Cum să devii un groomer câine

Lși eu arunc asta acolo: nu ești primul proprietar de câine să te gândești Cum să devii un groomer După ce ați petrecut timp cu pooch-ul dvs. și ați dat seama ce ar putea fi o alegere uimitoare de carieră. Și ai dreptate, pentru că groomorii profesioniști de animale de companie fac să petreacă mai multe ore de legare cu câini, care poate fi un concert dur, dar recompensat.

Cel mai important este să înțelegi că există mai mult de îngrijirea animalelor de companie decât toate bucuriile pe care le experimentați când Îngrijindu-ți propriul câine acasă. Dacă credeți că îngrijirea câinilor este vorba despre jucând cu câinii și de a-și spăla blănia, nu este în întregime deci (dar este o parte din ea!)

Proprietarii de animale care doresc să știe cum să devină un groomer de câine vor trebui să înțeleagă că îngrijirea profesională a câinelui poate fi cu siguranță distractivă, dar este, de asemenea, un loc de muncă foarte dur. Puteți câștiga un loc bun prin îngrijirea câinilor, mai ales că proprietatea Pet continuă să crească în numere în America, dar va trebui să începeți în partea de jos.

Aici, pe sfaturile de câine de top, avem un sfat bun pentru potențialii groomi, care doresc să facă o carieră din ea. Deschideți unele dintre aceste articole într-o filă separată, astfel încât să le puteți citi mai târziu pentru mai multă inspirație:

Cum să devii un groomer câine

modalități de a deveni un groomer de câini

Cum să devii un groomer câine # 1: Cercetare

Fiind un groomer profesionist de câine (sau un groomer de companie) poate fi extrem de răsplătit, dar cu siguranță veți avea pentru a lucra din greu pentru a profita aceste recompense. Obținerea pregătirii adecvate poate fi un început bun dacă doriți să deveniți profesioniști. Cu toate acestea, dacă școli de îngrijire sunt esențiale sau nu este o întrebare diferită, pe care Katherine, Tips Dog Sfats Pro Groomer Columnist, a acoperit înainte.

Indiferent dacă mergeți la o școală profesională de îngrijire a câinelui sau nu este trivială. Ceea ce va fi contează este abilitățile dvs. cu instrumente de îngrijire, tehnica dvs. de îngrijire și abilitatea dvs. de a calma câinii și de a le face să se simtă confortabil. Aceasta este dacă doriți să deveniți un profesionist respectat în câmpul de îngrijire a câinelui și continuați să vă dezvoltați în mod continuu afacerea.

Practicile profesionale de îngrijire a animalelor de companie devine din ce în ce mai populară în SUA. Cu toate acestea, chiar și atunci poate fi greu să găsești un program de formare profesională pentru a vă învăța toate trucurile necesare de îngrijire a animalelor de companie. Din fericire, există alte modalități de a câștiga educația potrivită, stabilirea abilităților și instruirea.

Începeți prin a face unele cercetări. Aflați tot ce puteți despre felul în care lucrările de îngrijire a animalelor de companie, ceea ce implică această slujbă și ceea ce vă va fi așteptat să faceți zilnic. Îngrijirea animalelor de companie acasă este diferită de a face acest lucru pentru alte persoane ca profesionist într-un salon de îngrijire a animalelor de companie. Din fericire, Internetul este plin de aceste informații unde puteți vorbi chiar cu alte groomers și întrebați-le tot felul de întrebări.

În primul rând, aruncați o privire la toate articolele din noi Ingrijirea cainelui secțiune. Și aici sunt niște forumuri și comunități pentru îngrijirea câinilor pentru a începe cu:

Cum să deveniți un groomer de câine # 2: Profesioniști

Profesional câine groomer cu un animal de companie

Una dintre cele mai comune modalități de a învăța cum să devenim un groomer câine și toate frânghiile acestei cariere sunt să se antreneze sub un groomer cu experiență de animale de companie. Cei mai mulți groomi de câine percep o taxă pentru servicii de formare profesională, cu excepția cazului în care aveți un prieten sau un membru al familiei, care o va face gratuit.

Cel mai bun mod de a începe este, din nou, pe Internet. Aruncați o privire la site-urile de mai sus și întrebați cât mai multe întrebări cu cât puteți. Odată ce ați răspuns la întrebările dvs., puteți încerca, de asemenea, citiți câteva cărți despre îngrijirea câinilor. După aceea, este timpul să punem teoria în practică, deci începeți să căutați un loc unde să lucrați cu alte groomers profesionale de animale de companie.

Cuvântul de avertizare: vă va costa niște bani (de obicei). Rata va varia în funcție de experiența persoanei, dar acest lucru poate fi o modalitate excelentă de a obține formarea de mâini pe care o veți avea nevoie. Anumiți groomers oferă programe care vă permit să lucrați de la datoria pe care o datorezi instruirii făcând locuri de muncă în jurul facilității care necesită mai puțină abilitate.

Pe măsură ce urcați pe scară cum să deveniți un groomer, iar odată ce aveți unele dintre cele mai de bază abilități, puteți obține și un loc de muncă într-un magazin de groomer începând din partea de jos. Poate că puteți să faceți o curățare sau să executați caseta de numerar și să aflați abilitățile de care aveți nevoie în timp ce lucrați în sus. Este ca și cum ai deveni un barman în timp ce faci jobul Barback.

Cu cât lucrați mai mult cu profesional, cu atât mai bine puteți stabili relația pe care o puteți stabili. Deoarece groomerul profesionist începe să aibă încredere în tine, ei vă vor oferi mai multă responsabilitate, mai ales dacă știu că sunteți interesat să învățați cum să deveniți un groomer. Puteți începe prin spălarea câinilor, deplasați-vă până la tăierea unghiilor și apoi învățați abilitățile necesare pentru a da tunsori.

Cursuri de îngrijire a câinelui online

Cum să devii un groomer câine # 3: Cursuri online

Programele de instruire pentru îngrijirea câinilor certificați sunt disponibile pentru majoritatea, dar majoritatea sunt online. Facilitățile mai mici încep să adauge programe la curriculum-ul lor viu, dar poate să nu fie disponibil în zona dvs. Iată un exemplu a unei școli online de îngrijire a câinelui și cât de mult vă poate costa.

Formarea online este întotdeauna o opțiune și vă va oferi informațiile pe care trebuie să le aveți succes, dar amintiți-vă că aceste tipuri de cursuri vă vor oferi foarte puține mâini pe formare. Este posibil ca să puteți învăța totul pur și simplu prin căutarea prin Internet, vorbind pe forumuri și cumpărați câteva cărți de îngrijire a animalelor de companie.

Să nu vorbească prost din programele de formare online, dar va trebui să vă gândiți unde vă va face antrenamentul pe termen lung. Dacă absolviți un program de formare online și va fi necesar să se antreneze de luni de zile sub supravegherea unui groomer profesional, merită într-adevăr? De obicei, este cazul, deoarece singura pregătire de încredere pentru un groomer este hands-on.

Poate că puteți verifica cu groomers local și puteți vedea dacă vă vor permite să vă antrenați cu ei în timp ce luați cursurile dvs. online. În acest fel, veți obține pregătirea profesională de care aveți nevoie și de mâinile despre experiență care vor fi necesare pentru a ateriza un loc de muncă. Dacă credeți că antrenamentul online nu este cu siguranță pentru dvs. sau pur și simplu nu doriți să cheltuiți bani pe el, atunci acesta este corect. Concentrați-vă pe alte opțiuni.

Cum să devii un câine groomer # 4: Magazine mari

câinele fericit fiind îngrijit

O cale alternativă pentru învățarea modului de a deveni un groomer și dobândirea de formare pe care va trebui să o deveniți de succes poate veni din magazinele de animale de companie mari. De obicei, ei vor angaja angajați care nu au experiență și vor oferi instruirea pentru dvs. Este o oportunitate care merită explorată, dar este competitivă.

Veți începe cel mai probabil cu un loc de muncă mai simplu, cum ar fi scăldat sau verificați clienții în și în afara. Apoi, odată ce ați dovedit-vă ca un angajat vrednic, ei vor plăti pentru antrenamentul dvs. ca un groomer. Dacă alegeți să luați acest traseu pentru a obține formarea dvs. ca un groomer câine, probabil că vi se va cere să semnați un contract.

Înainte de a începe orice tip de antrenament de îngrijire a animalelor de companie, va trebui să semnați un contract care vă cere să rămâneți cu compania de câțiva ani odată ce instruirea dvs. este completă. Dacă renunțați înainte ca contractul să fie în sus, veți fi responsabili pentru rambursarea datoriei. Nu puteți da vina cu adevărat companiile pentru a face acest lucru, deoarece mulți oameni ar obține probabil antrenamentul gratuit și apoi pleacă pentru un loc de muncă mai profitabil într-un magazin privat.

Câteva articole legate de îngrijirea câinilor care vă pot fi de ajutor:

Cum să devii un groomer câine în America

Cum să devii un groomer de câine # 5: Concluzie

Îngrijirea câinilor necesită o mulțime de muncă fizică tare și aveți nevoie de formarea adecvată pentru a ști ce sunt nevoile fiecărui animal individual. De exemplu, câinii cu haine lungi au nevoie de multă grijă mult decât câinii cu haine scurte, Ca și cum am vorbit înainte. Va trebui să fiți instruiți pentru a observa când există o problemă medicală cu câini, ca o erupție cutanată sau alergie.

Groomorii de câine nu se spală doar câinii, tăiați blana, își clipi unghiile și le trimit acasă. Veți ridica câinii, curățați-vă după ei, exprimând glandele anale și se ocupă de animalele de companie care nu sunt foarte prietenoase. Dacă vă gândiți că vă place câinii și că vă va face un mare groomer, gândiți-vă mai bine mai mult despre acest lucru înainte de a urmări această carieră.

Mulți, mulți groomi de câine iubesc absolut slujba lor și sunt sigur că și tu. Dar este întotdeauna o idee bună să faceți niște cercetări înainte de a sări în domeniu. Dacă nu doriți să cheltuiți bani încă, atunci căutați biblioteca locală pentru cărțile de îngrijire și găsiți surse de internet de încredere cu informații despre sarcinile zilnice ale unui groomer de câine. Dacă este posibil, întrebați un groomer local dacă le puteți observa pentru câteva zile pentru a vă simți pentru slujbă.

Este evident pentru tot ceea ce nu puteți intra în domeniul îngrijirii profesionale fără pregătirea și înțelegerea corectă a ceea ce este nevoie pentru a mireasa profesional un câine sau o pisică. Fiecare cale ferată pentru a deveni un groomer profesionist de companie vine cu propriile sale argumente și contra. Va trebui să decideți care ar fi cel mai bun mod de a începe cariera de îngrijire a câinelui.

Iată câteva alte articole bune despre cum să deveniți un groomer câine și idei despre unde să începeți:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să devii un groomer câine