African dormau: profilul speciilor

African Pygmy Dormouse

Dormauul african, cunoscut și ca o micro veveriță, este un rozătoare mic care arată foarte mult ca o veveriță foarte mică, cu unii șoarece Caracteristici. Aceste rozătoare sunt originare din regiuni subtropicale și tropicale din Africa de Est și de Sud și sunt găsite rareori în comerțul cu animale de companie exotice. Dormice sunt animale foarte active și agle, făcându-le greu de manevrat. Au nevoie de o incintă mare în care pot exercita, precum și o dietă variată. În general, ele sunt destul de greu de îngrijit și necesită un proprietar cunoscut și dedicat.

Prezentare speciala

Nume comune: Africa Dormouse, Dormouse Woodland, Dormauul African Pitic, Dormouse african Pygmy, Micro Veveriter

Nume stiintific: GraphIURUUS Murinus

Dimensiunea adulților: 3 până la 4 inci în lungimea corpului plus încă câțiva centimetri pentru coadă

Speranța de viață: 4 până la 6 ani

Comportamentul și temperamentul dormouse african

Dormitorul african sunt animale sociale și ar trebui păstrate în perechi de același sex sau grupuri mici. Agresiunea teritorială uneori poate apărea. Dar dacă grupul dvs. este ridicat împreună de la o vârstă fragedă, dormitorul coexistă în mod pașnic.

Aceste rozătoare sunt nocturne și cele mai active în dimineața devreme și seara târzie. De asemenea, sunt foarte sensibile la lumină, astfel încât să-și păstreze incinta de lumini strălucitoare și de ferestre. Dormitorul sunt, în general, animale liniștite, deși fac unele vocalizări care includ un zgomot ascuțit când se simt amenințat.

Ca animale de companie, ei tind să fie timizi, iar unii ar putea să nu devină niciodată în jurul oamenilor. Manipularea periodică de la o vârstă fragedă este cea mai bună abordare de a ajunge cu un animal de companie pe care îl puteți ocupa. Pentru a obține un dormitor obișnuit cu prezența voastră, bateți ușor blana în timp ce este în incinta sa, și oferiți-o tratează, cum ar fi bucăți de fructe proaspete. Următorul pas este să-l țineți în mâinile dvs. pentru creșterea duratei. Un dormitor se bucură de alpinism pe proprietarii lor. Și unii îi place să stea într-un buzunar de cămașă, pe care îl văd ca un loc de ascundere în siguranță. Totuși, dormitorul va mușca dacă se simte amenințat, așa că păstrați toate mișcările dvs. încet și blând în jurul lor.

Un dormitor nu se va lega cu tine ca un câine sau o pisică. Dar, de obicei, va fi obișnuit cu prezența voastră, iar unii vor veni în partea laterală a incintei pentru a-și urmări proprietarii. Păstrați orice alte animale de companie din gospodărie departe de dormitorul dvs. pentru a preveni leziuni la acest rozător mic, fragil. Așteptați să petreceți câteva ore pe săptămână pe curățarea și asigurați-vă că rozătoarele dvs. mănâncă o dietă echilibrată. Și scopul de a petrece cel puțin câteva ore pe zi, manipulându-vă camionul pentru a-l păstra.

Locuințele dormitorului african

Dormice african sunt artiști excelenți de evacuare și se pot strecura prin deschideri mici. Deci, cel mai bun tip de carcasă este un rezervor de sticlă sau plastic, cu o plasă fină bine fixată. Un rezervor de 10 galoane este dimensiunea minimă recomandată pentru două dormite. Dar pentru că acestea sunt animale atât de active, este ideal pentru a obține cât mai mare de rezervor, după cum vă puteți potrivi și permite.

Linia rezervorului cu câțiva centimetri de așternut, cum ar fi un produs de hârtie reciclat sau Aspen Shafings. Evitați așternutul de pin și cedru, deoarece aceste materiale pot irita un sistem respirator al rozătoarelor. De asemenea, includeți o cutie de cuiburi sau o ascunzătoare de animale mici, care se găsește la majoritatea magazinelor de companie. Tuburile din carton funcționează, de asemenea, atât pentru a se ascunde, cât și pentru a juca.

Deoarece Dormice petrec în mod natural o mulțime de timp în copaci, oferă ramuri pentru alpinism. De asemenea, puteți suspenda frânghiile de bumbac și jucăriile din lemn și frânghie (căutați jucării de parrot în magazinul de animale de companie) din partea de sus a incintei pentru alpinism și joc. Plus, adăugați un mic roți rozătoare cu o suprafață solidă pentru exerciții fizice.

O temperatura camerei care este de cel puțin 70 de grade Fahrenheit este potrivită pentru dormitor - păstrați rezervorul departe de curenți. Îndepărtați zilnic spoturile de așternuturi murdare. Și intenționați să eliminați și să înlocuiți toate așternuturile, precum și să curățați toate suprafețele din incintă cu săpun și apă ușoară, aproximativ în fiecare săptămână.

10 cele mai bune rozătoare mici pentru a păstra ca animale de companie

Alimente și apă

În sălbăticie, dormitorul mănâncă o dietă variată care include nuci, semințe, fructe, vegetație, ouă de păsări și insecte. Un soi bun pare a fi cheia pentru păstrarea dormitorului în captivitate. Partea principală a dietei Dormăriei dvs. ar trebui să fie un amestec de nuci și semințe, cum ar fi cele făcute pentru hamsteri și alți rozătoare mici. Pentru a completa acest lucru, oferiți fructe proaspete zilnic, cum ar fi bucăți de măr, banane și roșii. Și oferă surse de proteine, cum ar fi ouăle fierte, insectele de alimentare (E.G., mese viermi și greieri) și pui gătit.

Puneți o zi în valoare de piuliță și amestec de semințe într-un castron mic din incinta animalului dvs. pentru a ajunge pe tot parcursul zilei și înlocuiți-l cu alimente noi la fiecare 24 de ore. Puteți face acest lucru în orice moment în ziua în care este convenabil pentru dvs. Dar este mai bine să hrănești alimentele proaspete pe timp de noapte într-un castron separat și să elimine orice porțiuni neobișnuite dimineața pentru a preveni mâncarea de la răsfăț. Consultați medicul veterinar pentru cantitatea și varietatea corespunzătoare pentru a vă hrăni cu Dormouse, deoarece acest lucru poate varia în funcție de vârstă, dimensiune și nivel de activitate.

De asemenea, păstrați întotdeauna o sursă de apă proaspătă în carcasa animalului dvs. și reîmprospătați-o în fiecare zi. Scopul de a instrui dormesul dvs. pentru a bea dintr-o sticlă de apă rozătoare pe care o atașați în partea laterală a incintei, deoarece acest lucru este mai ușor de păstrat sanitar decât un vas de apă. Dar nu îndepărtați vasul său de apă până când sunteți sigur că este în mod constant bea din sticlă.

Probleme comune de sănătate

Înainte de a achiziționa un dormou african, asigurați-vă că Găsiți un veterinar lângă voi cine poate trata această specie. Dormice sunt, în general, animale rezistente, dar sunt predispuse la unele probleme de sănătate.

Un dormitor care este rece la atingere ar putea fi în torpor, o stare de activitate fiziologică redusă. Temperatura corpului animalului și rata metabolică coboară, ceea ce îi permite să conserve energia. Un habitat care este prea rece, o lipsă de hrană, iar stresul pot provoca un dormitor să intre în Torpor. Și în timp ce această stare este uneori necesară pentru supraviețuirea în sălbăticie, dormitorul captiv păstrat în condițiile adecvate nu ar trebui să o intre. Dormice poate muri în această stare dacă nu-și pot scoate din nou corpurile. Deci, dacă animalul dvs. este rece, încercați să-l strângeți în mâini pentru a oferi căldură instantanee.

În plus, una dintre cele mai mari amenințări la adresa unei sănătăți a lui Dormouse Captive este rănirea. Deoarece sunt animale rapide, agile, ele pot scăpa cu ușurință de o persoană care îi manipulează. Acest lucru poate duce la o cădere dăunătoare, potențialul de a fi pasificat și mai mult. Deci, dacă vă ocupați de animalul dvs., faceți acest lucru în timp ce așezați pe podea într-o cameră cu ușa închisă. În acest fel, în cazul în care dormesul dvs. scapă accidental, ar trebui să îl puteți colecta din nou fără rănire.

Este legală de a deține un horst african de companie?

În 2003, Statele Unite au interzis importul de rozătoare din Africa, inclusiv Dormausul african, după un focar al virusului Monkeypox a fost legat de rozătoarele africane. Cu toate acestea, există încă unele state care nu au legi explicite împotriva menținerii dormitorului african ca animale de companie, atâta timp cât au fost crescuți în u.S. Anumite state necesită permise pentru a păstra animalele exotice. În plus, chiar dacă dvs Legile statului Permiteți animalului ca animal de companie, legile dvs. locale ar putea să o interzică. Asigurați-vă că ați verificat asociația proprietarilor de case sau regulile proprietarului privind animalele exotice, de asemenea.

Achiziționarea Dormouse-ului african

Nu există mulți crescători de dormitor african în u.S., Deci, ar trebui să călătoriți la o distanță mare pentru a vă scoate animalul. Anumite organizații de salvare care iau animalele exotice ar putea avea și dormitor african. Dar, în general, acest animal nu este ușor de găsit. Puteți să vă adresați medicului veterinar de animale exotice locale pentru recomandări despre locul unde puteți obține un dormitor african. Așteptați să plătiți în jur de 100 până la 300 de dolari în medie.

Deoarece aceste animale sunt mai active în dimineața și seara, scopul de a vizita vânzătorul în acel moment. Căutați un dormitor care este alertă cu ochi strălucitori și blană strălucitoare, curată. Asigurați-vă că este adăpostit în condiții curate, care scade șansele pe care le veți lua acasă un animal bolnav. De asemenea, cereți vânzătorului informații detaliate despre originea animalelor, vârsta și istoria sănătății. Nu luați niciodată acasă un copil care este mai mic de 5 săptămâni. Nu este gata să fie separată de mama sa la această vârstă și nu ar putea să prospere.

Animale similare la dormesul african

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați altele animale exotice care poate fi noul dvs. animal de companie.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » African dormau: profilul speciilor