Faceți cunoștință cu bryan kortis, directorul programelor naționale la pisicile din vecinătatea

Pisici de vecinătate 4

Q1: Vă rugăm să vă prezentați comunității noastre?

Salut! I`m Bryan Kortis, directorul programelor naționale de aici la Pisicile din cartier și unul dintre co-fondatori. Lucrăm aproape exclusiv cu pisici sălbatice și umbrite și cu oamenii care le hrănesc, folosind în primul rând abordarea cunoscută ca Trap-neutru-întoarcere sau TNR.

Practic, scopul nostru este de a sparge și neutru pisicile care trăiesc în aer liber și sunt prea sălbatice pentru a fi adoptate și încearcă să le aibă grijă cât mai mult posibil. Avem programe practice în New York City, părți din New Jersey și pe insula Maui în Hawaii.

Facem totul de la capcana, îngrijitorii de antrenament, oferind adăposturi de iarnă, aranjarea îngrijirii veterinare și orice altceva este necesar. La un nivel mai global, am creat multe dintre cele mai importante materiale educaționale din domeniul bunăstării animalelor despre TNR.

De asemenea, proiectăm echipament specific pentru pisici, consult cu comunitățile pe proiecte TNR la scară largă, administrează o bază de date gratuită de urmărire a coloniilor și găzduiește un site popular în rândul practicanților TNR.

Q2: Puteți să ne spuneți un pic mai mult despre inspirația din spatele pisicilor din cartier ?

Totul a început înapoi în 1999 când m-am plimbat pe lângă un lot gol lângă apartamentul meu de pe partea superioară a lui Manhattan. Am văzut niște pisoi care rulează în jurul și, după o mică anchetă, au aflat că erau zeci de pisici sălbatice care trăiesc în curțile acestui bloc.

Am sunat în căutarea de ajutor pentru ei, dar nu au existat servicii disponibile pentru ferme. Eu însumi și câțiva vecini au început să prindă pisicile și să le aducă la veterinari privați pentru spay / neutru, plus adoptarea pisicilor.

În termen de un an, situația era în totalitate sub control. Cuvântul răspândit repede și alții au vrut să facem același lucru pentru pisicile lor în aer liber sau să învățăm să o fac singuri. Am început să învățăm ateliere și am făcut proiecte TNR pentru agențiile orașului.

A existat o nevoie atât de enormă în NYC și în toată țara care lucrează tocmai continua să crească - în această zi, ajungerea noastră continuă să se răspândească.

Q3: Cum arată ziua de zi cu privire la pisicile de vecinătate?

Pisici de cartier 1

În timp ce am avut un impact mare, pisicile de vecinătate este de fapt o organizație relativ mică, cu cinci membri ai personalului cu normă întreagă și o mulțime de voluntari. Având în vedere mărimea și amploarea muncii pe care o facem, singurul lucru pe care îl pot spune cu siguranță este în fiecare zi este diferit.

O zi pentru mine ar putea include conducerea unei case de pisică care a fost rezolvată cu o zi înainte la societatea umană MAUI și l-au eliberat. Apoi lucrați pe site-ul nostru, editarea unui capitol într-o carte, comentând designul unui nou echipament cu producătorul, redactarea unui e-mail de strângere de fonduri și apoi, ca noapte cade, ieșind prin capturarea.

Niciodată un moment plictisitor! E ca și cum ai fi într-adevăr pentru noi toți aici. Toată lumea este foarte angajată în misiunea noastră.

Q4: Ce vă place cel mai mult despre lucrul la pisicile din vecinătate?

Pisici de cartier 3

Există două părți ale muncii pe care o iubesc mai ales. Unul este cât de creativ poate fi. După ce a fost acolo la începutul mișcării TNR, este doar uimitor să vedem progresul pe care l-au făcut și cât mai multe adăposturi și comunități practică acest lucru.

Ceea ce a fost ceva ce fel de margine este acum aproape normal. Este ca și cum ai viziona un vis devenit realitate, făcând parte din a face acest lucru. Celălalt aspect pe care îl iubesc sunt pisicile în sine. Ei sunt toți acești indivizi, chiar dacă unii nu vă vor mai în mod deosebit, aproape de ei, ei chiar exudă personalitatea. Este foarte plăcut să-i ajuți.

Q5: Ce păstrează viitorul pentru pisicile de vecinătate?

Am co-autorizat o carte despre întoarcere la câmp - un program în care pisicile sălbatice sunt fixate și eliberate de adăposturi în loc de eutanasiat - și care va ieși în curând. Câteva piese noi de echipamente pe care le-am proiectat pentru a ajuta Trappers Lansarea de la Tomahawk Live Trap.

Un proiect viitoare foarte interesant va fi un proiect de cercetare TNR foarte mare în Australia pe care vom fi parteneri. Există, de asemenea, lucrările noastre care răspândesc TNR în Hawaii, în mod tradițional un loc dur pentru pisicile sălbatice. Astfel încât viitorul continuă să arate foarte ocupat!

Q6: Cum putem ajuta pisicile din cartier?

Dacă cineva ar dori să sprijine direct organizația noastră, donațiile sunt cele mai bune modalități de a face acest lucru. Ca majoritatea nonprofiturilor de bunăstare a animalelor, ne bazăm pe public pentru a ne finanța munca. Cadourile lunare sunt deosebit de utile și avem mulți donatori de 5 USD / lună.

Du-te la cartușate.Org și faceți clic pe butonul Donate. O altă modalitate de a ne sprijini este prin desemnarea pisicilor din cartier ca și caritate aleasă la zâmbet.Amazon.COM. În acest fel, un procent din toate achizițiile dvs. Amazon sunt donate. Dacă cineva vrea să ajute ajutând pisicile și locuiți în zona New York, deținem ateliere de formare obișnuită.

Participarea vă oferă servicii gratuite spay / neaute, închirieri gratuite, voluntari experți și multe altele. Pentru ateliere viitoare, mergeți la: HTTPS: //cartușate.org / tnr-in-NYC / Ateliere de lucru Dacă lucrați cu pisici în Livingston, NJ sau Maui, Hawaii, dați-ne un apel dacă aveți nevoie de asistență practică.

În altă parte în țară, vizitați site-ul nostru și verificați videoclipurile și cărțile instructive în cadrul modului de TNR și resurse și nu ezitați să ne contactați cu întrebări. De asemenea, oferim servicii de consultanță pentru programe TNR la scară largă. Mai presus de toate, dacă vedeți o pisică în nevoie și decideți să le hrăniți, acesta este un lucru minunat, dar asigurați-vă că le-ați fixat și!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Faceți cunoștință cu bryan kortis, directorul programelor naționale la pisicile din vecinătatea