7 Semnează un câine poate mușca

Chihuahua Snarling

Câinii pot deveni agresiv Din orice motiv - frica, dominația, paza posesiuni. Indiferent de motivul agresiunii câinelui, limbajul trupului a unui câine vă poate spune să știți dacă este pe punctul de a mușca. Știind ce să căutați vă poate ajuta Împiedicați mușcăturile câinilor.

01 din 07

Mârâind și spargere

Mârâind și snapping sunt probabil cele mai evidente semne pe care un câine este pe cale să muște. Câinii se înmoaie sau să vă informeze că sunt nefericiți sau incomod. Dacă un câine mărește sau se fixează la voi când vă apropiați de ele, este timpul să le dați un spațiu.

Mârâind și snapping poate fi de ajutor, de asemenea. Câinele dvs. vă comunică ceva. Fiți atenți la momentele în care câinele dvs. crește sau se fixează. Se întâmplă atunci când le apropiați când mănâncă, când se apropie de străini, sau când le atingi în timp ce adormi? Știind ce provoacă cultivarea și snippingul vă permite să gestionați problema și să lucrați la schimbarea comportamentului.

  • 02 din 07

    Coada de coadă

    Acesta este unul dintre semnele pe care mulți oameni îl găsesc surprinzător. Formatorii de câini auzi adesea proprietarii de câini comentariu că câinele lor își zgâpăduțea coada până în momentul în care au primit cineva. Dar acordați atenție modului în care câinele dvs. își coboară coada.

    Un câine fericit poate Îndepărtați coada și ia întregul corp implicat. Un câine care este pe punctul de a mușca este, de obicei, destul de rigid, iar coada lor va fi îndreptată ridicată și se mișcă mai repede înainte și înapoi. Acesta poate fi un semn al unui iminent muscatura de caine.

  • 03 din 07

    Blana ridicată

    Când câinii sunt frică sau stimulați prea mult, puteți vedea părul de pe spatele lor. La câțiva câini, doar părul de pe partea din spate a gâtului dintre umeri se ridică. Alți câini au la gât și lângă cozile lor. Totuși, alți câini pot avea o creastă de păr care se ridică în jos pe întreaga lungime a spatelui lor. Dacă observați că un câine are hackle-urile lor ridicate, este un semnal că au nevoie să vă retrageți.

  • 04 din 07

    Postura rigidă a corpului

    Adesea, atunci când un câine este pe punctul de a deveni agresiv, limbajul corpului său este o dăruire moartă - nici un cuvânt destinat. Un câine confortabil și fericit are de obicei un corp relaxat cu urechile lor mici și o coadă fericită,. Un câine agresiv este exact opusul. Întregul lor corp poate merge rigid, iar urechile și coada lor sunt ridicate. Dacă ajungeți la animalele de companie un câine, și întregul lor corp îngheață mai degrabă decât să vă îndepărteze, nu sunt mulțumiți de a fi atins. Este timpul să vă deplasați pentru a le face mai confortabil.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Lipirea buzelor, căscându-se și privi privirea

    Dacă observați un câine este lins buzele lor (când alimentele nu sunt implicate), căscați în mod repetat, sau întoarceți-vă capul pentru a evita întâlnirea cu privire la privirea dvs., încearcă să vă spună ceva. Câinii se angajează în aceste comportamente pentru a vă informa că sunt incomod cu ceva în jurul lor. De exemplu, un câine care nu a fost niciodată în jurul copiilor poate linge buzele sau căsca când un copil vine la animalele de companie. Nu înseamnă neapărat că sunt pe punctul de a mușca, dar este un avertisment că nu sunt confortabile. Un câine care este inconfortabil, frică sau stresat este mai probabil să muște. Cel mai bun pariu când un câine folosește unul dintre acestea Mesaje de calmare este de a încerca să atenueze disconfortul lor.

  • 06 din 07

    Coborârea și tuckingul coastei

    Coborârea și tucking-ul de coadă sunt semne mai evidente decât linia buzelor sau căscați-vă că sunteți care se ocupă de un câine înfricoșător. In timp ce Câini înfricoșătoare Nu mușcă întotdeauna, frica crește probabilitatea. Dacă întâmpinați un câine care vă îndepărtează să vă îndepărteze cu coada, cu coada, între picioarele lor, înapoi. Să-i abordeze în timpul lor și vor fi mai puțin probabil să simtă nevoia de a mușca să se apere.

  • 07 din 07

    Văzând albii ochilor

    Mulți Câine de câini se referă la acest lucru ca ochi de balenă. Veți vedea albii ochiului unui câine (sclera) când își mișcă ușor capul, dar nu își mișcă ochii. O jumătate de lună de alb va arăta în jurul ochilor câinelui. Ochii lor pot, de asemenea, să se extindă pentru a expune mai mult sclera. Ochi de balenă este un semn de anxietate la câini. Este o expresie pe care mulți lucrători de adăpost animală sunt familiarizați. Din nou, acest lucru nu înseamnă neapărat că un câine este pe punctul de a mușca. Înseamnă că un câine se simte anxios, iar câinii anxioși sunt mai probabil să muște. Dacă vedeți un câine care arată albii ochilor lor, este o idee bună să le dați un spațiu până când se simt mai relaxați.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Semnează un câine poate mușca