Pythons birman: profilul speciilor

BUMMESE PYTHON (Python Molurus Bivittatus), curbat în sus, aproape

Birmania a provenit din Asia de Sud-Est, deși au devenit o specie invazivă în Florida. Aceste șerpi sunt animale magnifice cu marcaje frumoase maro și negre. Ele fac animale de companie fascinante pentru proprietarul potrivit. Cu toate acestea, ele nu sunt potrivite pentru începători și sunt în general cel mai bine rămași în sălbăticie. Ele sunt masive șerpi, atât scumpe pentru a păstra și potențial periculoase. Proprietarii au murit din cauza gestionării greșelilor cu aceste șerpi. Nu este ușor să găsești pe cineva care să ia un șarpe gigant dacă nu mai poți avea grijă de ea și Python Birmene sunt relativ lungi.

Prezentare speciala

Nume stiintific: Python Bivittatus

Denumirea comună: piton birmanez

Dimensiunea adulților: 15 până la 20 de metri lungime, până la 200 de lire sterline

Speranța de viață: De obicei, aproximativ 25 de ani

Burmeză Python Comportament și temperament

Burmese Pythons sunt unul dintre cele mai mari cinci șerpi din lume. În comparație cu alți șerpi giganți, ele sunt în general considerate Docile. Hatchlings poate fi skittish, dar sunt de obicei ușor de mână.

Gestiona aceste șerpi frecvent de la o vârstă fragedă sau altfel vor fi provocatoare să țină în timp ce se află mai mari. Atingeți șarpele ușor, dar ferm și să fiți persistenți dacă rezistă la început. Evitați manipularea șarpelui timp de câteva zile după hrănire sau poate regurgita.

Acești șerpi semiaquatic sunt alimentatori agresivi. Dacă vă ocupați doar de șarpele sau deschideți carcasa la mese, șarpele dvs. vă poate asocia cu alimente. Decondiția Această asociere care deține frecvent șarpele. Dacă vă lovește la dvs. sau mai rău, încearcă să se înfășoare în jurul vostru, poate provoca vătămări grave. Aveți întotdeauna oa doua persoană prezentă atunci când manipulați sau hrăniți python mai mult de 8 picioare. Nu durează mult timp pentru un Python Burmese Full pentru a suprasolicita o persoană. Dacă Python începe să se înfășoare în jurul vostru, să o relaxați imediat începând de la coadă.

Aceste animale de companie necesită o mulțime de îngrijire și întreținere, inclusiv curățarea obișnuită a cuștii, schimbările de apă zilnice de apă și două persoane pentru a oferi alimente la mese atunci când ajung la dimensiunea adulților.

Locuind Birmy Python

Un rezervor de 55 de galoane funcționează pentru un șarpe mai tânăr, dar pe măsură ce șarpele crește, veți avea nevoie de o incintă mai extinsă și mai puternică. După primii câțiva ani, opțiunile includ cuști personalizate din lemn și plexiglass sau modificând un dulap sau spațiu mare pentru șarpele dvs. Acești șerpi sunt artiști excelenți de evacuare și sunt foarte puternici, astfel încât locuința pentru acești șerpi trebuie să fie substanțială - cu o lungime de cel puțin 8 picioare, lățime de 4 metri și de 4 metri înălțime, puternică și foarte sigură.

Pentru șerpii tineri, o jumătate de jurnal sau altă piele vândută la magazinul de animale de companie va funcționa - chiar și o cutie de carton va fi suficientă - dar pe măsură ce cresc, va trebui să fii mai creativ. Coșurile de depozitare din plastic fac piele bune pentru șerpi mai mari, pur și simplu tăiați o gaură de acces într-o parte și asigurându-vă că nu există margini ascuțite.

Șarpele dvs. va avea nevoie de un recipient puternic, robust de apă. Pentru șerpii tineri, un castron de apă greu de câine va fi suficient. Adulții vor avea nevoie de un recipient de depozitare din plastic, cutia de gunoi de pisică sau cadă de baie infant. Containerele din plastic sunt ușoare și pot fi amplasate, astfel încât să folosiți roci masive în partea de jos pentru a le cântări.

Va trebui să identificați curatarea așternutului sau podeaua cuștii ori de câte ori acestea defescate. Curățați întreaga cușcă o dată pe lună. Schimbați apa și curățați zilnic recipientul. Dezinfectați incinta cu o soluție de apă și oțet și să schimbe așternutul.

Căldură

Reptilele sunt creaturi cu sânge rece care au nevoie auto-reglează temperatura corpului prin mișcarea între spoturile mai calde și mai răcoroase în habitatul lor. Nativ la pădurile tropicale, Python Birmene au nevoie de o temperatură în timpul zilei de 85 până la 88 F, cu o zonă de basking la 90 la 93 f. Temperatura poate scădea la 78 până la 80 F la noapte. Utilizare Spotlights, Elemente de căldură ceramice și plăcuțe de încălzire pentru a menține temperaturile, dar scuturați sau cuplați luminile pentru a preveni arsurile. Pentru șerpi mari, o pătură de încălzire a porcului este o opțiune bună pentru menținerea temperaturii.

Ușoară

Aceste șerpi au nevoie de un ciclu de lumină de 10 până la 12 ore (10 ore în timpul iernii, 12 vara). Dacă iluminarea este suficientă de la lumina soarelui streaming prin ferestrele dvs., care ar trebui să fie suficientă. Dacă nu, porniți o lampă cu incandescență timp de 10 până la 12 ore și contabilizați căldura pe care o adaugă la incintă. Puteți automatiza luminile pe un cronometru. Cele mai multe animale nocturne sau animale care trăiesc sub baldachinul de pădure tropicală nu au nevoie de lumină ultravioletă, deși nu poate face rău să folosească un UVB (5.0) Lumina fluorescentă în incintă pentru a furniza vitamina D3, care ajută la absorbția de calciu.

De ce căldura și lumina sunt atât de importante pentru reptile dvs. de companie

Umiditate

Mențineți un nivel de umiditate de 50 până la 60% în incintă. Pentru a adăuga umiditate, puteți să pulverizați sau sățați cușca de mai multe ori pe zi. Un manometru de higrometru sau de umiditate vă va ajuta să verificați nivelurile de umiditate. Atâta timp cât există un castron de apă suficient de mare pentru șarpe să se submineze complet, umiditatea ar trebui să fie adecvată. Dacă observați că șarpele dvs. este pe cale să Shed, Puteți oferi o retragere de umiditate prin plasarea mușchiului sphagnum umed într-un recipient din plastic cu un capac și tăiați o gaură suficient de mare pentru șarpe pentru a urca și ieși.

Substrat

Substrat este așternutul sau căptușeala pentru partea de jos a cuștii de animale de companie. Pentru hatchlings, utilizați prosoape de hârtie sau hârtie neimprimată pentru a linia incintei. Pentru șerpi mai mari, covoarele interioare / în aer liber este mai ușor de întreținut - păstrați câteva piese la îndemână și le opriți când este timpul să curățați și să dezinfectați. De asemenea, puteți tăia foi de linoleum - sunt ușor de curățat și dezinfectat.

Alimente și apă

Pythonii Birmane sunt, de obicei, consumatori buni. Hatchlings pot fi hrăniți de una până la două ori pe săptămână cu șoareci sau șobolani fuzzy. Pe măsură ce șarpele crește, veți crește treptat dimensiunea pradă la șobolani și în cele din urmă, iepuri. pradă nu ar trebui să fie mai mare decât lățimea șarpelui.

Șerpii adulți trebuie doar să fie alimentați la fiecare două săptămâni sau cam asa ceva. Furajează destul de mult pentru a menține starea optimă a corpului - nu ar trebui să puteți vedea coastele șarpelui. Este esențial să fii atent să nu-i depășești, sau vei ajunge cu un șarpe obez. Semnele dvs. Snake poate fi supraponderală includ separarea scală vizibilă, coloana scufundată sau "ridurile de grăsime."Dacă șarpele dvs. merge pe un mănâncă grevă, Nu este neapărat o boală - unii șerpi nu mănâncă în timpul schimbărilor sezoniere, înainte de a vărsa sau dacă cusca lor nu este suficient de caldă.

Șerpii mai tineri pot fi hrăniți în cușcă atâta timp cât nu au un substrat liber la podeaua incintei pe care ar putea să o înghită împreună cu elementul alimentar.

O fel de mâncare de apă ar trebui să fie întotdeauna disponibilă atât pentru băut, cât și pentru înmuiere. Ar trebui schimbat zilnic sau imediat dacă apa devine murdară.

Probleme comune de sănătate

Unul dintre cele mai grave afecțiuni de a afecta piton și familia de șerpi Boa este boala corpului de incluziune. Acest virus fatal se poate răspândi dintr-un șarpe la alta, iar simptomele sale includ vărsări anormale, anorexie, constipație, tremor și pierderea controlului motor. Mulți șerpi cu această boală de foame până la moarte pentru că nu pot digera orice mâncare nouă, chiar dacă forța forțată.

Ca și alte reptile, Python Birmene sunt susceptibile la infecții respiratorii și putregaiul gurii sau stomatitei. Un șarpe cu o infecție respiratorie va respira cu gura deschisă sau furtună. Rotul gurii va arăta ca o decolorare roșiatică în jurul și în gura animalului.

Este esențial să ai un Exotice veterinar Cine este specializat în reptile, verificați-vă pe Birmie Python anual pentru orice semne de boală - mulți nu prezintă simptome până când animalul nu suferă de ceva timp.

Alegerea animalului dvs. de companie

Cea mai importantă considerație atunci când alegeți un Python Birmene este dacă aveți sau nu timpul, spațiul și răbdarea de a avea grijă de ea. Mulți proprietari devin copleșiți, rezultând în pythonii captivi care sunt eliberați în sălbăticie - acest lucru este ilegal.

Cea mai bună modalitate de a obține un Birmense Python este printr-un crescător de reputație care vă poate spune despre orice probleme de sănătate pe care le poate avea șarpele. Puteți găsi un crescător de reputație printr-un veterinar exotic, o trimitere de la un alt proprietar local de șarpe sau dintr-o expoziție regională de reptile.

Vă puteți aștepta să plătiți 300 de dolari pentru hatchlings sau minori și până la 20.000 de dolari pentru adulți rari, unic modelat (morphs) sau crescători dovediți.

Un hatchling sănătos Birmy Python va avea colorarea unică de îndată ce iese din cochilie. Bebelușii au aspectul distinctiv birmanez, așa că nu credeți pe nimeni care vă spune altfel. Dacă un șarpe este letargic, are roșeață în jurul gurii sau își păstrează gura agape, acestea sunt semne de boli potențiale.

Specii similare la Pythons Birman

Dacă Python Birmane vă interesează, poate doriți să vă uitați la specia conexă:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Uita-te acum: șerpi de companie: nume și fapte distractive

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Bolile virale ale reptilelor. Merck Manual veterinar

  2. Stomatită infecțioasă în reptile. Merck Manual veterinar

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pythons birman: profilul speciilor