Profilul de specie cu coadă scurtă: profilul speciilor

Monodelphis domesticii

Opossurile cu coadă scurtă au crescut în popularitate ca un animal de companie exotic. Sunt animale de companie foarte bune pentru începători din cauza curățeniei lor, alimentația omnivoră și sănătatea generală bună. Aceste opozi sunt creaturi mici, în general prietenoase cu cerințe ușoare de îngrijire și cu siguranță sunt drăguți! Să nu fie confundate cu Opossurile de Nord americane care pot fi salvate de centrele sălbatice, acești veri cu coadă mai scurtă au fost importate și crescuți ca animale de companie din 1978.

Nativi din Brazilia și țările vecine din America de Sud de Nord, Opossumul cu coadă scurtă are o haină groasă, gri-brună, un bot similar cu un șobolan și dinții foarte ascuțiți. Au urechi mari, dar sunt foarte subțiri. Urechile lor mari le fac destul de sensibili la sunet, iar ochii lor mari le dau o viziune bună de noapte. Picioarele posterioare sunt o afacere bună mai lungă decât picioarele din față. O coadă Opossum este fără păr și prehensile, ceea ce înseamnă că se poate înfășura și poate ține pe obiecte.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Opossum cu coadă scurtă

Nume stiintific: Monodelphis domesticii

Dimensiunea adulților: Corpul este de 4 până la 6 inci lungime aproape atâta timp cât corpul

Speranța de viață: 4 până la 8 ani în captivitate

Comportamentul și temperamentul opossum cu coadă scurtă

Opossumul cu coadă scurtă poate deveni prietenos și docil. Poate fi manipulat cu ușurință de oameni și este curios, activ și distractiv. Datorită tendinței lor de a lupta cu alții din propria lor specie, ei fac cel mai bine ca animale de companie solitară. Colegii de colț vor deveni agresivi și se pot ucide în cele din urmă reciproc.

Ele ar trebui să fie păstrate numai împreună pentru reproducere și chiar atunci, o pereche ar trebui să fie permisă doar pentru o perioadă scurtă de timp. Nu pare să existe nici o diferență între sexe atunci când vine vorba de temperament în jurul oamenilor, iar femeile fac ca animalele de companie, ambele sunt adesea curios și prietenoase.

Opossurile sunt marsupiali, deși nu au o pungă de creștere tinere, ca majoritatea marsupială. În timp ce tinerii se naște destul de prematur și neajutorați, se blochează pe un mamelon pe abdomenul mamei lor - acolo vor rămâne până când vor fi dezvoltate în continuare. Sunt animale ordonate, dar sunt cunoscute pentru a scăpa de incintele lor. Opossumul de scurtă durată este un animal nocturnic, astfel încât ar putea să nu fie un animal bun pentru un copil.

Locuind opozium cu coadă scurtă

Opossurile cu coadă scurtă sunt adepți la scăparea, astfel încât orice incintă este prevăzută ar trebui să fie făcută de evacuare. Un acvariu bine ventilat (cel puțin 20 de galoane) cu un capac strâns sau o cușcă de sârmă îngustă ar trebui să funcționeze bine. Temperatura incintei trebuie menținută la 70 până la 80 f.

Paturile ar trebui să fie furnizate pentru Opossum. Coborâre de porumb sau șlefuiri (Evitați Cedar) bine lucrat. De asemenea, este necesară o cutie de cuib, fie un cuib comercial, țesut, fie un recipient plastic, cum ar fi o cada de margarină, dar asigurați-vă că nu există margini ascuțite. Țesutul sau hârtia mărunțită (evitarea ziarului incid) va fi utilizată ca material de cuibărit.

Ramurile pentru perching și alpinism sunt necesare. Asigurați-vă că acestea sunt non-toxice și nu au fost tratate niciodată cu pesticide - jucării de alpinism și scări și scări funcționează bine pentru Opossums. În plus, o roată de hamster solid poate fi adăugată pentru a oferi o oportunitate de exerciții fizice. Asigurați-vă că cozile lungi nu pot fi blocate în dispozitiv. Ei pot, de asemenea, să-și placă tunelurile, tuburile de carton, florale și alte recipiente pentru a urca și în. Evitați materialul din PVC care poate fi în afara gazului.

Opossurile cu coadă scurtă sunt creaturi destul de ordonate și vor alege, de obicei, o zonă de colț pentru a fi folosită ca o garnitură de gunoi în acea locație pentru a face curățarea cuștii. Aceste animale sunt relativ miros, și au nevoie doar de cușcă curățată o dată pe săptămână.

Alimente și apă

Proprietarii de opossum cu coadă scurtă și crescătorii tind să hrănească o mare varietate de lucruri la animalele lor. Este posibil să obțineți alimente de coadă scurtă fabricate în comerț (e.G. BRISKY HOOD OUSSUSUM SCURT). În caz contrar, o dietă de insectivore comercială oferă probabil cea mai bună nutriție de bază, deși unii oameni hrănesc alimentele de pisici, mâncarea de ferret și o varietate de alte diete peleted cu succes.

Căutați diete care sunt bogate în proteine ​​și scăzute în grăsimi. O varietate de tratamente suplimentare ar trebui să fie oferite, inclusiv mese viermi, greieri, fructe și legume proaspete (oferă o varietate) și ouă fierte. Alte opțiuni pentru alimente rapide și ușoare sunt Appleeauce și alimente pentru copii.

Alimentele uscate ar trebui să fie disponibile pe tot parcursul zilei, iar insectele vii sau fructele pot fi oferite între una și cinci ori pe zi. Hrănirea elementelor mai mari, cum ar fi ouăle sau puiul, este cel mai bine făcut noaptea. Îndepărtați elementele dimineața dacă nu au fost consumate. Ocazional, tratamentele speciale pot include cantități mici de pui gătit și iaurt cu conținut scăzut de grăsimi.

Folosind un supliment general de vitamina / minerale este o idee bună, de asemenea. Apa este foarte importantă pentru cozile scurte, deoarece acestea pot deshidrata foarte repede, deci este vital să se asigure că sticla lor de apă agățată este întotdeauna accesibilă și umplută cu proaspăt, curat și clar (de preferință non-clorurată) apă.

Probleme comune de sănătate

Opossurile cu coadă scurtă sunt animale de companie destul de greu. Ele se pot îmbolnăvi dacă nu este luată o îngrijire adecvată, dar majoritatea bolilor sunt prevenite cu o creștere bună. Ele par să sufere de prolaps anal, care pot fi prevenite efectiv cu Ivermectin de două ori pe an.

De asemenea, trebuie să aveți vizite regulate cu un medic veterinar de animale exotice pentru a avea grijă de acest animal neobișnuit. Asigurați-vă că aveți unul aliniat în sus și la gata înainte de a aduce casa dvs. Opossum cu coadă scurtă. Va trebui să programați verificări regulate și veți dori, de asemenea, la îndemână pentru a vă ajuta cu orice situație de urgență ca animalele de companie curioase uneori intră în lucruri pe care nu ar trebui să le.

Achiziționarea opoziției dvs. de scurtă durată

Aducând acasă un copil care este de trei până la patru luni este cel mai bun, dar adulții se vor lega și cu dvs. Întotdeauna verificați mai întâi agențiile de adopție locale, salvați și reabilirile exotice pentru a vedea dacă au sau pot localiza un oposum cu coadă scurtă care are nevoie de o casă pentru totdeauna. Următoarea opțiune este de a găsi un crescător de reputație în zona dvs. Salvații vă pot informa și pe această temă.

Este legal să dețină un PET Short-Tailed Opossum?

Începând cu luna iunie 2006, pasiunile cu trei sau mai puține femele de reproducere nu au nevoie de o licență federală USDA pentru a deține un oposum cu coadă scurtă - deoarece sunt o specie din America de Sud, ei nu sunt faunei sălbatice indigene în America de Nord. Crediții mai mari și toate magazinele de animale de companie au nevoie de o licență USDA actuală pentru a le vinde.

Agențiile de stat care reglementează proprietatea exotică Pet sunt Departamentul de Fish & Game și Departamentul de Resurse Naturale. Verificați cu agenția locală de stat pentru a vă asigura că sunteți permis legal să găzduiască un Opossum de sud american de scurtă durată - asigurați-vă că specificați numele complet al speciilor, astfel încât să evitați să primiți dezinformare.

În cele din urmă, verificați cu municipalitatea locală pentru a afla dacă este legal să dețină un oposum de scurtă durată. Este posibil să aveți nevoie de un permis sau o înregistrare specială. Un Vet Exotics poate contribui, de asemenea, la clarificarea legilor orașului sau orașului.

Animale similare la Opossum cu coadă scurtă

Dacă sunteți interesat de opossurile cu coadă scurtă, verifică:

În caz contrar, verificați altele animale exotice care poate fi animalul dvs. de companie!

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul de specie cu coadă scurtă: profilul speciilor