Capybara: profilul speciilor

Închideți Capybaras în iarbă pe apă

Animalele inteligente, sociabile, Capybaras sunt afectiv numite porci giganți giganți, dar ele nu sunt la fel de simple de îngrijire ca și veri mai mici. Capybaras sunt cele mai mari rozătoare din lume, cântărind până la 170 de lire sterline. Ele sunt animale de casă relativ plăcute care se află cel mai bine în grupuri. Deoarece sunt atât de mari, ei necesită o mulțime de spațiu și o piscină accesibilă de apă. Sunt nu juridic de a deține peste tot.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Capybara

Nume stiintific: Hydrochoerus Hydrochaer

Dimensiunea adulților: 2 metri înălțime, cântărind 170 de lire sterline

Speranța de viață: 8 până la 10 ani în captivitate

Comportamentul și temperamentul Capybara

Capybaras crescute manual sunt de obicei destul de toame, dar daca primim un capybara adult ca un animal de companie, va trebui sa fii pacient pana la tine. Capybaras nu sunt predispuși la mușcătura oamenilor. Cu toate acestea, dacă se simt amenințate sau provocate, ei își vor folosi dinții giganți pentru a se apăra și pot mușca. În general, Capybaras tind să fie nervos și timid.

Îngrijirea este un Icebreaker calmant printre Capybaras. Oferiți-vă noului Capybara niște mâncare și le amestecă ușor; poate fi o experiență relaxantă, de legare.

Capybaras trebuie păstrat în cel puțin perechi. Ei nu se datorează bine dacă sunt păstrate singure. Cu toate acestea, masculinele Capybaras nu ar trebui să trăiască exclusiv împreună (chiar dacă este sterilizat). Luptele teritoriale vor izbucni dacă există prea mulți bărbați într-o mică incintă. Glandele de miros în bărbați sunt situate pe vârful botului lor și sunt folosite pentru a-și marca teritoriul. Femelele au, de asemenea, aceste glande, dar ele nu sunt la fel de vizibile. Ambele sexe folosesc, de asemenea, glandele lor anale pentru marcare. Capybaras sunt foarte vocale între ele.

În sălbăticia din America Centrală și de Sud, se găsesc în grupuri mari oriunde există apă în picioare, deoarece au o piele uscată care are nevoie de hidratare constantă. Capybaras are picioarele webbed, făcându-le înotători excelenți. Ei își pot ține respirația timp de aproximativ cinci minute sub apă.

Capybaras ca zone cu o mulțime de ierburi, pe care le mănâncă și folosesc pentru a se ascunde de prădători. Similar cu porcii, acești rozătoare mari se pot acoperi în noroi pentru a-și reglementa temperatura corpului și pentru a preveni arsurile solare, deoarece au blană subțire și nu au multe glande sudoritoare.

1:38

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Capybara unică

Vocalizări

La fel ca și cobai, Capybaras sunt foarte sociale și comunică unul cu celălalt folosind o varietate de sunete. Ei folosesc purrs, scoarțe, grunturi, fluiere, scârțâie, tuse și multe altele. Un Capybara găzduit singur, incapabil să comunice cu nimeni, poate deveni stresat și deprimat. Puteți imita aceste sunete pentru a vă liniști Capybara. Dar cel mai bun mod de a vă asigura că fericirea animalului dvs. este să vă asigurați că au cel puțin un prieten cu care să vorbească, mire și să înoate cu.

Locuind Capybara

Din moment ce Capybaras nu ar trebui să fie păstrat solitar, va trebui să vă asigurați că aveți o mulțime de spațiu pentru familia dvs. de rozătoare. Veți avea nevoie de o zonă largă împrejmuită, aproximativ 12 picioare până la 20 de picioare pe pereche, precum și o incintă sigură în interior sau acoperită noaptea. Gardul exterior ar trebui să fie de cel puțin 4 picioare înălțime. Asigurați-vă că nu există lacune pe care animalul dvs. le poate strânge. Furnizați un stilou care va permite capybarasului dvs. să se deplaseze liber cu o piscină de apă care permite înotul și wading (peste 3 metri adâncime). Piscina și o zonă umbrită ar trebui să fie accesibilă în orice moment.

Scatter elemente care sunt sigure pentru capybara dvs. pentru a mesteca, cum ar fi lemn netratat sau jucării mari de câine care pot fi luate sau plutite în apă.

Capybaras sunt diurnale - au nevoie de expunerea zilnică la razele ultraviolete ale soarelui. Ele pot gestiona un gradient vast la temperaturi de la 45 de grade Fahrenheit până la 100 - cu toate acestea, ei necesită o zonă mai caldă pentru a se retrage în zilele reci și o gaură de udare pentru răcire când este umflată. Dacă temperaturile sezoniere ajung prea rece în cazul în care locuiți și trebuie să se retragă în interior pentru sezon, asigurați-vă că vă furnizați Uvb iluminat în interior timp de cel puțin 12 ore pe zi. Dacă carcasa lor scade mai rece decât 45 de grade Fahrenheit, furnizați lămpi de căldură pentru a încălzi zona. Dacă locuiți într-o zonă subtropicală sau tropicală, atunci ei ar trebui să poată trăi în aer liber cel mai mult, dacă nu totul, timpul.

Alimente și apă

Capybaras mănâncă doar aproximativ trei până la șase specii de plante în sălbăticie. Ingredientul cel mai frecvent într-o dietă Pet Capybaras ar trebui să fie de înaltă calitate de iarbă de iarbă oferită în grămezi sau baloturi. Orchard Hay și Timothy Hay sunt amândoi disponibile imediat din magazinele de animale și magazinele mari de hrană pentru animale.

Acest fân nu va furniza numai substanțele nutritive necesare și lipsește o nevoie mare de rozătoare, dar va ajuta, de asemenea, să păstreze dinții lui Capybara la o lungime adecvată. Ca și alți rozătoare, dinții Capybara cresc în mod continuu pe tot parcursul vieții lor. Fân, iarbă, lemn și alte obiecte de curs ajută la depunerea dinților lor. Dacă dinții lor nu depun în jos, ei vor dezvolta o suprasolicitare, care poate duce la desfigurarea și durerea gurii în timp ce mănâncă. Dacă se întâmplă acest lucru, vor necesita îngrijirea unui medic veterinar specializat de exotică.

De asemenea, Capybaras ar trebui să fie hrănită pelete de porc cu vitamina C într-un castron de hrănire în fiecare zi. Ca și porcii și oamenii de la Guineea, Capybaras nu produc suficientă vitamină C natural în corpul lor. Aceste pelete ajută la prevenirea scorbutului, a unei deficiențe de vitamina C. Puteți da tratamente de legume, cum ar fi morcovi, mere sau yams, dar numai cu ușurință. Prea mult zahăr - chiar zahăr natural - este dependență. Nu vrei ca Capybaras să devină agenți selectivi.

Răspândirea fânului în jurul incintei - acest lucru va ajuta la recrearea pășunatului natural. Puteți permite Capybaras să păzească pe iarba dvs. atâta timp cât sunteți 100%, sigur că nu există buruieni toxice, îngrășăminte sau insecticide.

Monitorizați excrementele sale. Poopul normal arată în formă de măslini. Dacă se pierde prea mult, animalele de companie pot deveni prea mult zahăr sau umiditate. Poate fi un semn că au nevoie de mai multă fân și bogată și mai puține tratamente.

Probleme comune de sănătate

În afară de deficitul de vitamina C, ele sunt creaturi relativ rezistente. Ca majoritatea rozătoarelor, Capybaras sunt predispuse la infecții respiratorii și infestări cu acarieni sau păduchi în blană. Pentru a preveni aceste probleme, păstrați stiloul curat. Dacă Capybara dvs. apare fără permit sau nu mai mănâncă, poate avea o problemă digestivă.

Este legal să dețină un Capybara?

În funcție de locul în care locuiți, poate fi ilegal să dețină o Capybara. Unele vicinități pot necesita o autorizație sau un certificat de sănătate. Pentru câteva exemple, Capybaras sunt interzise ca animale de companie în California și Georgia. Cu toate acestea, ele sunt legale de posedă în Texas, Pennsylvania și New York. Chiar dacă o stare permite, unele orașe nu pot. Capybaras sunt considerate animale de companie ilegale în cele cinci borduri din New York City. Înainte de a cumpăra unul, contactați guvernul local al orașului pentru a afla dacă este legal să dețină o Capybara unde locuiți.

Achiziționarea lui Capybara

În mod ideal, încercați să cumpărați un Capybara de la un crescător de reputație. Costul acestor creaturi rulează aproximativ 1.000 de dolari la 3.000 $. Femelele sunt de obicei mai scumpe. Țineți minte, trebuie să cumpărați cel puțin două. În primul rând, asigurați-vă că există o exotică medic veterinar În zona dvs. care are experiență de tratare a porcilor Guineei și a rozătoarelor mari precum Capybaras.

Indiferent ce faceți, nu luați niciodată un capybara sălbatică. Nu veți putea să o stăpâniți și veți scurta viața animalului, determinând stres nejustificat. De asemenea, nu veți ști dacă a fost expus bolilor.

Când selectați o Capybara, asigurați-vă că este alertă și activă. Poate să ia timp să se încălzească la oameni pe care nu îl cunoaște (chiar și mâncarea purtătoare). Blana ei ar trebui să fie moale fără patch-uri sau roșeață chel, care pot fi semne de paraziți sau acarieni.

Animale similare la Capybara

Dacă sunteți interesat de Pet Capybaras, verificați:

În caz contrar, verificați alte animale exotice care poate fi noul dvs. animal de companie.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Capybara: profilul speciilor