6 Cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câini

Cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câini

Există mulți oameni care iubesc animalele de companie. Cu toate acestea, pentru unii părinți de companie, dragostea lor pentru câini este atât de mare încât doresc să o poarte în cariera lor. Dacă sunteți incredibil de pasionat de FIDO sau animalele de companie în general, există câteva moduri diferite pe care le puteți intra într-un câmp care vă sprijină obiectivele dvs. orientate spre animalele și găsiți locuri de muncă pentru a lucra cu câini.

Unele locuri de muncă vă pot cere să obțineți un certificat sau să participați la formare (cum ar fi certificările de formare pentru câini), În timp ce alții au nevoie pur și simplu de a fi un iubitor de pui imens. De la locurile de muncă la nivel de intrare la munca profesională și o carieră cu experiență, există o modalitate de a vă aplica dragostea pentru animale într-o poziție utilă.

Indiferent dacă doriți să lucrați cu câini și cu proprietarii lor sau pur și simplu lucrați unul cu canini, Există un loc de muncă acolo care vă va satisface nevoile. Poate doriți un loc de muncă în domeniul veterinar sau, probabil, sunteți mai interesat să jucați cu puii și să le păstrați activi? Iată șase idei pentru modul în care puteți începe cariera de lucru cu canini.

LEGATE DE: 10 idei de afaceri de câine mare pentru petreneurs

6 cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câini

Cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câini

1. Câine walkers

Aceasta este una dintre cele mai de bază locuri de muncă pe care le puteți face care implică puii. Câinele Walkers vor merge câini sau le vor duce în parc, în timp ce proprietarii lor sunt ocupați. Nu există nicio instruire sau certificare necesară pentru acest loc de muncă, dar ar trebui să aveți o mulțime de experiență cu câinii.

Ar trebui să fiți familiarizați cu modul de a merge pe canini, desigur, dar dacă aveți câini de-al tău, acest lucru ar trebui să fie o bucată de tort - partea de mers pe jos, cel puțin! Lucrul pe care va trebui să-l amintiți când căutați acest tip de loc de muncă este că locurile nu angajează de obicei pentru această poziție. Va trebui să fii proactiv și să te pui acolo.

Câinele de mers pe jos este similar cu începutul Orice altă afacere mică! Acest lucru poate fi descurajant pentru mulți oameni, dar cu o mică cercetare, veți fi bine. Fiți pregătiți să faceți publicitate serviciilor dvs., fie în anunțuri locale, fie cu site-ul propriu și social media. Acesta este modul în care veți obține clienți și faceți visul dvs. un loc de muncă cu normă întreagă!

RECOMANDAT: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

2. Tehnician veterinar

Tehnician veterinar Locuri de muncă pentru proprietarii de câiniUn tehnician veterinar ajută un medic veterinar în birourile lor, lucrând cu o varietate de animale de companie. Ei pot rula recepția, munca de laborator de proces, îngrijirea animalelor după operație, ia raze X și monitorizează animalele de companie în timp ce la biroul veterinar. Multi-tasking-ul este comun în acest loc de muncă!

A deveni un tehnician veterinar necesită de obicei doi ani de școală culminând într-o diplomă de știință asociată pentru tehnologia veterinară.

Dacă doriți să intrați în acest domeniu, asigurați-vă că participați la o școală acreditată de Comitetul American Veterinary Medical Association Tehnician veterinar Educație și activități.

Acest lucru vă va permite să luați examenul național tehnician veterinar după absolvire, oferindu-vă un impuls la plasarea corectă a locului de muncă!

LEGATE DE: Cele mai bune planuri de asigurare de afaceri de companie

Cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câini

3. Siturile de animale de companie

Acesta este un alt loc de muncă pe care îl puteți face cu puțin la nici o experiență. Sitters de companie vor urmări animalele de companie ale cuiva, fie în casa lor proprie, fie în casa lui Sitters, în timp ce sunt departe. Acest lucru ar putea fi peste noapte, pentru o vacanță sau chiar de luni de zile la un moment dat.

Siturile de companie sunt, de asemenea, utilizate zilnic pentru a merge sau a lăsa câinii în timpul zilei dacă proprietarul lor funcționează cu ore lungi. Dacă vrei să fii un Sitter Pet, va trebui să fii confortabil cu tot felul de animale de companie - inclusiv diverse rase de câini. De asemenea, ar trebui să aveți propriul transport.

Ca și câinele de câine, va trebui să faceți publicitate de serviciile dvs. O modalitate de a vă ajuta să vă evidențiați printre alți situri de companie este de a obține asigurarea care acoperă serviciile dvs. Acest lucru vă protejează clienții în caz de accident și arată că sunteți un contractor responsabil!

Cereți un Sitter Pet: Ce sunt ratele de ședere câine și salariul câinelui Sitter?

4. Pet groomers

Profesional câine Groomer gata de muncăGroomorii profesioniști de animale de companie sunt întotdeauna în cerere mare, în special pentru câinii cu haine groase, nesupuse. A Profesional câine groomer va scălda, clipul și câinii de stil (și uneori și alte animale). Ei trebuie, de asemenea, să fie pregătiți să-și perie dinți, clipuri și să exprime glandele anale.

Groomers pot avea o locație setată la un magazin de animale de companie sau la birou sau pot fi mobile, mergând la câine folosind o van sau un camion. Deși locurile angajează groomers pentru a lucra pentru compania lor, mulți groomiști sunt independenți și tratează munca lor ca propria lor afacere mică.

Pentru a începe îngrijirea, veți avea nevoie de unii instruire sau experiență. Asociația Națională de Groomers din America are numeroase programe și ateliere de certificare pentru a vă oferi formarea de care aveți nevoie pentru a începe. Fiți pregătiți să cheltuiți niște bani atunci când intrați mai întâi în acest domeniu, deoarece va trebui să plătiți pentru:

  • certificare
  • consumabile de îngrijire, inclusiv perii, șampoane etc. & # 8230;
  • un spațiu pentru a lucra
  • asigurare

Sfaturi de expert: Interviu despre ceea ce este ca să fii un groomer profesionist câine

Cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câini

5. Pet Fotografi 

Da, acesta este un loc de muncă real! Mulți oameni iubesc să-și imortalizeze animalul într-o fotografie frumoasă, astfel încât fotografii sunt necesari pentru a capta momentul potrivit. Fotografii de animale de companie vor avea abilități speciale pentru a păstra atenția unui câine, capturați-le în mișcare și mai mult.

Fotografii lucrează de obicei ca un antreprenor care desfășoară activități independente și vor avea propria afacere mică pe care o promovează pentru a obține clienți și muncă. Fotografii nu trebuie neapărat să aibă o pregătire formală sau o școală, dar trebuie să aibă un portofoliu care îndepărtează. Exemple de cele mai bune Fotografii de câini vor fi ceea ce Cinchează afacerea atunci când obțineți clienți noi.

Nu uitați că va trebui, de asemenea, să aveți echipament excelent; Aceasta este o mare parte a fotografiei perfecte. O cameră de high-end, clipește și alte atașamente vor fi necesare. Nu este ieftin să începeți, dar odată ce vă construiți afacerea, puteți începe să faceți bani destul de decenți care lucrează cu animalele de companie.

CITESTE MAI MULT: 8 sfaturi și sfaturi de fotografiere a câinilor

6. Câine de câini

Cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câiniAici o altă opțiune populară pentru persoanele care au experiență cu animalele lor de companie. În timp ce ar trebui să aveți unele instruire și certificare înainte de a începe acest loc de muncă, experiența de a instrui propriul pui va fi o bază excelentă.

Ca antrenor de câini, veți ajuta alte familii să-și învețe comenzile lor de companie și ascultarea de bază. Fiți pregătiți să lucrați cu toate tipurile de câini, inclusiv cele incredibil de încăpățânate!

Pentru a începe, ar trebui să aveți experiență personală, dar veți dori, de asemenea, să participați la diverse ateliere de lucru pe formarea câinilor. Înainte de a încerca să găsiți clienți, luați testul de certificare disponibil cu Consiliul de Certificare pentru formatori profesioniști de câini Pentru a arăta că sunteți cu adevărat un candidat experimentat.

CITESTE MAI MULT: Salariul formatorilor de câini - cât de mult se plătesc?

rezumat

Găsirea locurilor de muncă la locul de muncă cu canini (sau alte animale de companie) nu este la fel de dificilă cum pare. La fel ca și cu orice altă carieră, trebuie să știți exact ce doriți și să petreceți ceva timp învățând industria și slujba în sine înainte de a vă scufunda complet în ea.

Cu aceste șase locuri de muncă, aveți o mulțime de opțiuni disponibile pentru a lucra cu animale, inclusiv câini! În funcție de cât de mult timp și efort doriți să puneți în școală și certificarea, aceste locuri de muncă pot fi o potrivire excelentă.

Înainte de a renunța la slujba de zi, totuși, vezi dacă poți umbri pe cineva în aceste domenii de ceva timp pentru a afla mai multe. Este mai bine să începeți cu fracțiune de normă sau ca un hobby și să vedeți dacă această nouă alegere de carieră este într-adevăr pentru dvs. Odată ce sunteți gata, începeți să planificați în consecință.

Citiți următorul: Unde și cum să găsiți un câine bun de mers pe jos de mers pe jos?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Cele mai bune locuri de muncă pentru proprietarii pasionați de câini