4 Rase de câine de top k9

Câinii au jucat întotdeauna un rol important în aplicarea legii. Astăzi, rasele de câine K9, sunt instruiți pentru o serie de sarcini și au dat locuri de muncă în anumite zone pe tot parcursul sectorului de securitate. Veți găsi informații despre unele dintre cele mai frecvente rase de câine K9 din acest articol. Fiecare câine K9 este special în sine, dar unele sunt mai puternice decât altele și, prin urmare, sunt clasificate în consecință. Deși sunt în mod obișnuit crescuți ca câini de poliție, nu este neobișnuit ca oamenii să le aibă ca pe animale de companie. Dacă doriți să aflați mai multe despre cele mai frecvente rase de câine K9, continuă să citească.

1. Ciobănesc german

Shepard german este unul dintre cele mai populare rase de câine K9 din lume. Păstorii germani au fost popularizați de un mic cățel care a fost salvat în timpul războiului WWI de corporal Lee Duncan. El a adus câinele înapoi la Los Angeles și la antrenat. Acest cioban german a jucat mai târziu în filmul "Aventurile lui Rin Tin Tin `. El a fost personajul principal și a devenit unul dintre cei mai adorați și celebri câini din industria de divertisment. Nu există prea mult ca Shepard-ul german să nu poată face. Rasa a deținut, de asemenea, locuri de muncă de locuri de muncă, vizitând bolnavii, servind în armată, sniffing pentru droguri, urmărirea criminalilor și conducerea orbului. 

Shepard german a fost de asemenea încoronat ca a erou După eforturile lor curajoase după 9-11, căutând prin molozul turnurilor gemene care caută supraviețuitori. Acești eroi au petrecut, de asemenea, familii confortabile și lucrătorii de salvare. Shepard german datează din nou 1899, Ei au fost dezvoltați în Germania și au crescut inițial la efectivele efective, dar rolul lor sa schimbat semnificativ de atunci. 

Comportament și temperament

În ciuda adorației pentru Shepard german ca actor, acestea nu sunt potrivite pentru toată lumea ca animale de companie. Ei sunt câini foarte suspecți și fac prieteni mari; Cu toate acestea, dacă intenționați să păstrați unul ca un animal de companie de familie, vizitatorii au fost ferestre. Păstorii germani nu-i plac străinii și vor merge Mode de atac Când văd pe cineva care nu recunosc incarcați pe teritoriul lor. 

A fost o dezbatere îndelungată pe care păstorii germani americani Bred sunt mult mai ușor decât omologul lor german. Este întotdeauna recomandat să vă întâlniți pe această rasă înainte de a face o judecată. 

Păstorul german nu-i place să fie lăsat singur pentru perioade lungi de timp și va experimenta anxietatea de separare ca rezultat. Acest lucru se poate manifesta în comportamente distructive, cum ar fi lătratul excesiv, săparea și mestecarea. Rasa este foarte inteligentă și au o mulțime de energie. Ele necesită o mulțime de stimulente mentale și fizice pentru a le menține echilibrate. Au nevoie de plimbări zilnice sau joguri, precum și alte tipuri de joc, cum ar fi preluarea. 

Îngrijirea

Păstorii germani s-au vărsat atât de mult încât i-au primit porecla "Germană Shepder."Trebuie să vă dați câinelui o perie bună de mai multe ori pe săptămână. Veți avea nevoie, de asemenea, de un vid puternic, covorul dvs. vă va mulțumi pentru asta! 

Băundind câinele dvs. prea adesea benzi stratul uleiurilor naturale necesare pentru ao păstra în formă bună. Chiar dacă păstorii germani s-au vărsat foarte mult, ei sunt inodori și foarte curat. Doar baie canin atunci când au nevoie de ea. Inspectați-vă și curățați urechile o dată pe săptămână, periați zilnic dinții și tăiați câinii tăi o dată pe lună. 

Informații suplimentare

  • Durată de viață: 7 - 10 ani
  • Culori: negru și argintiu, roșu și negru, gri, salbat, negru și bronz, negru
  • Greutate: 50 - 70 lbs femeie, 65 - 90 lbs masculin
  • Înălţime: 22 -24 inci femeie, 24 - 26 inci masculin
  • HipoalerGenic: No

Fapt amuzant: Șase păstori germani au fost personajele principale ale unui joc numit "mergând la câini", de către regizorul olandez caprici Schipper.

TOP K9 Dog Rases Bloodhound

2. Copoi

Bloodhounds provin din Franța și au fost crescuți de călugări în timpul 12th secol. Potrivit folclorului, sângele erau folosite pentru a urmări William Wallace și Robert Bruce când au încercat să scape de inamic. Bloodhounds au fost inițial crescuți pentru a vâna cerb. Când vânătoarea de vulpe cu beagles a devenit mai populară, crescătorii au încetat să producă sângele. Avocații rasei le-au salvat de la dispariție. Numerele lor au scăzut încă o dată în timpul primului și al doilea război mondial. Rasa a fost reînviată a doua oară prin deportarea canienilor din diferite țări europene la Regatul Unit.

Comportament și temperament

Sângele sunt foarte blânde și iubitoare; Când sunt instruiți bine, ei nu prezintă un comportament agresiv față de oameni sau animale. Una dintre trăsăturile cele mai dominante ale caracteristicilor este sensibilitatea; Ca rezultat, ei consideră că este dificil de a face față când a strigat în timpul antrenamentului. Rasa este cunoscută și pentru încăpățânarea lor și pot decide că nu vor participa. Streak-ul lor încăpățânat este, de asemenea, dezvăluit ca o rasă de câine K9, pentru că atunci când prind un miros care le stimulează, ei vor căuta până când găsesc sursa. 

Deși sângele de sânge sunt animale de companie și afectuoase, au mai multe caracteristici provocatoare pe care proprietarii le-au raportat ca "în afara punerii."Ei sforăie foarte tare, au scufundat foarte mult, pot avea un miros foarte puternic, iar coaja lor este extrem de tare. Aceasta probabil nu este rasa pentru proprietarii de animale de prima dată pentru că au nevoie de a Instruire. Ei au nevoie de o mulțime de exerciții zilnice care pot deveni dificil pentru proprietarii care nu sunt obișnuiți cu aceste cerințe în timpul lor. Bloodhounds au o unitate de pradă naturală ridicată. Această rasă de câine K9 va dispărea să urmeze acel miros.

Bloodhounds nu sunt potrivite pentru locuința de viață, deoarece au nevoie de spațiu să se plimbe în jur. Ele sunt mai bune într-o casă care are o curte mare, cu garduri mari pentru a arde energia atunci când este necesar. Sângele sunt foarte independente și nu suferă de anxietate de separare. Nu le place să rămână singuri pentru prea mult timp, dar ei se pot distra frumos. Bloodhounds nu sunt supraveghetori, așa că nu vă așteptați ca ei să vă protejeze casa. Acești canini se înțeleg împreună cu copiii, datorită dimensiunii lor, ar trebui să fie supravegheate în timp ce cu copii mici. 

Îngrijirea

Bloodhounds au haine scurte și strălucitoare care nu au nevoie de multă îngrijire. Periajul straturii lor o dată pe săptămână va ajuta la menținerea strălucirii și a condiției. Bloodhounds au urechi lungi, deci va trebui să Urechi curat pentru a vă asigura că acestea sunt uscate și curate. Să vă îmbogățiți câinele o dată pe lună, spălându-și dinții zilnic și tăiați unghiile o dată sau de două ori pe lună este recomandată. 

Informații suplimentare

  • Durată de viață: 10 - 12 ani
  • Culori: roșu, negru și bronz, ficat și bronz
  • Greutate: 80 - 100 Lbs femele, 90 - 110 lbs masculin
  • Înălţime: 23 - 25 inci femeie, 25 - 27 inci masculin
  • HipoalerGenic: No 

Fun fapt: Un hound de sânge poate urma traseul unui miros care este 300 Ore vechi. 

Top K9 Câine de câine Doberman Pinscher

3. Doberman Pinscher

Doberman este numit după un colector de impozitare numit Louis Doberman. A trăit în orașul german Apolda. În calitate de colector de impozitare, slujba sa era una periculoasă și era întotdeauna în pericol de a fi atașat. Louis a fost, de asemenea, un câine și foarte familiarizat cu canini. În loc să trăiască în frică, el a decis să repare un câine care ar deveni un protector loial, în timp ce el a făcut rundele și așa a venit Doberman Pinscher. Louis Doberman a luat cum a creat Pinscherul cu el în mormânt. Acestea nu sunt fapte grele, dar este speculată că rasa a fost dezvoltată prin combinarea terrierului negru și bronz, Pinscherul german și Rottweiler. Doberman a fost adus în Statele Unite cândva 1908 și au fost iubiți de americani de atunci. 

Comportament și temperament

Doberman Pinscher este foarte inteligent, ei sunt jucăuși, credincioși și loiali și se bucură că fac parte dintr-o familie iubitoare. Aceste rase de câine K9 sunt protectori naturali și când simt că proprietarul lor se confruntă cu o amenințare, ei se vor apăra cu viața lor și, dacă este necesar și atacă cu toate puterea lor. Doberman are nivele mari de energie și au nevoie stimulare mentală să rămână echilibrat. Pentru că sunt atât de inteligenți, ei iau comenzi repede și, prin urmare, sunt ușor de antrenat, dar au nevoie de o conducere puternică și consecventă pentru a deveni cele mai bune. 

Dobermans iubesc să fie în jurul copiilor, dar nu ar trebui lăsați singuri cu ei. Acești canini se înțeleg bine cu alte animale și câini care sunt, de asemenea, o parte a familiei. Cu toate acestea, ei pot obține agresiv cu animalele pe care nu le cunosc. 

Îngrijirea

Dobermanul are o haină scurtă, netedă și elegantă, care nu necesită multă îngrijire, dar va trebui să o spălați o dată pe săptămână. Ele sunt foarte curate și veți detecta rar un miros puternic de la ei. Nu va trebui să vă bateți de multe ori Doberman, o dată la trei luni. Periați-vă câinii de câini zilnic, verificați și curățați urechile săptămânale și tăiați unghiile o dată pe lună. 

Informații suplimentare

  • Durată de viață: 10 - 12 ani
  • Culori: roșu și rugină, negru și rugină, fawn, negru, alb
  • Greutate: 60 -90 lbs femeie, 75 - 100 lbs masculin
  • Înălţime: 24 - 26 inci femeie, 26 - 28 inci masculin
  • HipoalerGenic: No

Fapt amuzant: Doberman Pinchers a jucat în 1972 film "banda Doberman."

Top K9 Câine de câine Giant Schnauzer

4. Gigant schnauzer

Aceste rase de câine K9 provin din Germania; Primele lor locuri de muncă au fost de conducere a bovinelor, care lucrează în stoarce și magazine de măcelărie și pazându-se breweries. Se crede că au fost dezvoltate prin încrucișarea câtorva câini, inclusiv Bouvier de Flanandres, Black Marele Dane și Standard Schnauzer. politie ei pentru munca de poliție la începutul anului 1900 și acest lucru a devenit postul lor principal. Schnauzerul gigant nu este cunoscut în America pentru munca sa de poliție, deoarece nu li sa dat ocazia de a-și prezenta abilitățile, deoarece păstorii germani au avut această poziție. 

Comportament și temperament

Schnauzerul gigant este dulce și ușor de manevrat, făcându-i un mare câine de companie. Dar ele sunt, de asemenea, îndrăznețe și asertive, cu niveluri ridicate de energie, făcându-le câinele de protecție perfectă. Când fac parte dintr-o familie, ele sunt foarte serioase în ceea ce privește protejarea casei. Ele sunt extrem de teritoriale și nu le plac străinii. Primii proprietari nu vor face bine cu această rasă, deoarece au nevoie de un antrenor cu experiență sau vor domina orice casă în care își iau reședința. Schnauzerul gigant nu este recomandat familiilor cu copii mici sub vârsta de 12 ani. 

Această rasă de câine K9 nu-i plac alți câini și adesea au un dispreț suplimentar pentru câinii de același sex. Ei par să se înțeleagă bine cu pisicile, dar din cauza dimensiunii lor, fiți precauți să le aveți în aceeași casă împreună. 

Îngrijirea

Schnauzerul gigant are o haină dublă; haina exterioară este densă, grea și wirt, în timp ce subacoperitul este moale și neted. Haina are nevoie de periaj cu o perie slicker sau o perie rigida de trei ori pe saptamana. Va trebui sa mâna își încâlci hainele la fiecare patru până la șase luni dacă intenționați să le arătați. Dacă nu, tăiați haina la fiecare patru până la șase luni vor face. Din cauza barbării lor, această rasă de câine K9 poate folosi fețele spălate după fiecare masă. Baie animalul dvs. la fiecare patru până la șase săptămâni, spălarea dinților zilnic și tăierea picioarelor lor o dată pe lună este recomandată

Informații suplimentare

  • Durată de viață: 12 - 15 ani
  • Culori: sare și piper, negru
  • Greutate: 60 - 100 lbs
  • Înălţime: 23 - 28 lbs
  • HipoalerGenic: Da

Fapt amuzant: Schnautzerul uriaș crește o barbă.

Gândirea finală

K9 Băieri de câine sunt unice din cauza creșterii lor ca câini de poliție, trebuie să meargă mai multe ore pe zi. Nu este recomandat să obțineți un K9 activ dacă lucrați ore lungi. Nu veți avea timp să vă dedicați animalului dvs. de companie. Un alt factor important în luarea deciziei dvs. este că majoritatea acestor rase au nevoie de o mulțime de spațiu și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru apartamente. Rasele de câine K9 sunt diferite de alte rase și este important să luați în considerare nevoile lor unice atunci când vă luați decizia.

Citiți următorul: 15 cele mai populare rase de câine de poliție

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Rase de câine de top k9