Carierele de top pentru iubitorii de câini

Ilustrație de cariere de top pentru iubitorii de câini

Ați vrut vreodată să lucrați cu câini pentru o viață? Dacă sunteți a iubitor de caini, Apoi, având o carieră care implică câini poate fi un vis devenit realitate. Fiecare loc de muncă are avantajele sale și contra, iar slujbe legate de câini nu fac excepție. Cu toate acestea, un loc de muncă legat de câine poate fi recompensat și distractiv dacă alegeți cel care este potrivit pentru dvs.

Verificați aceste cariere de top pentru iubitorii de câini pentru a vedea dacă unul dintre aceste cariere este pentru dvs. și aflați ce trebuie să faceți pentru a începe.

01 din 10

Comportamentul animalelor

Behaviori ai animalelor Lucrați cu animale de companie și proprietarii lor pentru a implementa programe concepute pentru a rezolva comportamente nedorite în Animale de companie.

  • A aplicat behaviori ai animalelor au încheiat programe postuniversitare în știința comportamentală și au trecut cerințe riguroase. Ele recomandă modificarea comportamentului, desensibilizarea, instruirea și alte metode pentru a ajuta la rezolvarea problemelor legate de comportamentul animalelor de companie. Într-un fel, ele sunt la animale, deoarece psihologii sunt la oameni.
  • Behaviori veterinari sunt medicii veterinari licențiați care completează stagii, rezidențe și prevede cerințe avansate pentru a deveni specialiști certificați de bord. Behaviori veterinari lucrează în mod similar cu betoroniștii de animale aplicați. De asemenea, aceștia pot diagnostica și trata condițiile medicale și pot prescrie medicamente dacă este necesar. În acest fel, ele sunt similare cu psihiatrii umani.

Downsidele acestei cariere:

  • Nu toți proprietarii de câini iau sfatul experților și implementarea planurilor, care pot fi frustrante.
  • Rănire de la câini mușcături sau zgârieturile reprezintă un risc, în special cu animale agresive sau înfricoșătoare.
  • 02 din 10

    Pensiuni sau îngrijirea zilei Doggie

    Dacă doriți să petreceți timp cu Câini sănătoși, Luați în considerare lucrul într-un centru de îngrijire a zilei Doggie. Aceste locuri de muncă sunt adesea disponibile pentru cei fără experiență anterioară, iar formarea se face la fața locului. Cu experiență, puteți deveni în cele din urmă un manager sau proprietar de afaceri.

    Doggie Daycare Lucrătorii supraveghează play-ul pentru câini care stau pentru această zi. Kennel Adargants Care și Curățați după câinii care suntîmbarcare pentru zile până la săptămâni. Caniculele de câine și centrele de îngrijire de zi funcționează uneori sub același acoperiș. Cu toate acestea, unele canise fac parte dintr-o practică veterinară, oferind o oportunitate de a trece printr-un asistent medical.

    Downsidele acestei cariere:

  • Câine mușcături și Luptele de câine se poate intampla.
  • Veți intra în contact cu Poop și Pee, petrecând o mare parte din curățarea timpului.
  • Este mizerie, munca grea pentru puținele mici, în special la nivelul de intrare.
  • 03 din 10

    Câine de reproducere

    A deveni A câine de crescător este despre mai mult decât lăsând doar câinii de rasă pură să aibă pui și apoi să le vândă. Dacă aceasta este mentalitatea ta, atunci nu este pentru tine. Deși creșterea câinilor poate deveni în cele din urmă o carieră, este înțelept să începeți să vă gândiți ca un hobby serios.

    Pentru a deveni un crescător de câini, trebuie să fiți dedicat menținerii standardelor de rasă și păstrarea câinilor sănătoși și fericiți. Înainte de a începe, este esențial să se conecteze cu alți crescători mai experimentați cu reputații excelente. Veți începe în mod ideal un mentor care vă poate ajuta să învățați cablurile. Este nevoie de o investiție serioasă de timp și bani pentru a fi a crescător responsabil, Dar poate fi foarte recompensat în cele din urmă.

    Downsidele acestei cariere:

  • Câinii de reproducere pot lua o taxă financiară și emoțională.
  • Un profit nu poate fi făcut pentru mai multe generații, dacă vreodată.
  • 04 din 10

    Ingrijirea cainelui

    Dacă vă place ideea de podele de primare, spanieluri de cocking coafante și, în general, făcând câini arată și miroase destul, atunci ați putea dori să vă gândiți să deveniți un groomer de câine. Groomorii profesioniști de câine sunt cosmetologii din lumea caninului. Ei stil câini pentru conformație, fotografii și confort de zi cu zi.

    Dacă sunteți interesat de îngrijire, încercați mai întâi să lucrați cu un profesionist. Ca asistent, puteți învăța Bazele de îngrijire. Pentru a învăța tehnici și stiluri specializate, puteți participa la o școală îngrijirea câinilor și chiar continuă să obțină certificarea și apartenența cu Asociația Națională de Groomers.
    Downsidele acestei cariere:

  • Unii câini vor veni în Stinky și murdar. Unii vor avea chiar și o vor avea paraziți.
  • Rănirea mușcăturilor de câine sau a zgârieturilor este un risc.
  • Unii câini vor fi greu de manevrat.
  • Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Câine ședinței și mersul pe jos

    Dacă vă place să vă îngrijiți de câini și să fiți propriul dvs. șef, atunci Pet Sitting sau câine de mers pe jos ar putea fi doar chestia pentru tine. Mulți iubiți de câini fac o viață în ea, în timp ce alții se bucură de o muncă laterală pentru venituri suplimentare. Câine Sitters merg la casele de a avea grijă de câini, în timp ce proprietarii lor sunt în afara orașului.

    Taxele includ hrănirea, mers pe jos, Medicina, jocul și curățarea după câini. Unii li se cere să petreacă noaptea, dar mulți vizitează casa de două până la trei ori pe zi.

    Palkerele de câine sunt deosebit de comune în orașele mari, unde câinii de apartamente au nevoie de mai mult exercițiu decât proprietarii lor pot gestiona. Mulți câini de câine lucrează, de asemenea, ca Siturile de animale de companie (si invers).

    Downsidele acestei cariere:

  • Venitul poate fi imprevizibil, în special la început.
  • Unul trebuie să fie dispus să păstreze un program foarte flexibil.
  • Nu toți câinii vor fi ușor de manevrat.
  • 06 din 10

    Spectacole de câine

    Care lucrează în lumea Spectacole de câine cere o iubire profundă și o înțelegere solidă a sportului câinilor de rasă pură.

  • Stâlpii sunt plătite de proprietari să se ocupe de câinii lor la spectacole. Scopul este de a câștiga titluri de campioni. Un handler trebuie să aibă o înțelegere puternică de standarde de rasă, o mulțime de experiență care lucrează în spectacole de câine și o dorință de a călători frecvent. La incepe, Luați în considerare să lucrați mai întâi ca asistent de manipulare.
  • Judecători au cunoștințe superioare ale standardelor de rasă de câini până la cele mai bune detalii. Se poate deveni un judecător numai după mulți ani de experiență în spectacole de câine și în reproducere.
  • Downsidele acestei cariere:

  • A deveni un spectacol de câine Professional are ani de dăruire și determinare.
  • Lucrarea necesită o mare parte din timpul tău, dar venitul poate fi instabil, mai ales devreme.
  • 07 din 10

    Câine de antrenament

    Lucrul ca A dresor de câini necesită o înțelegere a minții caninei, o abilitate de a educa și o mare parte de răbdare.

    Câine de câini Învățați comenzi De la de bază la avansați și de ajutor proprietarii câinilor învață aceste comenzi la câinii lor. Formatorii lucrează, de asemenea, cu viitoarele servicii și câini de lucru, iar unii predau canini "actori" pentru a efectua pentru televiziune și film.

    Deși nu este necesară nicio educație sau certificare specifică pentru a deveni un antrenor, astfel de calificări vă vor stimula cunoștințele și credibilitatea. Pentru a începe, ucenic sub un antrenor experimentat.

    Dezavantajul acestei cariere:

  • Este greu să se ocupe de proprietarii care încurajează greșit și nu reușesc să urmeze cu sesiuni de instruire.
  • Există un risc de mușcături și zgârieturi.
  • 08 din 10

    Accesorii pentru animale

    Proprietarii de câini doresc Alimente de calitate și produse pentru câinii lor. Ei doresc, de asemenea, alegeri, prin urmare, motivul pentru atât de multe companii de mâncare pentru câini și magazine de furnizare a animalelor de companie.

    Cu o experiență mică sau deloc, puteți lucra într-un magazin de produse de companie, întâlniți tot felul de câini și învățați despre Produse de câine. Dacă sunteți interesat să lucrați în spatele scenei, încercați o companie de hrană pentru câini sau un producător de jucării. În funcție de regulile companiei sau de magazin, este posibil să vă aduceți câinele să lucreze.

    În timp, puteți lucra până la management. Cu instruire și experiență, puteți începe în cele din urmă propriul dvs. alimente sau de aprovizionare cu câini.

    Downsidele acestei cariere:

  • Salariile cu amănuntul sunt destul de modeste.
  • Concentrarea pe partea de afaceri înseamnă mai puțin timp de lucru cu câinii.
  • Magazinele de cărămidă și mortar sunt mai puțin frecvente, deoarece mulți consumatori preferă cumpărăturile online.
  • Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Servicii publice

    Lucrul cu câinii în slujba publicului poate fi o experiență foarte altruistă și plină de satisfacții. Există mai multe moduri pe care le puteți ocupa Câini de lucru pentru a face lumea un loc mai bun.

  • Poliție sau militar Câinii de lucru sunt colaborați cu un partener uman (un ofițer calificat), care trăiesc adesea cu acea persoană, chiar și după pensionare de la serviciu.
  • Cauta si salveaza Câinii sunt special instruiți să găsească persoane pierdute. Ei trăiesc adesea cu proprietarii / manipulatorii și sunt numiți periodic pentru o căutare.
  • Terapia asistată de animale este o modalitate excelentă de a permite companionului dvs. canin să atingă viața altora. Câinele dvs. poate trece printr-un program de instruire pentru terapia PET. Apoi, cei doi puteți vizita case de îngrijire medicală, spitale și școli pentru a încuraja și ridica spiritele altora.
  • Downsidele acestei cariere:

  • Acesta este un angajament pe termen lung pentru toată lumea. Gândiți-vă că prin faptul că o mulțime de oameni se vor baza pe tine.
  • S-ar putea să fiți pus în situații dificile din punct de vedere fizic sau emoțional.
  • Unele dintre aceste lucrări sunt pe bază de voluntariat, deci nu veți câștiga un venit.
  • 10 din 10

    Medicină Veterinară

    Lucrul în domeniul medicinii veterinare, veți promova sănătatea de companie și veți ajuta animalele bolnave. Medicină Veterinară este o industrie rapidă, interesantă și cu creștere rapidă, plină de profesioniști pasionați.

  • Veterinarieni Completați 4 ani de colegiu urmat de 4 ani de școală VET pentru a deveni medici ai medicinei veterinare (DVM). Unii merg pe o rezidență completă și devin specialiști certificați de bord.
  • Tehnicieni veterinari sunt asistente medicale veterinare care au trecut un test pentru a deveni credentialed. În majoritatea cazurilor, acestea sunt obligate să finalizeze 2-4 ani de școală într-un program de tehnologie VET.
  • Asistenți veterinari sunt similare cu tehnicile, dar nu sunt licențiate și nu au participat Școala Vet Tech. Din acest motiv, adesea nu pot îndeplini sarcini mai avansate de îngrijire medicală (în funcție de legea statului).
  • Downsidele acestei cariere:

  • Animalele de companie bolnave și proprietarii emoționali pot provoca stres și tristețe, ceea ce poate duce la Burnout.
  • Chiar și cei mai buni caini pot mușca din cauza stresului și a durerii.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Carierele de top pentru iubitorii de câini