6 Activități pentru a vă arde energia câinelui

câine ședinței în camera de zi

Ce puteți face și câinele dvs. dacă sunteți blocați acasă din cauza distanței sociale sau a bolilor? La fel ca noi, câinii noștri au nevoie de exerciții fizice, de stimulare mentală și de interacțiune în viața lor de zi cu zi. Dacă sunteți în carantină de sine pentru că sunteți bolnav sau compromis imunic, aici sunt unele Lucruri pe care le poți face acasă cu puiul tău.

Petrecere de vânătoare

Pisicile sunt bine cunoscute ca fiind pradă eficiente, dar nu uita asta câinii le place să vâneze, de asemenea! În loc să vă hrănească câinele doar dintr-un castron, își perfecționează instinctul de vânătoare. Ascunde o parte din kiblele lor și / sau tratamente în zonele casei dvs. Le puteți ascunde în mod liber sau puteți utiliza jucării comerciale și alimentatoare de puzzle. Dacă câinele dvs. nu a folosit niciodată un alimentator de puzzle înainte, nu le face să schimbe curcanul rece. Nu vrei să faci prima vânătoare prea dificilă sau pot renunța și apoi nu este distractiv pentru câinele tău sau pentru tine. Încă oferă cea mai mare parte a mâncării lor în castronul lor că sunt obișnuiți, dar ascunde unele dintre cele kibble în zone câinele dvs. îi place să frecventeze cel mai mult.

Jocuri puzzle

Există o varietate de alimentatori de puzzle staționari și jucării, de asemenea. Deoarece profesioniștii veterinari învață din ce în ce mai mult despre comportamentul câinilor, ei primesc o mai bună înțelegere a nevoilor lor de stimulare și îmbogățire mentală. Acest lucru este minunat pentru proprietarii de câini, pentru că înseamnă că există tot mai multe jucării puzzle disponibile în mod comercial pentru noi. Ca și în cazul alimentatorilor de puzzle de rulare, setați câinele dvs. pentru succes. Dacă puii dvs. nu a folosit niciodată o jucărie de puzzle înainte, începeți simplu.

Face un mat de snuffle

O mat de snuffle este, în esență, un alt alimentator de puzzle / jucărie în care câinele tău poate hrăni alimentele, tratează și jucării mai mici ascunse în covor cu nasul lor. De asemenea, sunt super simple pentru a face atunci când sunteți deja blocați acasă și puteți căuta ceva pentru a vă menține ocupat. Tot ce aveți nevoie pentru a face unul este un covor din cauciuc cu găuri și o lungime de fleece (până la o curte în lungime, în funcție de dimensiunea covorului). Tăiați fleece în benzi variind de la unul la o jumătate de centimetri lățime și șase până la șapte centimetri lungi.

Dacă uniformitatea este estetica dvs., atunci asigurați-vă că benzile sunt de aceeași lungime. Pentru un aspect mai texturat, nu trebuie să fiți la fel de precis. Pentru a începe să-ți faci mat de snuffle, fir-o bandă de fleece printr-o gaură de covor, apoi înapoi prin gaura imediat adiacentă și legați un singur nod. Continuați până când terminați un rând de găuri și apoi repetați pentru fiecare rând suplimentar, asigurându-vă că toate nodurile și cozile de fleece sunt pe o parte a covorului. Stropi unele tratamente sau kible pe fleece și lăsați-ți nasul în jurul conținutului inimii lor.

Classics: Fetch, Tug-O-Război și Etichetă

Cine spune că trebuie să fii la parc pentru a juca Fetch? Dacă aveți spațiul de podea, aveți tot ce aveți nevoie! Bineînțeles, pentru că majoritatea dintre noi cresc, "nici o bile în casă" nu era doar o regulă a casei flippant, așa că aveți grijă atunci când jucați că lucrurile nu sunt prea rambunceptioase. Dacă puii dvs. este mai mult tug-o-război sau etichetă / ventilator de păstrare, acestea pot fi, de asemenea, modalități distractive de a arde energie pentru câinele dvs. (și pentru tine, de asemenea).

Clasa Cardio

Luați jucând la următorul nivel! Aruncați mingea pe o sală sau un set de scări pentru a vă deplasa cu adevărat câinele. Ca și în cazul preluării și păstrarii, deși, aveți grijă lucrurile să nu fiți prea în mână, astfel încât câinele dvs. să nu bată ceva în casă.

Învățați-i un nou truc

Utilizați toate acest timp gratuit pentru a vă învăța puiul nou trucuri. Folosind un clicker Și câinele dvs. preferat tratați de mușcături, câinele dvs. poate flutura, filarea și jocul mort la comandă în cel mai scurt timp!

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Implementarea îmbogățirii mediului pentru câini. Colegiul de Medicină Veterinară, Universitatea Purdue

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Activități pentru a vă arde energia câinelui