Cât de mult se fac câine de câine în sua?

Cât costă câinele în SUA?

Cât de mult fac câinele În SUA, în timp ce mersul pe animalele altor persoane? Este o carieră de încredere? Acestea sunt unele dintre întrebările pe care oamenii le întreabă atunci când văd câinele. Pentru niște proprietari de câini, locurile de muncă câine Walker sunt de salvare. Este uneori o luptă sau aproape imposibil ca proprietarii de câini ocupați să-și meargă câinii.

Există numeroase motive pentru care o persoană a ales câinele mergând ca cariera lor. Uneori oamenii își pierd câinii pe care au plecat în orașul lor natal sau sunt iubitori de câini avid. Alții au dat peste el și au aflat că se plătește bine. Dacă sunteți curios despre asta, citiți mai multe despre SUA Câine de venit Walker.

Cât de mult se fac pe câine în medie în SUA?

Unii pot crede că mersul pe jos un câine plătește prost. Cu toate acestea, statisticile pot contesta acest tip de noțiune. Potrivit statistica, aproximativ 63.4 milioane de gospodării din SUA cel puțin un câine. Deși există mulți proprietari de câini în țară, nu toți merg pe câini.

Într-un articol, Stanley Coren a adunat mai multe studii și sondaje despre câinele de mers pe jos. El a aflat asta 41% dintre proprietarii de câini nu merg în mod regulat DoGs. Astfel, acest fapt a dus la crearea unei noi cariere noi, un câine Walker. Cu toate acestea, cât de mult este câștigarea câinelui Walker? Rata orară de câine de câine diferă de orașele sau orașele. De exemplu, Un câine Walker în NYC poate câștiga 15 $.78 O oră, un dolar mai mare decât cei din Chicago. Pe această notă, New York aparține Top trei orașe de înaltă plăți pentru Walkers Dog. Celelalte două sunt San Francisco și Santa Rosa.

In medie, Salariul lunar de câine Walker din Statele Unite este de 2.493 $. Este de aproximativ 14 dolari.38 O oră sau o plată săptămânală de 575 USD.20 pe săptămână. Acum, aceste plăți sunt reale dacă veți merge câini timp de opt ore timp de cinci zile și doar un câine. Puteți câștiga mai mult dacă puteți merge câinii în loturi. Presupunând că puteți merge doi câini în fiecare oră pentru un program zilnic de 5 ore timp de șase zile. Puteți face aproximativ 3,738 $.80 lunar sau 44.865 de dolari.60 Anual.

Ce factori depind câștigurile câinelui Walkers "?

Unii oameni pot obține o mulțime de bani prin plimbarea tovarășilor de canini altor oameni. Alții ar fi tentați să renunțe la slujba lor de zi și să înceapă câinii altor oameni. Deși este destul de tentant să sari nava, veniturile sunt afectate de următorii factori.

Locație

Majoritatea oamenilor de afaceri spun că este întotdeauna despre locație și sunt dreptate. Orașul sau orașul în care vă afectează câștigul dvs. ca câine Walker. Dacă există doar o mână de proprietari de câini în orașul dvs., s-ar putea să nu faceți cât de mult. De exemplu, o rată de plată a câinelui Walker în New York este mult mai mare decât cea din Idaho sau Texas.

Economia locală a orașului este principalul contributor la venitul lui Adog Walker. Dacă vedeți că oamenii care merg pe câini sau o lipsă de proprietari de câini, câinele de mers pe jos nu este o opțiune. Nu puteți începe un serviciu de mers pe jos de câine sau o afacere dacă nu aveți clienți. in orice caz, Puteți solicita un magazin local de animale de companie sau o afacere de îngrijire dacă văd o cerere ridicată pentru câinele de câine.

Dacă există o nevoie de câine de câine în locația dvs., trebuie să verificați cât de mult deputați alți câini. Puteți să vă uitați la site-uri precum Nextdoor sau Craigslist sau să apelați întreprinderile locale de mers pe jos pentru a cunoaște rata lor.

În plus, vremea locală poate afecta cât de ușor sau greu este să mergeți câinii. In iarna, Walkers ar putea avea nevoie să curețe câinii După ce au jucat în ape noroioase, de exemplu. Acest lucru adaugă la cost.

Experienţă

Toate lucrările necesită o anumită experiență înainte de a putea fi angajată. Această regulă se aplică și partenerilor de câine. Deși noii veniți sunt bineveniți să intre în cariera de mers pe jos, unii proprietari de câini aleg pe cei cu mai multă experiență.

în plus, vă ajută dacă sunteți un iubitor de câine și dacă sunteți câini ca tine. De asemenea, reconsiderarea fiind un câine Walker dacă aveți o alergie la câini. Este foarte ironic dacă obțineți un loc de muncă de câine Walker și nu sunteți un fan canin sau alergic la ei. Unii oameni sunt confortabili cu câinii, iar câinii îi iubesc. Fie ca și ei, potențialii câini de câine trebuie să știe cum să mențină controlul asupra câinilor.

Formarea poate fi una corectă (Curs de formare certificat) este recomandat informal (voluntariat la un adăpost local de câine). Puteți căuta cu ușurință pe frazele de internet cum ar fi "Cum să devii un câine Walker", și a se vedea certificările și instruirea necesare.

Durată

Este nevoie doar de o medie de aproximativ Treizeci până la șaizeci de minute să meargă un câine. Vei avea mai puțin timp dacă ești exclusiv la un cartier mic. Determinați dacă doriți să lucrați cu normă întreagă sau să faceți doar câine de mers pe jos ca un concert lateral și să lucrați la weekend. Luați în considerare orele pe care doriți să le faceți și câte câini pe plimbare intenționează să aveți. Firește, dacă veți pune în mai multe ore și zile, veți câștiga mai mult.

Modul de serviciu

Gândiți-vă la modul în care veți juca afacerea câinelui. Sunteți un Walker independent, asociat cu o organizație locală sau o aplicație de serviciu de mers pe jos de câine? Pentru a vă ajuta mai bine să alegeți, aici este o descriere a fiecărei opțiuni:

Dog independent Walker

Tu vei lucra pentru tine, dar asta înseamnă, de asemenea, că veți găsi clienții dvs. de unul singur. Deși este greu să găsești clienți, puteți păstra 100% din venitul dvs. dacă faceți acest lucru. Mai mult decât atât, dacă sunteți un pro, puteți avea Regularii și recomandările.

câine walkers în SUA
Câinele câinelui lucrează pentru ei înșiși.

Organizațiile locale

Unele organizații locale de câine formează grupuri care se concentrează pe mersul câinilor membrilor lor. Unele dintre organizații au pus rate pentru acest serviciu, iar unii nu sunt. De asemenea, această opțiune poate avea o mulțime de câini de câine, astfel o rată de plată mai mică.

Aplicație pentru serviciile de mers pe jos pentru câini

Folosind Aplicații implică o taxă de 20-40% a comisiei. Mai jos sunt diferitele aplicații de serviciu de mers pe jos de câine:

  • Rover- Este cea mai populară aplicație de astăzi datorită atingerii sale mai largi, care operează toate cele cincizeci de state.
  • Wag - Câștigul câinelui a devenit mai confortabil cu această aplicație, copacându-l ca "Uber pentru câini."

Este câinele care merge bine pentru tine?

Înainte de a intra în lumea de mers pe jos de câini alți oameni, trebuie să vă gândiți la asta. Întrebați-vă dacă beneficiile și cariera însăși au sens pentru dvs. De asemenea, cântărește în argumentele pro și contra de locuri de muncă. De exemplu, dacă lucrați independent, veți avea un timp greu de construit o bază de clienți.

Mai mult, câinele de mers pe jos este o slujbă foarte fizică. Câinii pot sprinta la un alt câine sau o veveriță și te pot trage și pe tine. De asemenea, trebuie să Luați în considerare numărul și varietatea câinilor pe care o veți întâlni. Ar fi mai bine dacă ați fi confortabil câini mari și câini care ar putea să nu fie la fel de prietenoși.

Există, de asemenea, unele îndrumări utile pe care trebuie să le cunoașteți când mers pe jos un câine. Aceste reguli vă vor ajuta să creați un aspect profesional și să vă lăsați să lucrați eficient. Dacă nu sunteți nitpicky și nu știți cum să urmați liniile directoare, atunci această carieră nu poate fi potrivită pentru dvs.

Câine Walker Salariu - FAQ

Plimbarea unui câine este un mod distractiv de a obține un venit. Aproape oricine și toată lumea poate începe să meargă câinii altor oameni cu plată. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că trebuie să fiți într-o stare bună și sănătoasă pentru a deveni un câine Walker pentru a putea face față cu nivelul ridicat de energie. Iată câteva întrebări și răspunsuri pentru a vă îndruma în învățarea despre venitul câinelui Walkers în zilele noastre.

Ce serviciu de mers pe jos de câine plătește cel mai mult?

Nu există un răspuns definitiv. A Rover sau Wag Costurile Walker setați proprietarii înapoi cu 20 de dolari pentru o plimbare de 30 de minute sau 30 de dolari pe oră. Cu toate acestea, cele două aplicații diferă de taxele Comisiei. Rover primește 20% din fiecare tranzacție, în timp ce Wag dublează acest procent. Face Rover o aplicație mai potrivită și profitabilă pentru câinele de câine.

Este un câine walker greu?

Amintiți-vă că vor exista întotdeauna pro și contra în orice domeniu de lucru. În ceea ce privește mersul câinilor, severitatea postului depinde de anumite puncte. Include Vremea, venituri și tipuri de clienți. De exemplu, dacă optați pentru o plimbare cu meteo, nu puteți spune nu la un client doar pentru că vremea este teribilă.

Cât de veche ar trebui să urmezi câinii pentru bani?

Oricine poate începe să meargă câinii altor oameni cu plată. Vestea bună este Nu există limită de vârstă În această linie de lucru. Puteți deveni un Walker câine chiar dacă sunteți în ani de pensionare. Cu toate acestea, cele mai multe aplicații de mers pe jos de câine au nevoie de oameni să aibă vârsta de optsprezece ani pentru a deveni un câine Walker, atâta timp cât sunteți sănătoși.

Poți fi doar un câine Walker pe Rover?

Poți fi doar un câine Walker Rover, Dar puteți lucra și cu Wag Aplicație de serviciu de mers pe jos sau orice altă aplicație disponibilă pentru asta. Utilizarea celor două aplicații alternativ vă pot oferi mai multe oportunități și vă puteți face mai mult. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de venit, câini de câine în Rover va avea mai mult decât cele din Wag.

Câte ore face un câine Walker?

Depinde de Cum veți putea să vă gestionați timpul. Dacă o faci pe o parte, poți lucra la minimum trei ore pe zi. Dar, din nou, un câine cu normă întreagă poate maximiza ziua făcând treaba timp de opt ore sau zece în fiecare zi.

Cu o promițătoare Câștigul câinelui Walkers și un loc de muncă extra sau cu normă întreagă, Acesta devine una dintre cele mai favorizate alegeri de angajare. Programul flexibil și șansa de a câștiga prin câinii de mers pe jos fac o generație ideală de venit pentru orice iubitor de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult se fac câine de câine în sua?