Cele mai bune organizații de caritate pe animale pe care ar trebui să le cunoașteți

Ursul polar pe topirea gheții, Svalbard, Norvegia

Doriți să faceți o diferență în viața animalelor din întreaga lume? Luați în considerare efectuarea unei donații unei organizații de caritate care servește animalelor! Ajungeți la animalele fără adăpost, pe cale de dispariție și la risc și Obțineți o informație suplimentară. Este o victorie, corectă?

Alegerea carității potrivite poate fi dificilă - cât de mult din procesul de caritate merge într-adevăr la animale? Ce caritate va avea cel mai mare impact? -- Așa că am făcut munca pentru dvs. Verificați aceste nouă organizații de caritate care beneficiază de animale domestice, animale de fermă, Speciile pe cale de dispariție și la risc, Viața acvatică și multe altele!

01 din 09

Adăpostul local sau salvarea dvs. locală

O căutare rapidă Google vă poate ajuta să găsiți adăposturi de animale și salvați în zona dvs. Adăposturile și salvările servesc cel mai frecvent pisici și câini, dar unii iau și alte animale domestice, cum ar fi iepurii, hamsterii sau cobaii, de asemenea.

Dacă nu vă puteți permite să faceți o contribuție financiară, luați în considerare donarea unor bunuri utilizate ușor sau timpul de voluntariat! Apelați înainte pentru a vedea ce vă adăposturi locale sau salvați au nevoie de majoritatea, dar păturile, jucăriile, alimentele și produsele de curățare sunt aproape întotdeauna necesare.

  • 02 din 09

    Fondată de peste 30 de ani în urmă, cei mai buni prieteni de animale este cel mai mare adăpost fără ucidere a Statelor Unite pentru animalele de companie, cum ar fi pisici, câini și cai.

    Cei mai buni prieteni ai animalelor nu numai că oferă adăpost pentru animalele de companie fără adăpost din Los Angeles, Atlanta, New York și Utah, dar lucrează și cu adăposturile locale pentru a învăța oameni despre nevoia de spay și neutru, discriminarea de rasă și cățelușul. Scopul lor? Pentru a reduce numărul de animale ucise în adăposturi în fiecare an și, în cele din urmă, la Salvați-i pe toți.

    Donați cele mai bune prieteni Societatea Animală acum.

  • 03 din 09

    Societatea umană este una dintre cele mai cunoscute programe de bunăstare a animalelor din lume și, pentru un motiv bun: nu numai că societatea umană are o serie de programe menite să susțină animale domestice, dar Au lansat inițiative împotriva vânătorii sălbatice, testarea animalelor și agricultura din fabrică, de asemenea.

    Unele dintre realizările Societății Humane includ închiderea moriilor de catelus, consolidarea legilor privind bunăstarea animalelor și asigurarea îngrijirii și protecției animalelor care au nevoie prin centrele lor veterinare și de reabilitare, unitățile de susținere a vieții sălbatice și echipa de salvare a animalelor.

    Donați acum societății umane.

  • 04 din 09

    Cu sanctuari în Watkins Glen, New York, Los Angeles și Orland, California, Sanctuarul Farmului oferă adăpost și îngrijire animalelor salvate din operațiunile agricole din fabrică. De fapt, sanctuarul fermei este primul adăpost al Statelor Unite pentru animalele de fermă.

    Sanctuarul fermei nu numai că oferă adăpost la peste 1.000 de animale de fermă salvată, dar promovează modificările legii și politică pentru a sprijini animalele de crescătorie pentru alimente, educă publicul pe probleme de bunăstare care înconjoară fermele din fabrică și oferă oportunități de voluntariat în fiecare locație sanctuar.

    Donați la Sanctuarul Farmului acum.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Înființată în New York City în 1957, obiectivul original al animalelor a fost acela de a proteja pisicile și câinii prin oferirea unor proceduri spay și neutrice și au atins acest scop: este estimat că organizația a asistat în spargerea și neuteringul de peste 2 ani.5 milioane de animale de companie.

    De la înființarea, prietenii animalelor au avut un rol activ în care pledează Ajutoare de adăpost pentru animale, testarea, vânătoarea și colectarea de blană, precum și protejarea și susținerea habitatelor sălbatice și a habitatelor sălbatice din întreaga lume.

    Donați prietenilor animalelor acum.

  • 06 din 09

    Operarea unuia dintre cele mai mari sanctuare ale lumii pentru elefanții orfani, girafe și rinofi, Trust David Sheldrick Wildlife promovează conservarea, conservarea și protecția vieții sălbatice prin inițiative anti-braconate și educaționale.

    Doriți să "adoptați" un animal orfan? Trustul Wildlife David Sheldrick oferă un program digital Foster unde puteți susține un elefant, girafă sau rinocer în nevoie! Dacă vă angajați cu 50 de dolari sau mai mult, veți primi actualizări lunare despre animalul (sau animalele dvs.) și un acuarelă personalizată a fosterului dvs. manual de către executorul organizației, Angela Sheldrick.

    Încurajați un animal sau faceți o donație la Trust David Sheldrick Wildlife.

  • 07 din 09

    Știați că numai 4% din oceanele lumii rămân neafectate de activitatea umană? Pescuitul excesiv, poluarea și pierderea vieții mării au devastat ecosistemele oceanului - și o mare parte din aprovizionarea cu alimente din lume.

    Oceana, o organizație care vizează protejarea oceanului și stimularea ofertei alimentare din lume, folosește fapte științifice și educație globală pentru a promova schimbarea, promovarea legilor și a politicilor menite să protejeze oceanele și să reducă poluarea.

    Donați la Oceana acum.

  • 08 din 09

    Cu peste cinci milioane de suporteri și o prezență în peste 100 de țări din întreaga lume, Fondul World Wildlife (AKA Fondul mondial pentru natură) este probabil unul dintre cele mai cunoscute grupuri de advocacy de pe planetă. Platforma lor este conservarea faunei sălbatice și reducerea impactului uman asupra mediului - și au făcut un impact grav din 1995, WWF a investit peste inițiative de conservare de peste 1 miliard de dolari.

    Astăzi, focalizarea WWF se concentrează pe restaurarea a 36 de specii diferite, cum ar fi elefanții, tonurile și balenele, printre altele și reducând amprenta ecologică în șase domenii-cheie, cum ar fi emisiile de carbon și pescuitul.

    Donați acum la Fondul World Wildlife.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Fondată în 1866, Societatea Americană pentru Prevenirea cruzimii față de animale (altfel cunoscute sub numele de ASPCA) a fost prima societate umană a Americii de Nord - și și-au menținut platforma de prevenire a cruzimii de atunci. De fapt, ASPCA a ajutat peste 47.000 de animale, a efectuat peste 89.000 de proceduri spay și neutrice și a donat 12 milioane de dolari pentru alte programe de bunăstare a animalelor.

    Donați societății americane pentru prevenirea cruzimii animalelor acum.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai bune organizații de caritate pe animale pe care ar trebui să le cunoașteți