Numele de pește comun începând cu y

Galben de laborator de laborator

Aici o listă de peşte, de la cichaiul de păun de culoare galbenă izbitoare la Kribensisul galben timid, care începe cu litera "y."

Numele de pește care încep cu "y"

Galben Banded Moenkhausia

Nume stiintific: Moenkhausia sanctaefilomenae

Acest pește comunitar este un înotător rambunptiv, activ păstrat cel mai bine într-un grup de cel puțin cinci, dar nu trăiește bine cu specii mai timide. De asemenea, poate suporta peștele cu aripioare mai lungi. Această rasă se bucură de un rezervor plantat cu o mulțime de locuri spre Dart și Ascunde. Banda galbenă de pe baza Firmului caudal dă peștelui numele. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de "ochi roșii tetra" pentru locul roșu strălucitor pe ochiul superior.

Galben julie

Nume stiintific: Julidochromis ornatus

Aceasta este una dintre cele mai frecvente specii julidochromi, numite "julies" în rândul pasionilor. Ele sunt un pește teritorial, dar pot trăi bine într-o pereche împreună cu alte cichlide mici și medii din Tanganyikan care trăiesc în diferite zone ale rezervorului. A acvariu mare este necesar dacă păstrați mai multe julie.

Regele galben Piranha

Nume stiintific: Serrasalmus ternetzi

Păstrați regele galben Piranha în grupuri cu un acvariu mai mare care are un substrat neted pe fund. Se vor bucura de câteva roci sau rădăcini sau plante de roci nu sunt necesare și puteți decora restul acvariului așa cum alegeți.

Galben kribensis

Nume stiintific: Pelvicachromis humilis

Kribensisul galben este o specie rară păstrată printre pasiștii de pește. Acest pește tinde să fie foarte timid și are nevoie de locuri de ascundere suficiente (precum și zone de reproducere) pentru ca acestea să fie confortabile. Utilizați ghivece de lut, rădăcini, peșteri și bucăți de lemn de pluș. Plantele nu sunt necesare, dar se vor bucura de acoperirea suplimentară pe care o oferă. Kribensisul galben sapat gropi la reproducere, folosesc astfel un pietriș fin sau un substrat de nisip.

Laboratorul galben

Nume stiintific: Labidochromis caerulus

Laboratorul galben este întotdeauna în mare cerere, deoarece este unul dintre cele mai populare cichiduri din rândul pasionilor. Este sportivă o culoare galbenă strălucitoare și o personalitate pașnică, ceea ce îl face un mare partener de rezervor pentru sute de alte cichlide. Laboratorul galben este o gura de gură - femelele se află ouă pe suprafața de roci și apoi îi îngroșește în gură - ei se înfruntă acolo timp de 18 zile înainte ca ei să le elibereze.

Cichlidă galbenă de păun

Nume stiintific: Aulonocara Baenschi

Păunurile sunt una dintre cele mai capturate și superbe Cichlids, Care este modul în care și-a câștigat numele. Bărbații au o culoare portocalie îndrăzneață cu albastru irizat în jurul gurii lor. Femeile, totuși, sunt incolore. Acest pește mănâncă nevertebrate care trăiesc în nisip. Se plimbă nemișcat în partea de jos a rezervorului și poate simți micro-mișcările în substrat. Când localizează o țintă, se scufundă în nisip și o cerșește prin împușcarea nisipului de nisip până când își găsește masa.

Galben-finalizat xenotilapia

Nume stiintific: Xenotilapia flavipinnis

Această specie blândă și de docile nu trăiesc bine cu mai multe pești mai cantanketousi sau viguroși. Păstrați-l într-un grup de șase până la zece pești, așa cum este prietenos și ieșind fără reproducere. Când se împart pentru a da naștere, devin mult mai teritoriale.

Mai mulți pești care încep cu litera "y" și numele lor științifice

  • Galben-coadă congo tetra - HemigramMopetersius caudadalis
  • Cichlidă violet cu coadă galbenă - Gefhilochromis Moorii
  • Galben-tetra - Hiphessobrycon bifasciatus
  • Yo-yo loach - Botia Lohachata
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numele de pește comun începând cu y