Câini deeaș pentru iubitorii mici-canini

Adorabil Puppy Pomeranian Pomeranian Spitz

Ca reprezentanți mici ai raselor lor, Câini ceva au devenit animale de companie populare. În general, Ceamps sunt semnificativ mai mici decât standardul de rasă, cu multe cântărire 2 până la 5 kilograme. Această dimensiune mică poate aduce mai multe probleme de sănătate, inclusiv probleme cu sistemele scheletice și imune. Plus, crescătorii fără scrupule creează adesea runturi pentru a produce câini mici, nesănătoși. Dacă sunteți interesat să adoptați unul dintre acești câini, aici sunt 10 rase care au soiuri de învățare.

10 cele mai bune rase de câine mici pentru spațiu limitat
01 din 10

Deși pomeranii de astăzi au o reputație ca lapdogi, ei au fost crescuți inițial la animalele de cireadă și să tragă sanile. Acești pomerani timpurii au cântărit în jur de 30 de lire sterline. Dar au fost crescuți să fie mai mici în timpul secolului al XIX-lea, astfel încât să poată fi păstrate ca și însoțitori decât câini de lucru. De atunci, au ajuns doar mai mici.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: Sub 7 inchi

Greutate: Sub 7 lire sterline

Caracteristici fizice: Coat dublu cu pufos includ negru, ciocolată, portocaliu și multe altele

  • 02 din 10

    Cunoscut pentru inteligența lor, atleticismul și sociabilitatea, Poodles fac câini de familie uimitori. Podelele care sunt de obicei cântăresc de obicei aproximativ 4 kilograme, în timp ce omologii lor de dimensiuni standard cântăresc 45 până la 70 de lire sterline. O trăsătură convenabilă de podeli? Sunt scăzute. Coaturile lor curbate nu ard mult păr, care este o veste bună pentru alergiile dvs. și aspiratorul dvs.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Sub 10 centimetri

    Greutate: Sub 6 lire sterline

    Caracteristici fizice: Curățată, clară densă, culorile includ alb, caise, negru și multe altele

  • 03 din 10

    Ceea ce lipsesc în dimensiune, Beagles Ceampluri alcătuiesc în prietenie și energie. Majoritatea acestor beagle cântăresc doar aproximativ 15 kilograme, ceea ce este relativ mare pentru un câine deeaș. Ei pot fi încăpățânați când vine vorba de ascultare. Dar ei răspund bine când faci distracție de antrenament cu tratamente și jocuri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Sub 15 inchi

    Greutate: Sub 20 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Culori solide includ negru și bronz, maro și alb și mai mult

  • 04 din 10

    Nu numai că este cea mai veche dintre cele mai vechi rase ale lumii originare cu aproape 3000 de ani în urmă - dar a fost considerată, de asemenea, reală înapoi în această zi. Soiul deeaș care cântă în general cântărește între 2 și 4 lire sterline. Din cauza dimensiunilor lor mici și a energiei scăzute, acești câini pot fi o potrivire bună pentru oamenii care doresc doar un buddy cuddle.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Sub 7 inchi

    Greutate: Sub 7 lire sterline

    Caracteristici fizice: Întuneric, ochii de alertă - mătase, strat unic, alb

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    După cum sugerează și numele său, Pomsky este rezultatul reproducerii unui husky siberian cu un poleranian. Pomskies tind să varieze în funcție de dimensiune, în funcție de cât de mult din fiecare rasă pe care o au în ele. Indiferent de dimensiune, mixul tinde să aibă un nivel ridicat de energie, astfel încât să fie pregătit pentru o mulțime de plimbări și joc.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Până la 10 inci (jucărie)

    Greutate: Până la 9 kilograme (jucărie)

    Caracteristici fizice: Mini Wolf Aspect - Culorile includ alb, argint, negru și multe altele

  • 06 din 10

    Yorkshire Terrierii au fost deja câini populari la dimensiunea lor standard, iar soiul deeap este și favorit. Acești câini mici pot cântări doar 2 până la 3 kilograme, dar au personalități mari de câine. Yorkies tind să fie vocal, protectoare și încrezători. Ei sunt, de asemenea, foarte loiali și iubitoare cu familiile lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Sub 7 inchi

    Greutate: Sub 7 lire sterline

    Caracteristici fizice: Compactul corporal - straturile matasoase includ negru și bronz, albastru și bronz și mai mult

  • 07 din 10

    Bichon Frize se traduce aproximativ la "Curly Lapdog" în limba franceză. Și Ceamp Bichons cu siguranță trăiesc cu numele lor. Ei au fost crescuți să fie tovarășii iubiți că unii oameni se referă la animalele umplute în viață. Dar, în timp ce Bichons sunt destul de strâns, ei au nevoie de exerciții moderate și iubesc să joace.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Sub 10 centimetri

    Greutate: Sub 12 lire sterline

    Caracteristici fizice: Întuneric, ochii de alertă - strat moale, densă - culorile includ alb, alb și caise, alb și smântână

  • 08 din 10

    Între a juca în reclame fast-food și a fi totalizat în portofele Celebritati, Ceamp Chihuahuas au avut ponderea lor de faima. Dar nu este totul glamour pentru acești câini mici. Chihuahuas are nevoie de o pregătire adecvată și socializare, sau pot deveni frică și defensivă în jurul străinilor. De asemenea, au nevoie de exerciții regulate și de stimulare mentală.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Sub 5 inchi

    Greutate: Sub 6 lire sterline

    Caracteristici fizice: Expresie de alertă - straturile netede sau lungi includ negru, bronz și mai mult

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Ceamp PUGS poate fi câini de apartament mare. Statura lor mică (cântărind în jur de 3 până la 7 kilograme), rămășiță și nevoi de exerciții mici le fac ideale pentru spațiile de locuit mici. Unele pugs pot fi încăpățânate, dar au tendința de a răspunde bine la formare, mai ales dacă tratamentele sunt implicate ca o recompensă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Sub 10 centimetri

    Greutate: Sub 14 lire sterline

    Caracteristici fizice: Picioarele scurte și straturile fete-netede includ negru și fawn

  • 10 din 10

    Ceampul Shih TZU sunt în general considerate divas ale lumii câinilor. Dar aceste pooches sunt, de asemenea, incredibil de atletice. Sub toate părul lor lung, matasos, Shih Tzus are corpuri destul de musculare și au fost construite în principal Cursuri de agilitate. Dar nu le depășiți, deoarece fețele lor plane le fac predispuse la problemele de respirație și supraîncălzirea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Sub 9 inchi

    Greutate: Sub 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat de culoare lungă, culorile includ negru, albastru, aur, argint și multe altele

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Câini deeaș pentru iubitorii mici-canini