Câinele nu va ieși afară: 5 motive ca câinele dvs. Refuză să meargă

Câinele câștigă

Câinii iubesc de obicei mergând pe aventuri și sunt dornici să-și petreacă timpul afară. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. nu va ieși dintr-o dată, atunci ar putea fi o problemă și este important să aflați. Câinii vor asocia adesea anumite locuri cu anumite lucruri și, dacă au avut o experiență rea, acest lucru ar putea provoca unele stres și inhibă dorința lor de a ieși afară. Cheia în aceste situații este de a se asigura că timpul extern are asociații pozitive. Cu toate acestea, motivele pentru care pupul dvs. nu se întâmplă în afara ar putea fi cauzat de o multitudine de factori de la anxietate la boală. Astfel, este imperativ să examinăm diferitele motive cu privire la motivul pentru care acest lucru s-ar putea întâmpla și de a vă consulta VET sau chiar un comportamentist dacă este necesar.

Desensibilizarea ar putea fi, de asemenea, esențială și va trebui, de obicei, să înceapă mici. Umblați câinele în jurul unui spațiu mic din grădină și extindeți treptat domeniul de aplicare pe măsură ce încrederea lor crește. Dacă ei sunt speriați să meargă din afară, asigurați-vă că rămâneți calm și le lăuda întotdeauna când fac ceva bun. Nu striga la ei dacă se întâmplă accidente, deoarece acest lucru ar putea crește anxietatea și pot perpetua problema. Câinele dvs. va răspunde cel mai bine la o pregătire bună și consecventă.

Câinele trist situat la domiciliu

Câinele tău este speriat

Unul dintre motivele cheie pentru care puiul dvs. nu va ieși afară este probabil pentru că se simt anxios sau frică. S-ar putea să fi avut o experiență proastă afară și se tem că se tem că acest lucru se va întâmpla din nou. Poate că s-au strigat de un străin sau au fost mușcați de un animal în grădină. Răspunsul lor la lumea exterioară se bazează acum pe frică și este treaba voastră să vă reluați creierul astfel încât să se simtă în siguranță când petrec timpul afară. Anxietatea poate fi cauzată de o serie de lucruri și dacă câinele dvs. este un pooch de salvare, este posibil să nu știți ce au trecut. Consistența și bunătatea sunt întotdeauna esențiale și consolidarea pozitivă a fost bine cercetată în a face o mare diferență în viața animalelor. Uneori s-ar putea să aveți o situație cu un cățel speriat să ieșiți afară. Din nou, fiți răbdători, deoarece acest lucru este foarte nou pentru ei. ajutați câinele să realizeze că lumea exterioară nu este înfricoșătoare și că sunt în siguranță. De asemenea, arătați-le că se pot întoarce cu ușurință în interiorul când vor.

Câinele tău este în durere

Un alt motiv pentru care câinele dvs. ar putea fi reticent în a ieși afară este că sunt în durere. Poate că și-au rănit laba și doarele de mers pe jos, au o splinter care are nevoie de ieșire sau se ocupă cu unghiile îngrozite care se sapră în tampoanele de labe când merg pe jos. Asigurați-vă că verificați labele pentru orice semn de rănire și consultați medicul veterinar dacă este necesar. Unii câini ar putea să prospere bine cu o pereche de cizme de câine. Acestea pot proteja labele și să se asigure că nu sunt arse pe drumuri fierbinți. Acestea ar putea, de asemenea, să se ocupe de o boală internă care nu are simptome fizice externe. Dacă câinele nu-și oprește mâncarea sau apa de băut, se ocupă de un stomac sau vărsături supărat sau pare letargic sau în imposibilitatea de a se deplasa, este mai bine să vă consultați medicul veterinar și să obțineți o opinie medicală.

În legătură cu o postare: Ceara de protecție la labe pentru câini

Ei îmbătrânesc

Puii mai în vârstă pot deveni anxioși și chiar se ocupă de probleme precum demenţă. Acest lucru le poate face să se simtă nesigure și nu pot deveni nesiguri de cele mai familiare dintre împrejurimi. Prin urmare, este important să păstrați împrejurimile lor ca fiind familiare și structurate cât mai bine. Lipiți de o rutină cu puii dvs. seniori și asigurați-vă că timpul de hrănire și timpul de potty se întâmplă în același timp și în același loc în fiecare zi. Câinii mai în vârstă au nevoie de o anumită răbdare și îngrijire și este, de asemenea, importantă să obțină verificarea anuală la veterinarul lor pentru a se asigura că ei fac bine. Câinii, la fel ca oamenii, sunt mai predispuși la anumite afecțiuni, deoarece îmbătrânesc și este imperativ ca proprietarii să-i țină ochii și să se asigure că se simt sănătoși și bine. Dacă puiul dvs. senior este frică să meargă în afara, se poate ocupa de o problemă medicală și acest lucru ar trebui exclus mai întâi. Dacă aveți îngrijorări despre câinele dvs. și procesul de ras, discutați-vă la veterinarul dvs. și asigurați-vă că faceți o verificare regulată. S-ar putea să doriți, de asemenea, să schimbați dieta și să optați pentru alimente care sprijină persoanele în vârstă.

În legătură cu o postare: Senior Dog Alimente

Câine care se așeză în fața ușii

Sensibilitate la sunet

Dacă ați exclus orice probleme medicale și câinele dvs. este încă anxios când vine vorba de a merge în aer liber, ar putea fi super sensi la sunet. Câinii pot auzi la o frecvență mult mai mare decât oamenii pot și astfel sună că nu par prea tare pentru noi puteam într-adevăr un câine. Ei ar putea deveni agitat de o serie de sunete care nu ne-ar putea deranja. Zgomotele pe care câinele dvs. le-ar putea găsi neliniștit ar putea include:

  • Alți câini și lătratul lor
  • Țipând copiii sau oamenii de zgomot apropiați
  • Lawnmowers, tractoare sau camioane
  • Proiecte de construcție sau de construcție unde sunt utilizate unelte electrice puternice
  • Zgomotele naturii ca tunet sau fulgere
  • Focuri de artificii (care pot provoca o mare stres și anxietate în animale de companie)

Dacă aceste sunete sunt înspăimântați câinele, ar fi o idee bună să le luați în aer liber în momente diferite ale zilei sau chiar seara când unele dintre aceste sunete s-ar fi putut opri. O plimbare de seara devreme este, de asemenea, o idee bună, deoarece vremea va fi mai rece și acest lucru vă permite ca dvs. și câinele dvs. să vă relaxați după o zi plină.

Ei nu au avut o pregătire adecvată de socializare

Formarea de socializare este esențială pentru ca câinele dvs. să se simtă în siguranță și sigur în lumea exterioară. Această formare începe de obicei când sunt de câteva luni și ar trebui să apară în mod ideal înainte ca câinele să ajungă la 4 luni. Încurajați-i să exploreze necunoscutul și să le liniștească. că sunt în siguranță. Dacă aveți o salvare mai veche sau pupul dvs. a ratat această etapă critică, asigurați-vă că consultați a dresor de câini și să ia în considerare mersul la unele clase. Acest lucru va extinde abilitățile lor sociale și, în cele din urmă, le va face o ploaie mult mai fericită.

Ce nu ar trebui să faceți dacă câinele dvs. se simte speriat

  • Nu pedepsiți câinele dvs. - pedepsirea câinelui dvs. îi va face doar mai speriat să meargă afară și nu vor face nimic pentru a-și intensifica încrederea și a le face să se simtă în siguranță. În timp ce poate fi frustrant pentru a naviga situația unui pup care nu dorește să părăsească casa, răbdarea este cheia și bunătatea și o abordare blândă poate merge mult timp în a face să se simtă în siguranță din nou.
  • Nu le împingeți prea mult - în timp ce doriți să le încurajați cu ușurință să explorați lumea și să părăsiți casa, împingându-i că poate avea efectul opus și îi face să se simtă frică. Dacă aveți de-a face cu un câine frică să plece în afara, este important să fii răbdător și calm. Să le coaxizați ușor fiecare atât de des, dar nu le împingeți prea mult.

Femeia care merge cu câine de beagle în parc

Cum să-ți atrage puii să exploreze lumea

  • Intinde-le cu tratamente: faceți timp în afara timpului pentru o mulțime de tratamente gustoase și recompense. Vrei să asociezi lumea exterioară cu pozitivitate și fericire. Acest lucru va dura ceva timp, dar cu suficient efort și răbdare pe care o va plăti.
  • Joacă jocuri cu ei: faceți timp în afara unui moment minunat pentru jocuri și explorare. Aduceți mingea sau jucăria preferată și petreceți o perioadă minunată de calitate împreună. Acest lucru va asocia încet timpul în aer liber cu distracție și fericire. Armarea pozitivă este esențială.
  • Fii blând: chestia cheie este să fii blând și bun cu câinele tău. Consolidarea pozitivă necesită timp, dar va plăti în cele din urmă, deoarece construiește încredere între dvs. și puii dvs.
  • Consultați un comportamentist: Dacă vă luptați să vă aduceți pooch-ul, este o idee minunată să consultați un terapeut de comportament profesional. Ei vă vor oferi instrumente practice cu privire la modul în care puteți spori încrederea puilor.

Când câinele dvs. refuză să meargă afară, poate provoca o mulțime de supărare și stres. Cu toate acestea, prin consultarea profesioniștilor și de a face probleme într-un mod iubitor și blând, veți putea în curând să vă sprijiniți câinele și veți face o viață în aer liber plăcută încă o dată. Luând câinele dvs. pentru o plimbare este esențială pentru bunăstarea lor. De fapt, mulți au sugerat că o plimbare câine este mult ca și citind ziarul. Le permite să-și exercite părți ale creierului, ceea ce nu primește întotdeauna stimulați și mirosurile noi îmbunătățesc bunăstarea câinelui tău. O plimbare pe zi este mare pentru bunăstarea fizică și emoțională atât la câini, cât și la oameni și este astfel o activitate minunată de legare pentru orice proprietar și câinele lor.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele nu va ieși afară: 5 motive ca câinele dvs. Refuză să meargă