8 Moduri de a lucra cu câinii ca profesionist

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Te gândești la primul tău câine când te uiți înapoi în copilărie? Vizitați cel mai apropiat adapost de animale frecvent doar pentru a juca cu animalele? Câinele dvs. are propriul său garderobă? Dacă sună ca tine, de ce să nu luați dragostea de câini și Începeți o carieră În industria de îngrijire a animalelor de companie? Acest Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist va explica unele dintre locurile de muncă disponibile.

Proprietatea de animale de companie explodează în întreaga lume, dar mai ales în Statele Unite. Mai multe animale de companie înseamnă mai mult de o nevoie pentru întreprinderile legate de animale de companie și profesioniștii de animale de companie și Petpreneurss. Există multe domenii diferite ale industriei animalelor de companie pe care le puteți lucra, inclusiv:

  • Doggy Daycare
  • Dog Sănătate și Wellness
  • Servicii de îngrijire a câinelui
  • Câine de mers pe jos de afaceri
  • Câine de reproducere de afaceri
  • Servicii de instruire a câinilor
  • Producția de produse câine
  • Dog alimente și tratează fabricarea
  • Vânzarea consumatorilor de câini
  • Pensionarea câinilor și kenneling
  • Întreprinderi online de companie

…si multe altele. În a noastră Afaceri Secțiunea, sperăm să acoperiți în mod extensiv cel puțin un tip de afaceri câine în fiecare săptămână, deci asigurați-vă că urmați Top sfaturi de câine Pentru a primi informații actualizate despre multe domenii diferite ale industriei animalelor de companie.

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

M-am uitat mai atent la unele dintre cele mai frecvente profesii pentru persoanele interesate de lucrul cu câinii. Indiferent dacă doriți doar să lucrați într-una din aceste companii sau doriți să dețineți una, posibilitățile sunt numeroase. Mai multe companii legate de câini se bazează tot timpul, iar cu creșterea numărului de animale de companie din întreaga lume, pare să fie întotdeauna o nevoie puternică de mai mult.

Canicule de îmbarcare

Canicule de îmbarcare oferă o multitudine de oferte de locuri de muncă. Puteți fi unul dintre manipulatorii de câine sau lucrați la recepție care primește animale de la proprietarii lor și eliberarea lor atunci când familiile lor se întorc să le iau în sus. Unele canise angajează oameni să stea cu câinii peste noapte, de asemenea.

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Există manageri de canisa care conduc operațiunile de zi cu zi a unei canise de îmbarcare, inclusiv supravegherea asistenților, supravegherea întreținerii facilităților, comandarea alimentelor și a alimentelor și provizii, Primirea și eliberarea câinilor din canisa și de a face față clienților personal. Dacă v-ați interesa mai mult de partea de conducere, ar fi o opțiune excelentă pentru a vă uita.

LEGATE DE: Cea mai bună școală de ascultare pentru câini și cum să aleagă unul

Unele proprietari de canisare oferă servicii suplimentare pentru a face bani în plus. Unele dintre serviciile suplimentare includ furnizarea de transport pentru câini la și de la casele lor la veterinar, aeroport și alte locații, extinderea serviciilor de îmbarcare la pisici și alte animale și îngrijirea profesională. Ați putea fi implicat în oricare dintre aceste servicii dacă alegeți.

Câine Walker

Fiind un câine Walker este exact ceea ce implică numele - sunteți plătit pentru a merge pe câinii altor oameni. Încreditatea și fiabilitatea sunt esențiale pentru o carieră ca câine Walker. O dragoste pentru câini, o dorință de a fi afară în tot felul de vreme și răbdarea în manipularea mai multor câini deodată, sunt, de asemenea, necesare.

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Aceasta este una dintre puținele locuri de muncă pentru iubitorii de câini care nu necesită nici o formare sau experiență specială. Unele companii, în special în orașe mai mari, angajează câini de câine pentru a merge câini pentru clienții lor. Cu toate acestea, mulți companii de mers pe jos sunt doar oameni singuri, sau poate doi sau trei oameni, care organizează și își desfășoară propriul câine de mers pe jos.

Dacă vă gândiți că o afacere de câine de mers pe jos poate fi potrivită pentru dvs., puteți verifica coloana noastră Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos. Este plin de sfaturi și trucuri pentru a începe afacerea dvs., precum și câteva informații detaliate despre ceea ce va dura pentru a vă face afacerea de pe teren.

Caine de companie

Un sitter de câine, ca un babysitter, are grijă de un câine în casa lui când proprietarul său este departe. Ele se asigură Câinele are mâncare și apă și pot fi, de asemenea, rugați să facă lucruri cum ar fi apa plantele, hrăniți peștele etc. Ca și în cazul câinilor de mers pe jos, încrederea și fiabilitatea sunt esențiale în a fi un sitter de câine.

LEGATE DE: 11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Aceasta este o altă afacere care nu vă va costa o mulțime de cheltuieli pentru a vă începe, dar ați putea lucra și pentru o companie care angajează ședinții câinilor. Chiar depinde doar de nivelul de responsabilitate pe care sunteți dispus să îl ocupați.

Toate responsabilitățile tipice ale unui proprietar de animale de companie vor cădea pe tine în timp ce vă aflați. Vi se va cere să urmați rutina zilnică, să curățați orice mese pe care le fac, să le luați la întâlniri și să fiți responsabili pentru ei dacă apar probleme medicale. Poate suna ca o mulțime de distracție pentru a fi un sitter câine, dar este și o mulțime de muncă și o mulțime de responsabilitate.

Behaviorist al animalelor

Un comportament al unui animal este un specialist care examinează problemele cu un comportament de companie și cifrează soluții pentru proprietarul lor. Uneori animalele de companie sunt duse la veterinar când prezintă un comportament ciudat și nu există nimic rău din punct de vedere medical cu ei. Acest lucru este atunci când proprietarii de câini pot căuta ajutorul unui comportament al unui animal.

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Cererea de comportament a animalelor a crescut, deoarece numărul de animale de companie și proprietarii de animale continuă să crească. Chiar trebuie să aveți un fundal academic solid în comportamentul animalelor și experiența și cunoștințele extinse pentru a-și trăi viața în acest domeniu. Fără formare adecvată, nu veți fi luați în serios ca un comportament al animalului.

LEGATE DE: Certificarea antrenorului câinilor: Ghid pentru începători

Există încă un număr mic de practicieni, deoarece acesta este un domeniu relativ nou și dobândirea cantității de cunoștințe și experiență necesare pentru a fi competent poate dura ani de zile. Există ani de școlarizare necesari pentru a se specializa în comportamentul animalelor și dacă nu sunteți dispus să faceți acest angajament, acesta nu este domeniul pentru dvs.

Dresor de câini

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Formatorii de câini învață proprietarii de câini cum să-și antreneze propriii câini și să-i învețe pe câini să se supună comenzilor. Câinii care au cel puțin cea mai fundamentală formare de ascultare au proprietari mult mai fericiți. Vecinii și comunitatea sunt mai bine, iar câinii sunt mai fericiți. Pe scurt, un câine bine pregătit este cel mai bun fel de a avea.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Majoritatea formatorilor fac proprietari de predare vii, deși există unii formatori care trăiesc doar din învățarea elementelor de bază pentru câinii individuali. O excepție notabilă ar fi formatorii de câini care concurează în evenimente pe teren, cum ar fi vânătoarea.

Indiferent de felul de formare a câinilor pe care ați dori să o implicați, va trebui să vă pregătiți bine. Formatorii de câini trebuie să devină certificați, iar în majoritatea regiunilor trebuie să dețină o licență de formare pentru câini valabilă, de asemenea.

Ingrijitor de caini

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Groomers sunt cosmeticienii și fermele din lumea câinelui, dar nu este întotdeauna atât de distractiv cât pare. Unele dintre responsabilitățile de a fi un groomer includ scăldarea câinelui și periajul și stilul său. Un groomer de asemenea, scapă de purici, curăță dinții și urechile câinilor și își taie unghiile.

LEGATE DE: Cum să devii un groomer câine

Groomers trebuie, de asemenea, să învețe cerințele unice pentru a muri anumite rase, cum ar fi Poodles, de exemplu. Pentru cei care se bucură de o abordare hands-on cu câini, fiind un groomer poate fi o profesie plină de satisfacții. De asemenea, atunci când lucrați cu câinii ca profesionist, aceasta este una dintre cele mai versatile poziții pe care le puteți avea.

Pentru a fi un groomer, veți avea nevoie de o pregătire adecvată. Unele școli secundare oferă cursuri de îngrijire a câinilor și devin din ce în ce mai populare, dar o mulțime de groomi de câini își fac începutul prin ucenicând sub un groomer experimentat. Puteți afla mai multe despre a deveni un groomer de câine în coloana noastră Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui.

AKC Personal

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Clubul american Kennel (AKC) a fost fondată în 1884 și are mai mult de 500 de angajați. Nu numai că este cea mai importantă agenție de reglementare pentru emisiuni de câini și evenimente de performanță, este, de asemenea, registrul principal al lui Statele Unite ale Statelor Unite. Un loc de muncă cu o companie ca AKC ar putea duce la lucruri mult mai mari în industria animalelor de companie.

Personalul din domeniul executiv îndeplinește responsabilitatea AKC pentru a supraveghea sportul câinilor de rasă de rasă prin participarea la spectacole de câini și evenimente de performanță. Pentru a fi membru al personalului executiv, trebuie să aveți un fundal extins în Câini pură. Acest loc de muncă nu este pentru toată lumea, dar dacă aveți o rasă preferată și sunteți interesat să puneți în timp și efort, ați putea deveni calificat.

Alte locuri de muncă AKC sunt la fel de diverse ca și de lucru pentru Gazette AKC, dezvoltare de software de calculator, finanțe și contabilitate și servicii pentru clienți. Alte departamente AKC includ o bibliotecă, o legislație canină, educație publică și publicitate. Motivul pentru care am adăugat acest lucru la ghidul meu pentru a lucra cu câini ca profesionist este că ați putea obține un loc de muncă în aproape orice câmp cu AKC.

Profesionist Purebred Dog

Ghid pentru a lucra cu câinii ca profesionist

Vorbind despre spectacolele de câini, persoana plătită pentru a gestiona câinii altor oameni la spectacolele se numește un handler profesional. Dorind un câine să primească titlul de campion este unul dintre cele mai populare motive pentru a angaja un handler profesional. Un anumit număr de puncte trebuie să fie făcut pentru ca câinele să devină un campion. Punctele sunt primite pe baza modului în care concurează cu alți câini de același sex.

LEGATE DE: Ce rasă este câinele meu?

Proprietarul poate concura sau # 8220; Campania & # 8221; Pentru cele mai bune în spectacol, grupul câștigă și cel mai bun rasă odată ce un câine primește campionatul său. Coordonarea A program de calatorie, Completarea formularelor necesare pentru a participa la spectacole de câine și negocierea contractelor între proprietari și handler-ul de teren, fac parte, de asemenea, a unui loc de muncă al unui handler.

Veți avea nevoie de o pregătire extinsă pentru această profesie, dar dacă vă place o anumită rasă de câini, ar putea fi potrivirea potrivită pentru dvs. Pentru a fi fericit ca un handler profesionist, veți avea nevoie de o iubire puternică de călătorie și de sport de câini de rasă pură. De asemenea, veți avea de-a face cu mulți oameni diferiți, inclusiv clientul dvs., astfel încât abilitățile interpersonale puternice sunt o necesitate.

Resurse aditionale

Pentru informații mai detaliate despre anumite cariere și locuri de muncă legate de câini, contactați aceste organizații:

Graficul de artiști grafici
John St., Suită 403
New York, NY 10038
1-800-500-2672
gag.Org

Fotografi profesioniști din America
229 Peachtree St., NE, Suită 2200
Atlanta, GA 30303
1-800-786-6277
PPA.COM

Asociația Națională de Control Animal
O. Caseta 480851
Kansas City, Mo 64148
Nacanet.Org

Asociația profesională a personalului
17017 Drive Norbrook
Olney, MD 20832
301-924-0089

Asociația Națională de Groomers din America
O. Caseta 101
Clark, PA 16113
724-962-2711
naționalDogroomers.COM

Societatea de comportament a animalelor
Universitatea Indiana
2611 est 10th st. 170
Bloomington, în 47408-2603
812-856-5541
Animalbehavior.Org

Asociația Națională a Sitters PET profesional
17000 Commerce Parkway, Suite C
Laurel, NJ 08054
856-439-0324
Petsitters.Org

American Boarding Kennels Association
1702 East Pikes Peak Avenue
Colorado Springs, CO 80909
719-667-1600
Abka.COM

Asociația medicală veterinară americană
1931 N. Meacham Road, Suite 100
Schaumburg, IL 60173
847-925-8070
Avma.Org

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Moduri de a lucra cu câinii ca profesionist