Top 10 sfaturi pentru izolarea unui câine

Tânără femeie cu Jack Russell Terrier Puppy

Câinii și copiii pot fi o combinație excelentă dacă câinele dvs. a învățat cum să se comporte în jurul copiilor. Unii câini iubesc copiii și par să știe în mod natural cum să acționeze în jurul lor. Acești câini au nevoie încă de formare și socializare. Este important să-și cunoască granițele.

Nu toți câinii se vor întâlni cu copiii. De fapt, câțiva câini sunt chiar Frica de copii. Mulți dintre acești câini pot fi instruiți să se comporte în jurul copiilor la o distanță sigură, dar unii nu vor fi niciodată capabili să interacționeze în siguranță cu ei.

Dacă aveți copii care trăiesc sau vizitează casa dvs., este vital să vă asigurați că sunt întotdeauna în siguranță în jurul câinelui dvs.

01 din 10

Puii trec printr-o perioadă critică de dezvoltare între vârstele de aproximativ 8 și 16 săptămâni. Sunt mult mai probabil să învețe să accepte și să fie confortabil cu o varietate de oameni și situații dacă le sunt prezentate în acest timp. Dacă aveți un nou catelus, introduceți-l copiilor într-un mod pozitiv. Asigurați-vă că întâlnește diferiți copii de diferite vârste într-o varietate de situații. Copiii ar trebui să se comporte bine în jurul câinilor și blânde. Dacă câinele dvs. are experiențe bune cu copiii, le va asocia cu sentimente bune.

Dacă aveți un câine adult, îl puteți socializa în continuare în jurul copiilor. Procesul ar trebui să meargă mai încet și ușor. Asigurați-vă că oferiți o mulțime de tratamente valoroase și laudă. Scoateți câinele dvs. din situația la primul semn de stres.

  • 02 din 10

    Având un câine bine comportat este primul pas în asigurarea siguranței copiilor din casa dvs. Învățați-vă câinele Comenzi de bază, cum ar fi starea și în jos, și veți putea să-l învățați cum să se comporte în jurul copiilor. De exemplu, dacă primul său impuls este să sari în sus pentru a săruta vizitatorii, învățându-l să se întindă în loc să vă va permite să o direcționați la un comportament mai adecvat.

    Poate doriți să luați câinele dvs. la cursuri de formare pentru a obține asistență din partea formatorilor profesioniști. Clasele de formare a câinilor sunt mai accesibile decât formarea profesională unu-la-unu și permit câinelui dvs. să învețe să se comporte în jurul altor câini.

  • 03 din 10

    Chiar și cel mai bun copil care se comporta uneori nu se poate păstra să-și arunce brațele în jurul gâtului unui câine sau tragând pe coada unui câine. Pregătiți-vă câinele pentru acest fel de atenție înainte de a intra într-un copil. Dați-i o mulțime de laudă și poate chiar și câteva tratamente în timp ce trageți ușor coada, țineți labele, îmbrățișați-l, și verificați urechile sale. Dacă câinele dvs. prezintă frică sau anxietate la acest model blând, atunci ar putea fi cel mai bine să-l păstrați pe copii la distanță.

  • 04 din 10

    S-ar putea să nu vă deranjeze câinele să săriți pe tine să vă salut, dar nu fiecare vizitator la casa dvs. va simți același lucru. Poate fi deosebit de periculos atunci când vizitatorul dvs. este un copil mic care poate fi rănit dacă câinele dvs. le bate peste.

    Cel mai bun pariu este să nu permiteți câinele dvs. să sară deloc. Dacă câinele dvs. sare când umblați prin ușă, îl puteți cere să stați în schimb. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să mergeți înapoi pe ușă când sare. Dați câinele dvs. o mulțime de atenție și laudă pentru păstrarea tuturor celor patru labe pe podea când umblați prin ușă. Câinele va învăța în curând că este mult mai plină de satisfacții să nu sară asupra oamenilor.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Introduceți câinii la jucăriile copiilor

    Gândiți-vă la toate lucrurile pe care jucăriile pentru copii le pot face. Păpușile și animalele umplute fac adesea zgomote amuzante, înalte. Bicicletele merg pe lângă un ritm rapid. Bilele sunt aruncate sau lovite peste curte. Toate aceste lucruri pot face foarte tentante ca câinele dvs. să fure, să mestece sau să urmărească jucării. În timp ce acest lucru poate duce la distrugerea jucăriilor, poate duce, de asemenea, la copii care se îmbătrânesc sau au bătut.

    Câinii sensibili se pot temi de jucăriile copiilor și apoi încep să se asocieze și de frica cu copiii.

    Introduceți câinele dvs. jucăriilor copiilor fără copii în jur. Aceasta este atunci când comenzi precum lăsați-l și rămâi veniți la îndemână. Utilizați aceste comenzi pentru a vă menține câinele de furtul sau urmărirea după jucării. Asigurați-vă că ați redirecționat câinele dvs. la jucăriile de câini adecvate. Dacă câinele dvs. este tipul nervos, recompensa tratamente atunci când câinele dvs. este în jurul jucăriilor.

  • 06 din 10

    Acționa ca un copil

    Să ne confruntăm cu faptul că copiii se comportă diferit decât adulții. Ei alerg și strigă și se mișcă erratic. Încercați să vă prezentați câinele la unele dintre aceste comportamente. Învățați câinele dvs. să rămână și lucrați lent pentru a rămâne într-un singur loc în timp ce alergi în jurul curții sau strigă într-o voce asemănătoare cu copilul.

    De asemenea, puteți obține câinele dvs. obișnuit cu modul în care copiii se comportă prin luarea la un parc sau la un loc de joacă. Păstrați distanța la început și lucrați încet mai aproape de copiii de joc. Dacă câinele dvs. pare îngrijorat în orice moment, luați câțiva pași înapoi și începeți peste. Păstrați lucrurile distractive și folosiți o mulțime de laudă și tratați.

  • 07 din 10

    Câinii fac adesea mai bine în jurul copiilor dacă au o cale de evacuare. Cratează-ți câinele, astfel încât să fie fericit și confortabil într-o cutie. Faceți-o clară pentru copiii din casa dvs. că cutia este în afara limitelor acestora. În acest fel, câinele dvs. poate interacționa cu copiii când vrea, dar are și un loc sigur pentru a face o pauză.

  • 08 din 10

    Nu forțați un câine să accepte copii

    Unii oameni cred că deținerea unui câine, astfel încât un copil să poată anima, este o modalitate bună de a introduce câini și copii. Neadevarat! Dacă un câine este frică de copii, ținându-l în timp ce un copil se apropie și animalele de companie poate fi o experiență terifiantă. Un câine care este frică poate deveni agresiv și mârâit, Snap sau mușcă Într-un efort de a scăpa de obiectul temerilor sale - în acest caz, copiii. În schimb, permiteți câinelui dvs. cât mai mult timp, deoarece trebuie să se simtă confortabil în jurul copiilor și să-i dea șansa de a-și aborda propriile condiții.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Cea mai bună modalitate de a construi o relație bună între câine și copii este de a folosi armarea pozitivă. Când câinele dvs. se comportă bine în jurul copiilor, asigurați-vă că îi oferiți o mulțime de laudă, tratamente și atenție. Câinele tău va afla că lucrurile bune se întâmplă ori de câte ori copiii sunt în jur. În curând va fi fericit să caute copii și să păstreze cel mai bun comportament.

  • 10 din 10

    Câinii nu sunt singurii care au nevoie de formare. Copiii trebuie, de asemenea, să primească reguli despre cum să se comporte în jurul câinelui dvs. Asigurați-vă că orice copil care intră în casa dvs. știe următoarele:

  • Câinele ar trebui să fie ușor de companie.
  • Atenția nu ar trebui să fie forțată pe câine.
  • Cutia câinelui este în afara limitelor.
  • Nu vă apropiați de câine în timp ce mănâncă sau mestecând un os.
  • Lăsați câinele în timp ce dormește.
  • Asigurați-vă că un adult este în jur când câinele este în cameră. Copiii nu ar trebui niciodată să fie lăsați nesupravegheați cu un câine.
  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Top 10 sfaturi pentru izolarea unui câine