Dacă nu credeți că câinii au sentimente, uitați-vă la aceste fotografii

Dacă nu don `Titlu =

Fiecare câine vagabond așteaptă cu nerăbdare să-și găsească propria familie umană - propria casă. Standurile câinilor la adăposturi și case de foster sunt temporare. De acolo, viitorul lor poate duce doar la unul din cele două lucruri - o casă permanentă sau eutanasie. O alegere mai bună este destul de evidentă, deși nu este întotdeauna posibilă pentru toți câinii vagabonzi.

Organizații care susțin tratamentul uman al animalelor care lucrează neîncetat pentru a se asigura că fiecare animal găsit pe străzi obține o șansă corectă de a trăi acest vis. La fel ca oamenii, câinii au povești de spus, de asemenea. Pentru că trăiesc într-o lume în care legile omului guvernează, poveștile lor pot lua chiar mult mai trist.

Povestea lui Lana este o inimă. Ea a aparținut unui gunoi mare în Mexic și ea a fost cea mai mică. Când a sosit în Toronto, Canada, era doar de dimensiunea lui Dahlia Ayoub este mână. Ayoub, de Mutty puternic, Funcționează cu salvări de animale și societăți umane pentru a ajuta la potrivirea câinilor fără adăpost cu familii. Ea a avut privilegiul de a se uita la Lana.

LEGATE DE: Recapitul de duminică - adoptarea unui al doilea câine

Dacă tu Don

Ca runt în gunoi, Lana a trebuit să concureze pentru mâncare. Ea a fost, de asemenea, înspăimântată de multe lucruri. Probabil din cauza acestei experiențe, Lana a crescut cu un instinct de pază.

Ea ar mârâit ocazional când ceva a amenințat-o; În caz contrar, Lana a fost doar un câine dulce și amuzant mic. Ea a iubit plimbările ei și a devenit de fapt să iubească compania altor câini.

Lana a fost pentru adopție, dar între timp, a fost plasată într-un program special. În cadrul programului, ar fi care trăiesc în locuințe pentru perioade scurte până când o familie ar adopta definitiv o familie. Nu au existat probleme întregi când a plecat de la o casă favorabilă la altul. Lana părea gata pentru ziua în care va fi adoptată!

În acea zi a venit pentru Lana. Când avea peste cinci luni, o familie a venit să o adopte. Se pare că căutarea lui Lana sa terminat. Pentru o scurtă vreme, câinele a crezut că are o casă reală și o familie pentru a apela pentru totdeauna.

Doar când Lana a început să se stabilească, familia a decis să o întoarcă la adăpost.

Dacă tu Don

Lana aparent a fost rupt la mama, și acest incident a determinat familia să o dea. Erau, evident, instinctul de păzitor al lui Lana preluând. A fi respins s-ar putea întâmpla oricui, și nu numai că vorbesc despre câini. Dar la Lana, a arătat ca și cum a fost sfârșitul lumii ei, mai ales când a fost adusă în lumea familiară cu patru corned înapoi în adăpost.

Își apucă capul și se aplecă pentru susținerea colțului rece al canisei. A fost o poză care vorbea despre lipsa de speranță. Ea nu ar fi buget - nici măcar pentru plimbări preferate.

Articol conex: Câinele meu mă iubește? Mituri și fapte despre emoțiile de câine

Dar, cu siguranță, un câine sănătos și vesel nu poate trăi așa pentru totdeauna. Nu în timp ce există oameni care îngrijesc câinii, oricum. Ayoub a auzit despre Lana și a mers să viziteze imediat câinele. Audierea vocii familiare a lui Ayoub era toată Lana. Ea a sărit de bucurie, bătând Ayoub cu entuziasmul ei!

Rețeaua de organizații care lucrează pentru bunăstarea câinilor continuă să găsească case permanente pentru câinii fără adăpost, cum ar fi Lana. Din nou, Lana a fost plasată pentru adopție. Momentan, ea a fost luată Câinii de salvare se potrivesc sub aripile sale. Această organizație non-profit a găsit Lana o casă favorabilă în care își așteaptă șansa într-o viață minunată într-o casă permanentă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dacă nu credeți că câinii au sentimente, uitați-vă la aceste fotografii