Care trebuie să știe despre adoptarea dvs. De pisici?

Proprietar cu Cat

Sunt atât de multe de gândit când tu Adoptați o nouă pisică: Ce să le numim, cum să le hrăniți, unde cel mai bun loc este să-și înființeze copacul de pisici pentru vizionarea maximă a păsărilor și atât de mult mai mult. Un lucru pe care nu-l puteți gândi (dar probabil ar trebui) este cine trebuie să notificați.

Adoptarea oricărui animal nou înseamnă o întrerupere a rutinei dvs. normale. Animalele au nevoie de timp pentru a se adapta la noile lor case, adesea, care necesită o atenție deosebită. Aducerea acasă o pisică este, de asemenea, o tranziție pentru amândoi, și în timp ce toată lumea se obișnuiește unul cu celălalt, este important ca oamenii potriviți din viața ta să știe ce se întâmplă pentru a vă ajuta să vă cazați.

Pentru a vă ajuta să navigați în acest proces, am pus împreună această listă la îndemână a persoanelor care trebuie să notifice înainte și imediat după adoptarea unei noi pisici.

Proprietarul tău

Dacă închiriați, va trebui să verificați mai întâi compania proprietarului sau de management pentru a vă asigura că sunt în regulă cu dvs. aduceți o casă de pisică, mai ales dacă este neclar în contractul de închiriere dacă animalele de companie sunt permise. Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău în această privință, deci primiți mai întâi aprobarea, mai degrabă decât să cereți permisiunea mai târziu.

Înainte de a vorbi cu proprietarul tău, aruncați o privire la închirierea dvs. Dacă există o politică de PET lax, probabil că veți fi bine să mergeți, deși ar trebui să le dați oricum un heads. Dacă contractul de închiriere este mai puțin clar, mergeți și întrebați-doar pentru a fi sigur.

Un veterinar

Alegeți un veterinar pentru adăugarea dvs. felină înainte de a-l aduce vreodată acasă. În acest fel, le puteți obține să se confrunte cu un furnizor de îngrijire imediat.

Dacă aveți deja un veterinar pentru animalele de companie existente, veți fi bine să așteptați până când adoptarea este definitivă și aveți documentele medicale ale pisicii dvs. În caz contrar, începeți să faceți cercetarea dvs. Odată ce știți data de adopție, sunați la programarea unui check-up timp de o săptămână, după ce pisica dvs. vine acasă (și mai devreme dacă au probleme medicale cunoscute). Chiar dacă pisica dvs. este perfect sănătoasă, este important să se stabilească relația lor cu un veterinar cât mai curând posibil.

Angajatorul dvs

Spre deosebire de Adoptarea unui catelus, Aducerea acasă o pisică probabil nu vă va schimba foarte mult de rutina de lucru. Acestea fiind spuse, merită întotdeauna să vă vedeți dacă este posibil să faceți câteva zile libere ajutați la ușurarea perioadei de ajustare a pisicilor, mai ales dacă ați adoptat un pisoi. Aceste zile în primele zile sunt importante pentru lipire și, cu atât mai mult timp vă puteți petrece împreună să vă obișnuiți cu prezența celuilalt, cu atât mai bine.

Cei dragi cu alergii pentru pisici

Alergiile de pisici sunt de două ori mai obișnuită Ca alergii de câine, există o șansă bună ca cel puțin câțiva dintre prietenii sau membrii familiei să aibă un timp greu de a fi în jurul noului dvs. adăugare blană. Ajungeți să le informați că intenționați sau ați adoptat o pisică, mai ales dacă sunt cineva care vine destul de des. Nu va însemna că nu pot niciodată să vină din nou, doar că vor dori să se adapteze alergiilor lor, luând o primă preventivă. Crede-ne, vor fi fericiți că ai spus ceva.

Prieteni și membrii familiei care iubesc pisicile

În al doilea rând, oamenii care vor fi cei mai încântați că ați adoptat o pisică vor fi prietenii și membrii familiei dvs. care au o afinitate pentru compania de feline. Cei care iubesc pisicile sunt, de asemenea, conștienți de situația prietenilor noștri de pisoi în salvare (există mai multe pisici decât câinii în adăposturi și ele sunt eutanasiate mai des), deci sunt adesea încântați să audă că o altă pisică a găsit-o fericită după aceea. De asemenea, vor fi cele mai bune surse de întrebări și sfaturi, precum și pentru dvs Go-to Pet Sitters.

Un serviciu de ședere pentru animale de companie

O mulțime de servicii de mers pe jos de câine oferă, de asemenea, check-in-uri de pisici, care este perfect dacă lucrați ore lungi sau călătoriți foarte mult. Contactați acum un serviciu, astfel încât să aveți pe cineva disponibil dacă aveți nevoie de un check-in în zbor sau trebuie să călătoriți în mod neașteptat. Vor trebui să vină pentru o întâlnire și să se întâmple înainte de a fi capabili să ofere servicii complete, așa că este ideal pentru a face asta mai devreme.

Urmașii dvs. instagram

Pisicile sunt stele sociale sociale naturale. Capul la Instagram (sau un alt site de social media preferat) și să vă arătați noul dvs. prieten - vor fi cu siguranță o mulțime de oameni dornici să vadă. Continuați și etichetați salvarea pe care ați adoptat-o ​​de asemenea dacă au un mâner. Veți ajuta să răspândiți cuvântul despre munca mare pe care o fac și poate chiar ajuta o altă pisică să se salveze în acest proces!

Aflați despre opțiunile dvs. pentru asigurarea medicală felină
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care trebuie să știe despre adoptarea dvs. De pisici?