5 Cele mai bune cursuri de îngrijire a câinelui online

Îți place să-ți îngrijești câinii sau să te găsești să scot foarfecele după călătoria câinelui tău la salonul de îngrijire pentru a "obține locul de muncă corect"? Prietenii și familia îți cer să-ți trimiți blănurile câinilor pentru că ești atât de bun la asta? Ați luat în considerare această carieră? Unele cursuri de îngrijire a câinelui online vă pot duce pe calea cea bună.

În timp ce vă puteți îngriji cu siguranță câinii și prietenii dvs. sau animalele de companie, fără nici o certificare, este mai sigur să aveți pregătire și educație în îngrijirea animalelor de companie, mai ales dacă intenționați să o faceți o afacere și să lucrați la câinii altor persoane. Din fericire, există mai multe programe de certificare a îngrijirii câinilor acolo.

1. Penn Foster

Penn Foster Dog Grooming Curs Online

Găsiți cursul aici
Cost: $ 49 / Mo

Da, Penn Foster are un program de certificare de îngrijire. În programul lor, veți obține o înțelegere aprofundată a procesului de îngrijire și chiar ați afla despre serviciul clienți, preocupările legate de afaceri și multe altele.

Mulți oameni folosesc Penn Foster, deoarece este un program acreditat la nivel național și regional, astfel încât certificatul este mult mai "reputat" decât alții.

Acest curs este online, iar pentru 499 dolari puteți obține certificat și aveți acces la serviciile studențești care vă pot ajuta să găsiți o poziție de îngrijire a câinelui - sau să vă puneți într-un loc pentru a vă începe propria afacere. Propriul meu groomer a absolvit acest program și a iubit-o.

2. JKL grooming JKL Dog Grooming Curs Online

Găsiți cursul aici
Cost: $ 575 - $ 950

Dacă doriți un program care vă permite să alegeți lungimea cursului, JKL Grooming este școala online pentru dvs. Acestea au două programe separate: diploma de îngrijire și certificatul de îngrijire.

Pentru persoanele care doresc să intre în lumea îngrijirii, fie într-o capacitate de angajare, fie începând cu propria lor afacere, recomand cursul de diplomă.

Dacă lucrați deja ca un groomer, dar nu ați primit niciodată certificat, puteți face cu cursul de certificare. Veți învăța sfaturi și trucuri Insider și veți afla cum să faceți serviciile dvs. de îngrijire și mai uimitoare.

Ele au, de asemenea, programe pentru îngrijirea animalelor mai mari (cum ar fi caii), care este excelentă dacă doriți să vă extindeți orizonturile.

3. Coastadal Groomadog Academy

Coastadal Groomadog Academy

Găsiți cursul aici
Cost: $ 1,499

Acest program ar putea avea câteva dintre cele mai personalizabile cursuri în persoană din arena de îngrijire a câinelui, dar au și un curs de îngrijire a câinelui online (deși scumpe).

Dacă sperați să înțelegeți mai multe aspecte de afaceri ale unei porniri de îngrijire a animalelor de companie, aflați elementele de bază și apoi treceți la tehnici avansate de îngrijire a animalelor de companie, Academia de coastă Groomadog are un curs exact pentru asta.

Dacă sunteți îngrijorat de diferitele tipuri de rase și cum să le faceți stilul sau să le îngrijiți, luați cursul lor cuprinzător. Cursurile lor personale diferite, dacă se întâmplă să fie zona, vă puteți ajuta, de asemenea, să decideți cum doriți să lucrați și sunt toate vizate în mod specific pentru câini.

4. Bazele și dincolo de acestea

Găsiți cursul aici
Cost: $ 89 - $ 252

Acest program este conceput fie pentru proprietarul de companie care dorește să aibă grijă mai bine de animalul lor de companie de acasă, sau pentru antreprenorul care dorește cu adevărat să înceapă o afacere îngrijită. Bazele de bază și depășesc o educație foarte amănunțită în îngrijirea animalelor, în special concentrându-se pe aspectele de manipulare (cum să nu taie un animal de companie, cum să se ocupe de un Biter, etc.).

Acest program durează aproximativ 8 până la 12 săptămâni, și costă doar 325 de dolari. Aceasta este foarte recomandată pentru oamenii care vor să știe cum să se ocupe de multe animale diferite și care vor să înțeleagă cum să se descurce în mod corespunzător rase specifice. Acesta este unul dintre cele mai bune cursuri de îngrijire a câinelui online și este totul online!

5. Școala de îngrijire online

Școala de îngrijire a câinelui online

Găsiți cursul aici
Cost: $ 99

Școala de îngrijire online a acumulat destul de rata de absolvent. Cu acest program ușor online și prin poștă, puteți alege între primirea de 20 de DVD-uri, precum și toate materialele de citire și testare (în poștă) sau streaming totul online.

Fiecare videoclip DVD / Streaming prezintă o nouă provocare, fie că este vorba de o rasă specifică sau ce să facă în cazul în care un câine devine tăiat etc.

Mulți oameni aleg acest program deoarece oferă două certificări: Hygienist Pet și Groomer PET. Cea mai bună parte despre acest program? Costă doar 249 USD. Acesta este unul dintre cele mai bune cursuri de îngrijire a câinelui online, deoarece este disponibil în două opțiuni.

Nu toată lumea poate învăța prin vizionarea videoclipurilor online - unii oameni au nevoie de mâini pe materiale și teste - și școala online de îngrijire oferă ambele.

Înainte de a vă înscrie pentru cursurile de îngrijire a câinelui online

Înainte de a vă înscrie pentru cursurile de îngrijire a câinelui online

Pentru că îngrijirea câinilor nu este zona cea mai reglementată de afaceri, este important să faceți cercetarea dvs. înainte de a sări într-un program. Verificați legile și cerințele dvs. de stat.

În unele locuri, nici măcar nu aveți nevoie de o certificare pentru a începe câinii de îngrijire și în unele locuri pe care le faceți. În alte locuri, trebuie să aveți în vigoare reguli specifice de codare a sănătății, oriunde vă faceți griji (dacă este pe o scară de afaceri mai mare), deci ar trebui să alegeți un program care vă poate ajuta în acea zonă.

Cel mai important, faceți cercetările dvs. pe cele mai bune cursuri de îngrijire a câinelui online pentru a vă asigura că există recenzii decente (amintiți-vă: clienții nefericiți sunt cei mai puternici, deci luați fiecare revizuire proastă cu un bob de sare). Asigurați-vă că programul dvs. de alegere are Certificare pentru îngrijire sau igiena PET, nu doar CEU (unități de educație continuă) dacă statul dvs. necesită certificare.

Alte lucruri de căutat atunci când aleg unul dintre cele mai bune cursuri de îngrijire a câinelui online:

  • Asigurați-vă că este stilul dvs. de învățare. Unii oameni au nevoie de materiale poștale, deoarece învață mai bine de la o carte mai degrabă decât un ecran de computer.
  • Asigurați-vă că aveți acces la profesori sau instructori dacă aveți întrebări.
  • Asigurați-vă că plata este clară; Nu există împrumuturi pentru studenți pentru aceste tipuri de programe de certificare, astfel încât să înțeleagă prețul clar.
  • Examinați curriculum-ul și asigurați-vă că acoperă tot ce doriți să învățați; Puteți găsi un program care învață despre zonele exacte care vă interesează.
  • Decideți dacă învățarea online este potrivită pentru dvs. Nu este pentru toată lumea, și dacă sunteți serios în legătură cu obținerea certificată pentru îngrijire, trebuie să vă asigurați că vă veți ocupa de modul potrivit pentru dvs.

În funcție de programul pe care îl alegeți, veți fi un groomer câine într-o chestiune de săptămâni! Sperăm că certificarea dvs. online vă învață tot ce ați vrut să știți. Înainte de a ști, veți fi îngrijiți câini cu (chiar mai mult) expertiză și abilitate.

Citiți următorul: Prețuri de îngrijire a câinelui - Cât costă să-i deranjeze un câine?

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele mai bune cursuri de îngrijire a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune cursuri de îngrijire a câinelui online