteți planifica mai bine evenimente înfricoșătoare, cum ar fi 4 iulie. Melatonina poate fi găsită în magazinele de alimente, farmacii și câteva supermarketuri. Verificați întotdeauna cu medicul veterinar pentru doza corespunzătoare pentru dimensiunea și rasa de câine.
  8. O altă opțiune include produse de feromoni care se aplică câinelui. Aceste produse, disponibile în spray-uri plug-in și coliere infuzate pot fi găsite la magazinele de produse pentru animale de companie. Feromonii ajută un câine să pună un amortizor de frică suficient de mult pentru a "gândi", astfel încât tehnicile dvs. de modificare / instruire a comportamentului să poată funcționa.
  9. Câinii nu se pot panica atunci când le folosește creierul pentru altceva, cum ar fi "lucrare", așa că dă-ți câinelui un loc de muncă înainte și în timpul unei furtuni. Trageți-l pe comenzile de ascultare și trucuri speciale sau cereți-i să joace și să poarte o jucărie preferată. Care îi angajează creierul în activitate productivă, mai degrabă decât să se gândească la zgomotele înfricoșătoare.
  10. Oferindu-i tratamente și recompense pozitive pentru calmul rămas, de asemenea, consolidează beneficiile controlului emoțiilor sale. De fiecare dată când suflă vântul sau aruncarea tunetului, încercați să spuneți: "Wow, ce distracție!"La Jolly l-am arătat și arată că nu există nici un motiv să se teamă și apoi să dea un tratament.
  11. Transformați un radio la static pentru a crea un zgomot alb care coboară zgomotele înfricoșătoare. Anumite tipuri de muzică se pot dovedi și calmare, prin "antrenarea" inimii câinelui, respirația și valurile creierului pentru a încetini și a se potrivi cu ritmul liniștitor. Muzica harp poate fi deosebit de calmare.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Sfaturi pentru a vă calma focurile de foc, tunetele și fobiile de zgomot