Wallaroo: profilul speciilor

Wallaro

Wallaroos, cum ar fi cangurii și wallabii, sunt marsupiali australieni care își ridică tinerii în pungi. Ei sunt membri de dimensiuni medii ale familiei "Marele Mare" Macropodidae ". Wallaroos sunt mai mari decât Wallabies, dar mai mici decât cangurii. Ca și cangurii, ei stau pe picioarele din spate și mănâncă cu labele din față. Ele sunt stocate și puternice cu blană de blană și boturi negre goale. Masculii pot cântări până la 100 de kilograme, în timp ce femelele rar devin mai mari de 50 de kilograme. Pet Wallaros sunt rare în Statele Unite, deoarece majoritatea statelor interzice proprietatea lor.

Prezentare speciala

Numele comun (e): Common Wallaro, Wallaro, Grey Wallaro, roșu Wallaroo

Nume stiintific: Macropus robustul (Grey Wallaroo) și Macropus Cervenus (roșu Wallaroo)

Dimensiunea adulților: Wallaroos poate crește până la 100 de lire-femelele sunt jumătate din mărimea bărbaților

Speranța de viață: 15 până la 20 de ani

Comportamentul și temperamentul Wallaroo

Wallaroos sunt timizi și este nevoie de timp pentru a le învăța să socializeze. Cu toate acestea, ele sunt curioase și se vor lega destul de frumos cu proprietarii lor, dacă sunt bine ridicați (în timp ce încă nu alăptează), socializați și tratați pozitiv.

Ele pot fi prietenoase, jucăușă și afectuoasă, dar, de asemenea, răutăcioasă, deși distractivă. Wallarosul poate înțelege "nu", dar au nevoie de corecții ferme și niciodată pedeapsă fizică.

Pe dezavantaj, că rănirea poate duce la daune dacă nu le supravegheați în mod corespunzător. Wallaroos sunt animale foarte active și se bucură de o mulțime de atenție și de joc. De asemenea, unele specii sunt nocturne și nu vor fi active în timpul zilei când doriți să interacționați.

În timp ce Wallaroos poate trăi uneori cu alte animale domestice, cum ar fi oi sau caprine. Cel mai bine este să le păstrați separat, astfel încât animalele nu împărtășesc bolile. Păstrați Wallaroos la îndemâna animalelor de pradă, cum ar fi vulturul și vulpile. Wallaroos se poate înțelege cu câinii - introduceți cele două lent unul câte unul pentru a evita interacțiunile negative. Pisicile nu ar trebui să vină niciodată în contact cu Wallaroos, deoarece pot răspândi parazitul de toxoplasmoză mortal pentru ei. Dacă Wallaroul dvs. vine peste deșeurile de pisică, este infectat, poate să moară rapid.

Locuind Wallaro

Acest marsupial salută din pășunile sălbatice din Australia. daca tu trăi într-un apartament, Un Wallaro nu poate fi Ptiu drept, Deoarece acest animal are nevoie de o mulțime de spațiu. Este un jumper, deci va avea nevoie de o curte mare, un stilou sau o pășune care este sigură și împrejmuită pentru ca Wallaroo să alerge și să-și exercite. Are nevoie de cel puțin 2.000 de metri pătrați de spațiu și un gard care să fie cel puțin 6 metri înălțime (ceea ce va păstra și animalele nedorite).

Un Wallaro are nevoie de un vărsat, înclinat sau adăpost cu așternut de fân sau paie și acces la alimente. De-a lungul căderii cu schimbarea de răcire sezonieră, ei vor crește o haină bună de iarnă, iar Wallaroos sunt creaturi greu care se pot adapta la vreme rece. Dar dacă întâmpinați ierni extreme, și temperaturile scade mai mici decât înghețarea în interiorul adăpostului, furnizați lămpi de încălzire.

Dacă intenționați să păstrați un Wallaro în casă, aceste animale nu vor folosi o cutie de gunoi, deci veți avea nevoie de scutece pentru acest animal de companie. De asemenea, va trebui să eliminați obiecte fragile sau rupte. Având un Wallaro în casă este ca și cum ai invita un taur într-un magazin din China, având în vedere puzii pentru sărituri.

Alimente și apă

Wallaroos sunt erbivore, pășunat natural pe ierburi și arbuști în mediul lor natural. În captivitate, dați-le o cantitate constantă de fân proaspătă, de bună calitate (cum ar fi Bermuda, Alfalfa sau Ryegrass).

În mod ideal, oferiți o pășune în siguranță împrejmuită pentru ca ei să se ridice. De asemenea, puteți alimenta Wallaroos un cangur comercial sau o dietă Wallaby (de exemplu, Mazuri). Oferă o varietate de legume proaspete ca tratamente. Suplimentele de vitamina E și seleniu sunt de asemenea recomandate.Vă puteți pune mâncarea într-un buncăr mai mare. Ca grazieri, vor mânca doar atunci când nu sunt foame nu oportunist.

Ei vor avea nevoie de apă dulce zilnic. Plasați-o în umbră și de pe teren pentru a preveni defecarea în apă. Jgheabul de apă ar trebui să aibă suficientă cameră pentru a lăsa Wallaroo să-și pună pe cei aveai în ea să se răcească.

Dacă primiți un copil Wallaro, va trebui să vă hrăniți cu o formulă specializată (Wombaroo, Biolac sau di-vetelact). Ei vor trebui să se hrănească la fiecare câteva ore până când pot mânca pe cont propriu (8 luni). În timp ce acest lucru ia timp și efort, este o modalitate excelentă de a se lega cu noul dvs. animal de companie.

Probleme comune de sănătate

Wallaroos sunt supuse unor multe dintre aceleași boli experimentate de alte mamifere medii, inclusiv infecții virale și bacteriene, leziuni și cancere. Vaccinurile pot ajuta la prevenirea bolilor, iar vizitele VET regulate pot ajuta la găsirea problemelor de sănătate în etapele lor timpurii.

Este legal să dețină un Pet Wallaroo?

Legile privind animalele exotice, cum ar fi Wallaro, variază de la stat la stat și chiar din județ în județ. Wallaroos sunt ilegale în majoritatea statelor, dar Wallaroos, Wallabies și Kangaroos sunt legale în Colorado. Este posibil să aveți nevoie de o autorizație sau o licență pentru importul, exportul sau păstrarea WalLaroo în statul dvs. Înainte de a obține unul, verificați legile locale pe măsură ce schimbă tot timpul.

Achiziționarea PET Wallaroo

Există doar câțiva crescători în Statele Unite care ridică Wallaroos. Vizitați un crescător pentru a vă găsi animalul de companie. Petreceți ceva timp cu potențialul dvs. de companie înainte de ao aduce acasă. Căutați animale care sunt active, luminoase; cu ochii și curioși. Haina sa ar trebui să fie strălucitoare. Asigurați-vă că Wallaroul pe care îl considerați că nu este frică de oameni. Adoptați un Wallaro atunci când este cât mai tânăr posibil pentru a crește probabilitatea ca acesta să se vadă bine cu dvs. și cu familia dvs.

Wallaroos sunt costisitoare pentru a cumpăra și de a îngriji. Se așteaptă să plătească între 1.000 de dolari și 4.000 de dolari pentru Wallaroo, plus că va trebui să gard în întreaga sa incintă. Costurile medii ale alimentelor sunt de aproximativ 200 până la 400 de dolari pe lună.

Animale similare către Wallaroo

Dacă sunteți interesat de Wallaroos, verificați:

În caz contrar, verificați animale exotice care poate fi noul dvs. animal de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Wallaroo: profilul speciilor