"Câinele vechi, câinele nou", ad captează o poveste de inimă despre adoptarea pet

Odnd_tea Party

Coldwell Banker a lansat un anunț, intitulat "Câine vechi, câine nou,"Care afișează modul în care adoptarea unui animal de companie poate aduce bucurie și iubirea într-o casă. Anunțul are un câine adorabil, complet, numit Cooper, precum și o poveste de inimă despre adoptarea câinilor mai în vârstă - câinii mai în vârstă au adesea un timp mai greu de găsit case. În videoclip, o fată tânără și familia ei participă la un eveniment de adopție. Ea este atrasă de Cooper, "vechiul câine" și îl ia peste mulțimea de câini mai tineri. Familia fetei adoptă Cooper, iar videoclipul se termină cu fata și cooperul împărtășind un moment cu bucurie, unde cei doi se îmbracă și au ceai împreună.

Publicitatea este cea mai recentă caracteristică a "Casei pentru câini" a lui Coldwell Banker ", un parteneriat cu AdopT-A-PET.COM. Din 2015, aceste două organizații au ajutat la găsirea de case pentru mai mult de 20.000 de câini. Găsirea casei pentru totdeauna pentru câini este un obiectiv important pentru ambele organizații.

"Campania" Vechi câine, câine nouă "arată cum înțelegem mai mult decât numerele când vine vorba de imobiliare, înțelegem ce este vorba despre casă. Suntem încântați să renunțați la "acasă pentru câini" de la domiciliu cu debutul câinelui vechi, câine nou."Weekendul Național de Adopție a PET-ului are loc în perioada 13-14 octombrie a acestui an, iar nu putem aștepta să vedem că modalitățile dedicate și creative, birourile noastre să sărbătorească acest eveniment și să se conecteze cu comunitățile lor" spune David Marine, Vicepreședinte Senior de Marketing, Coldwell Banker Real Estate LLC. Câinii dețin un loc special în inimile agenților Banker Coldwell, iar acest anunț captează cât de mult un câine poate transforma o casă într-o casă.

Pentru a afla mai multe despre proiectul de case pentru câini sau pentru a vă implica vizitaAdopT-A-PET.COM sau Coldwellbanker.COM.

Adoptarea unui animal de companie este o decizie excelentă și plină de satisfacții pentru mulți oameni și, în funcție de tipul de stil de viață pe care îl conduceți, un animal de companie mai vechi ar putea fi alegerea perfectă pentru dvs. Dacă sunteți în căutarea de a adopta un animal de companie, nu uitați să verificați Cele mai importante întrebări de întrebat la adoptarea unui animal de companie. Obțineți sfaturi de specialitate cu privire la ce să luați în considerare atunci când adoptați un prieten blană.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » "Câinele vechi, câinele nou", ad captează o poveste de inimă despre adoptarea pet